Windows 7 Beta 1 için özel ipucu ve öneriler
16 Ocak 2009

İpucu #1: MP3 dosyalarınızı koruyun

Windows 7 Beta 1: CHIP Online, çok işinize yarayacak 10 özel ipucunu ve öneriyi bir araya getirdi...

Bu konuda okuyacaklarınız:

Windows 7 hem daha hızlı hem de bir beta sürümü işletim sistemine göre oldukça güvenilir çalışıyor. Kilitlenmeler ve uyumsuzluklar yok denecek kadar az. Burada yayınladığımız Windows 7 Beta 1 incelemesinde de belirtmiş olduğumuz gibi, oldukça başarılı bir işletim sistemi ile karşı karşıyayız. Hatta Windows 7'nin aslında eli yüzü düzeltilmiş bir Windows Vista olduğunu ileri süren komplo teorileri de var.
Eğer hala Windows 7 kurmadıysanız, varolan sisteminize hiçbir zarar vermeden Windows 7'yi kurup denemeniz için bir rehber de hazırlamıştık.
Sonuçta, bir çok kullanıcı Windows 7 Beta 1'i yükledi. CHIP Online olarak bizler de bu kullanıcılar için en sıcak Windows 7 ipuçlarını özel bir dosyada toplamaya karar verdik!

Windows 7, daha önce de haberini buradan vermiş olduğumuz gibi, can sıkıcı bir bug içeriyor. Windows Media Player 12 eksik meta bilgilerini tamamlarken Mp3 dosyalarınızın ilk birkaç saniyesini yok edebiliyor. Bu yüzden Windows 7 yükler yüklemez yapmanız gereken ilk iş Mp3 güncellemesini yüklemek. Ayrıntıları CHIP Online farkı ile burada bulabilirsiniz.

iPhone ve iPad kullanıcıları!
CHIP Online uygulamasını yüklemek için tıklayın!

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 25 yorum
12345Sonraki
Ziyaretçi yazmış:
Yani Windows7 Beta'sını kurarsanız asla punkbuster oyunlarını
online olarak oynayamassınız... Saygılar...
------------------------------------------------------------------------------
Kim demiş.3 aydır windows 7 beta build 7100 kullanıyorum ve çatır çatır Call of Duty 2 oynuyorum.Değil punkbusterdan kaynaklanan bi oyundan düşmek,herhangi bi nedenle oyundan bile düşmedim
punkbuster'ın kendine hayrı yokki zaten :)
Windows 7'y gelince;bence mükemmel olmuş.Vistanın çöpsüz hali gibi..
26 Ağu 2009  00:51Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
ufouktan yazmış:
Bu Windows 7^de Movie Maker yok Live paketini kullanmak istemiyorum napcaz?
28 Şub 2009  12:25Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
Chip Misafir Notu :
GTA 4 ve COD 5 oyunlarını da çalıştırıyor.
----------------------------------------------
Chip Okuru Notu :
1- COD5 Oyunlar denmez, COD serisi denir.
2- Punkbuster savunmasını kullanan oyunları ''online'' olarak
başka insanlarla oynayamassınız.
3- Punkbuster oyun listesi için : evenbalance.com
4- Online olarak oynayamayacağınız oyunlar arasında :
COD4-COD5-Left4Dead-Crysis Serisi gibi oyunlarda yer alıyor.
5-Punkbuster Resmi Mesajı :
We're not supported beta O/S.
Yani Windows7 Beta'sını kurarsanız asla punkbuster oyunlarını
online olarak oynayamassınız... Saygılar...
29 Oca 2009  23:22Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
delibalta_53 yazmış:
herşey için teşekkürler.....
29 Oca 2009  10:51%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
Ziyaretçi yazmış:
benim bir sorum olacak windows 7 beta yı dün gece indirdim ama biz bunu türkçe olarak nasıl kullanacagız türkçe yaması var mı şimdiden tşk ederim...geomat ismail
27 Oca 2009  12:20%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
12345Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Asus Zenbook UX31E

Sony Tablet S

Asus Zenbook UX31Eİnce ve hafif... Üstelik masaüstü bilgisayarlarla yarışacak donanıma sahip. İşte Asus Zenbook...
Bugün, 10:00
Sony Tablet SSony'nin adeta bir deftere benzeyen yeni tablet bilgisayarı test merkezimize konuk oldu.
06 Şubat 2012 Pazartesi

InfraRecorder Portable

Acer Aspire S3

InfraRecorder PortableCD/DVD yazmak için ücretli programlara yönelmeden önce InfraRecorder Portable'ı denemenizde fayda var.
03 Şubat 2012 Cuma
Acer Aspire S3Artık ne notebook, ne netbook. İşte karşınızda 2012'nin yeni trendi ultrabook...
02 Şubat 2012 Perşembe
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

Beş harika kitap kazanmak için tıklayın!

Sadece CHIP Online üyelerine özel...

CHIP Online üyeleri için özel olarak hazırladığımız beş e-kitabı bilgisayarınıza hemen indirmek için tıklayın.

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

En iyi 25 Android uygulaması!

10'u Türkler tarafından geliştirilen en iyi 25 Android uygulamasını sizler için seçtik!

diğer galeriler...

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Dergisi: Şubat 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu