Buradasınız:

Ana Sayfa

Haberler

Windows

Windows 7'de üçüncü adım
17 Eylül 2008, 00:01

Windows 7: Üçüncü Milestone da dağıtıldı

Halil Mollaoğlu
Microsoft arı gibi çalışıyor: Vista halefi için yeni bir Milestone sürümü daha yayımlandı...
Windows 7: Üçüncü Milestone da dağıtıldı
Windows 7: Şimdiden çok stabil çalışıyor.
Windows 7'nin geliştirilmesin hızla devam ediliyor. Windows uzmanı Paul Thurott'a göre Microsoft Vista halefinin üçüncü Milestone sürümü üzerine çalışıyor. İlk beta sürümün ise 2008 sonunda hazır olacağını söylüyor.

Windwos 7'nin fonksiyon yelpazesi ve tasarımı şu an için halen Windows Vista'ya benziyor. Bazı entegre programların Office 2007'den tanınan Ribbon menüsü ile çalıştığı söyleniyor; Ribbon'un genel tasarıma da entegre edileceği iddialar arasında.

Güncel Windows 7 sürümünün son derce stabil ve güvenilir çalıştığı söyleniyor. Milestone yakında firma dışındaki tester'lara da gönderilecek.

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 9 yorum
12Sonraki
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
hemen yüklerim cunku cok merak ediyorum vista daki sinir bozucu uyarılardan sıkıldım umarım bunları goz onunde bulundurmuslardır ...merakla bekliyorum
20 Eylül 2008 Cumartesi, 01:13Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Fattur yazmış:
Vista'da yapilan hatalar bu surumde tekrar yapilmaz, cunku zaten vista uzerine gelistiriliyor, silip tekrar yapmazlar, artik hangi hatalarsa :).

Insanlar su vistaya bir turlu isinamadi ama, bence xp'ye gore gayet guzel, sadece biraz rame ihtiyac duyuyor, ram de sudan ucuz. 4GB ram ile vista hic fena degil. Elbette, ayni makinada xp ucabilir, ama 2001'de cikan bir isletim sistemini 7 sene sonraki makinanin ucurmasi gayet normal, 2012'deki makinalar da vistayi ucurur, o zaman da windows 8 ne yavas bir sey deyip sIkayet edilir.

Velhasil, kimse, windows 7'nin xp gibi hafif, ram mam kullanmayan bir sey olacagini dusunmesin. Hatta, ms artik .net'i de her yere soktuguna gore ve .net de vm uzerinde calistigina gore, her windows surumu bir oncekinden daha hantal ve daha fazla hafizaya ihtiyac duyacak. Ee artik, cpu'larin hizlanmasi bu yavasligi telafi eder. Her ne kadar isletim sistemi hantallassa da, daha uretken/verimli/productive oluyor bence.
--
çok doğru demişsin.ayrıca insanlar vistaya geçmeden kötüüyorlar.Bilmedikleri özelliklere laf atıyorlar.Bilseler bi böyle demeyecekler.
İmzamdaki konuya lütfen bakın diyorum.
17 Eylül 2008 Çarşamba, 16:27Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
codeguru yazmış:
Vista'da yapilan hatalar bu surumde tekrar yapilmaz, cunku zaten vista uzerine gelistiriliyor, silip tekrar yapmazlar, artik hangi hatalarsa :).

Insanlar su vistaya bir turlu isinamadi ama, bence xp'ye gore gayet guzel, sadece biraz rame ihtiyac duyuyor, ram de sudan ucuz. 4GB ram ile vista hic fena degil. Elbette, ayni makinada xp ucabilir, ama 2001'de cikan bir isletim sistemini 7 sene sonraki makinanin ucurmasi gayet normal, 2012'deki makinalar da vistayi ucurur, o zaman da windows 8 ne yavas bir sey deyip sIkayet edilir.

Velhasil, kimse, windows 7'nin xp gibi hafif, ram mam kullanmayan bir sey olacagini dusunmesin. Hatta, ms artik .net'i de her yere soktuguna gore ve .net de vm uzerinde calistigina gore, her windows surumu bir oncekinden daha hantal ve daha fazla hafizaya ihtiyac duyacak. Ee artik, cpu'larin hizlanmasi bu yavasligi telafi eder. Her ne kadar isletim sistemi hantallassa da, daha uretken/verimli/productive oluyor bence.
17 Eylül 2008 Çarşamba, 11:58%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
hele bi pc yi yenileyekte bakarız ama betasınna gerek yok 2010 da tam sürümü ıktımı yüklerim şimdilik xp yeterde artar bile
17 Eylül 2008 Çarşamba, 08:27Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
dilerim vista'da yapılan hatalar bu sürümde yapılmaz
17 Eylül 2008 Çarşamba, 02:51Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
12Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar 2.0

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Farklı tasarımlarıyla 80 web sitesi

2008'in web tasarım trendlerini ortaya koyan dikkat çekici onlarca web sitesini bir araya getirdik.

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Harry Potter ve Melez Prens
Harry Potter hayranları bu film için alıştıklarından fazla bekleyecekler...

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Kasım 2008

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Turk.Net
  • Turhost