Buradasınız:

Ana Sayfa

Haberler

Windows

Windows 7 2010'da
16 Mart 2008, 11:53

Windows 7 2010'da geliyor

Ongun Batuhan Altan
Microsoft yeni işletim sistemi Windows 7'nin çıkış tarihini en nihayet açıkladı.
Windows 7 2010'da geliyor
Windows Vista'nın veliahtı Windows 7, 2010 yılında kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor.

Microsoft yaptığı açıklamada 3 yıllık gelişim sürecinin ardından piyasaya süreceğini bildirdi. Vista çıktıktan hemen sonra 2007 başında geliştirilmeye başlanan Windows 7'nin beta sürümlerini Microsoft kendi partnerlerine dağıtmaya başladı bile.

Windows 7 Milestone 1 sürümü Mayıs 2008'de geçerliliğini yitirecek ve aynı ay Milestone 2 sürümünü sunacak olan Microsoft, şimdilik yeni Windows hakkında bilgi vermekten kaçınıyor.

Bu ürünü satın almak için tıklayın

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 10 yorum
12Sonraki
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
Crackleme yolları 2011 e yetişse bari:).
16 Mart 2008 Pazar, 16:09Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Microsoft eğer 2010 diyorsa, o windows en erken 2015'te çıkar...
16 Mart 2008 Pazar, 15:07Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
lupa yazmış:
Bende olsam yeni bilgi vermedim.Çünkü gerçektende ne yaptığını bilir halde değil.Çünkü milyarlarca dolar dökülen Vista, hem fiyatı hemde işleyişi yüzünden çok sıkıntılı piyasaya çıktı.Microsoft bence vistayı toptan düzeltme yönüne gitmeli vede hergün yeni ürün çıkartmadansa çıkardığı ürünlerin peşinden gitse düzeltse ve microsoft şirketinin popüleritesi bilmem farkındamısınız düşüşte.Nedeni ise Mac ve Linux platformlarının microsoftu geide bırakması.İnsanlar artık seçimini yapabiliyor.
16 Mart 2008 Pazar, 14:30%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
acaba microsoft windows 7 nin çıkış tarihini kaç defa erteleyecek ve kaç tane alpa, beta, rc kaç sürüm çıkaracak doğrusu merak ediyorum.
16 Mart 2008 Pazar, 14:08Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
bilgisayarımda anti-windows yazılımı var: linux.
16 Mart 2008 Pazar, 13:34Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
12Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Lan Parti Güzelleri!

İsveç'de yapılan bir Lan Parti'den sımsıcak görüntüler. Bir de bilgisayarcılar sıkıcıdır derler...

diğer galeriler...

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Mayıs 2008

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • netOne Telekom
  • Turhost