Buradasınız:

Ana Sayfa

Haberler

Windows

Windows 7 ve Live entegrasyonu!
1 Mayıs 2008, 08:50

Live-entegrasyonu planlarını ortaya çıktı

Halil Mollaoğlu
Windows 7 ve Office 14'ün Live hizmetleri ile gerçekleşecek entegreasyonu su yüzüne çıktı...
Live-entegrasyonu planlarını ortaya çıktı
Büyük resmi görmek için tıklayınLive Mesh: 22 Nisanda test süreci başlatılmış olan yeni çevrim içi platform.

Bu konuda okuyacaklarınız:

Windows 7 ve Microsoft'un Live hizmetleri gelecekte daha sıkı bir şekilde beraber gelişecek ve daha geniş bir Windows deneyimi sunacak. Bu söylemin kaynağı ise bir Microsoft çalışanı olan Mary Jo'nun Ağustos 2007 notları. Joey çıkaracağı "Microsoft 2.0" adlı kitabında bu notları kaynak olarak kullandı.

Doküman Microsoft'un ilerde çıkacak olan Live Wave 3 ile ilgili planlarını gösteriyor ve Live hizmetleri ile 2010'da çıkması beklenen Windows 7 ve 2009 için planlanmış olan Office 14 arasındaki bağlantı-arayüzü ilişkisini ortaya çıkarıyor.

Notlara göre Live Exprerience takımı ile Windows 7 takımı sıkı bir şekilde beraber çalışıp Live Wave 3 içindeki sistem ve uygulamaların tasarım verilerini göz önünde bulundurmak istiyorlar. Ayrıca Internet Explorer 8 takımının yardımıyla uygun arayüz ve araç çubukları sağlanacak.

Sonraki Sayfada:

Yeni temeller

FORUMDA TARTIŞIN

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 5 yorum
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
windows Vİsta gibi olmaz umarım. Gerçi VİSTA çıkmadan önce pek fazla dedikodu ve haber yoktu. Vİsta çıkıtıktan toplam 4 ay içinde ÇİN de 18 sate orjinal sattı. umarım Wİndows 7 böyle kötü başlanğıc yapmaz..
08 Mayıs 2008 Perşembe, 14:58%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
bu vistanın ara sürüm olduğunu söyleyen arkadaşlar vista kullanıcı değil heralde aslında biras kullansalar anlarlar 7nin vistadan gücünü aldığını
01 Mayıs 2008 Perşembe, 17:41%50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%50
Umarım WinXP gibi bir devrim olur ....
01 Mayıs 2008 Perşembe, 17:17%75Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%25
ya diyorlar ki bir işletim istemi bir iki yılda yapılmaz. haklılar .ama windows 7 nin çalışmaları taa xp çıktıktan beri var. vista ara formdu. sabırsız kullanıcılar için. asıl yoğunluk windows 7 üzerineydi. 2 seneye de gelecek.
01 Mayıs 2008 Perşembe, 12:24%43Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%57
eolos yazmış:
bence windows 7 vistadan ve diğer işletim sistemlerinden daha kullanıslı olacak ben vistanın windows 7 için bir ara sürüm oldugunu düşünüyorum
01 Mayıs 2008 Perşembe, 10:52%40Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%60

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

En iyi Firefox duvar kâğıtları

Firefox fanları PC başında. Masaüstünüzü süsleyebileceğiniz en güzel Firefox duvar kâğıtları burada.

diğer galeriler...

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Ekim 2008

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Turk.Net
  • Turhost