Buradasınız:

Ana Sayfa

Haberler

Donanım

Ev ağınız için tam 4 TB
13 Ekim 2008, 20:00

WD ShareSpace: Ev ağınız için 4 Terabyte

Halil Mollaoğlu
Western Digital'den ev ağları için devasa depolama alanı sunan yeni bir sabit disk istasyonunu.
WD ShareSpace: Ev ağınız için 4 Terabyte
Büyük resmi görmek için tıklayınDepolama devi: Müzik, film ve diğer verileriniz için 4 TB.
Western Digital, ShareSpace ile küçük işletmeler ve ev kullanıcıları için bir ağ depolama sistemi sunuyor.

4 TB'a kadar veri Gigabit-Eternet bağlantısı üzerinden cihaza aktarılabiliyor. Yanında verilen MioNet yazılımı ile internet üzerinden verilere erişim de mümkün kılınıyor. Bunun dışında Western Digital bu cihazdan doğrudan bir FTP sunucusu oluşturma imkânını da düşünmüş. Verilerin direkt USB bellekler üzerinden aktarımının sağlanması için 3 adet USB girişi sunuluyor. Yaygın Raid-yapılandırmaları veri güvenliği ve yüksek performans sunuyor.

Depolama çözümünün 2 TB'lık sürümünü 840 dolar, 4 TB'lık ağabeyini ise 1400 dolar karşılığında satın alabilirsiniz (yurtdışı fiyatları).

Bilgi için: Western Digital (İnfronic)
Telefon: (216) 544 12 44

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 8 yorum
12Sonraki
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
ohh sonunda cikmis, hemen alayim 2-3 tane
14 Ekim 2008 Salı, 16:15Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
4TB 1.900 YiTeLe 2TB 1.200 YiTeLe yuhhhunuz yani pessssss artık nereye kadar sürecek bu TB sevdası. küçüklüğümdeki 20GB'lık hddmi hatırlıyorumda:) vay be hey gidi günle hey nerden nereye. yahu 1,500 YiTeLeye şu anda en mükemmel bir bilgisayar alınır ya son sistem:) bilemiyoruz gerçekten de 4TB gibi bir kapasiteye ihtiyacı olan var mı? ama bu gibi ürünlerin kullanılabileceği en güsel alan 7gün 24saat güvenlik kamerası kaydı yapan yerler. çok işlerine yarar. o açıdan iyi ama ev kullanıcıları için çok külfetli
14 Ekim 2008 Salı, 03:27Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Genelde düşük maliyetli NAS'larda bir adetten dört adete kadar HDD kullanılmaktadır. Bu HDD'ler bildiğiniz gibi mekanik veri depolama aygıtdır. Üç defa elektrik kesilmesi ile datalarınız ve/veya HDD'niz ciddi zarar uğrayacaktır. Bu tür ürünlerde gözden kaçan en önemli destek unsur KGK (kesnitisiz güç kaynağı-yani UPS)'dır. NAS ürünün UPS ile heberleşmesi ciddi öneme sahiptir. Uzun kesintilerde NAS UPS ile haberleşip kritik akü seviyesinde kendini kapatacaktır (shutdown). Dolayısı ile en küçük güçlü bir KGK ile NAS üzerindeki HDD ve datalarını güvende olacaktır. Bahsi geçen ürünün KGK desteği vardır. AYnı performası masaüstü bir PC ile yapmak ciddi maliyet getirecektir. Aman dikkat!
14 Ekim 2008 Salı, 01:09Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
quzman yazmış:
1400 dolara ben neler depolarım ;)
13 Ekim 2008 Pazartesi, 22:39%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
1400 dolara kaç tane dvd alınır biliyonuz mu....

bu anca anca yüksek seviyeli kullanıcılar icin
13 Ekim 2008 Pazartesi, 21:28%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
12Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar 2.0

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

En iyi Firefox duvar kâğıtları

Firefox fanları PC başında. Masaüstünüzü süsleyebileceğiniz en güzel Firefox duvar kâğıtları burada.

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

1972-2007 yılları arasında hit olan oyunlar
Oyun dünyasının gelişimini adım adım takip edin. 1972-2007 yılları arasında endüstriye yön veren oyunlar!

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Kasım 2008

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Turk.Net
  • Turhost