Home Server Demo
7 Kasım 2007, 08:10

Windows Home Server: 120 günlük demo

Halil Mollaoğlu
MS'in ev kullanıcılarına yönelik geliştirdiği sunucu sürümünün demosu artık sipariş edilebiliyor
Windows Home Server: 120 günlük demo

İlgilenenler şuandan itibaren doğrudan Microsoft'tan 120 günlük Windows Home Server test sürümünü sipariş edebilirler. Müşteri sadece paketleme ve posta masrafını karşılayacak.

Yeni işletim sisteminin demosu web kayıt formu ile talep edilebiliyor. Kurulum DVD'si ve kurtarma DVD'sinden oluşan paket yaklaşık 10 Dolar değerinde. DVD ile Home Server'ı İngilizce, Almanca, Fransızca ve İspanyolca dillerinde kurabiliyorsunuz. Minimum sistem gereksinimleri ise şöyle: Pentium III 1 GHz işlemci, 512 MB RAM, 70 GB Sabit disk alanı ve 100 Mbit eternet bağlantısı. Posta yollama süreci 4 haftaya kadar sürebiliyor.

"System Builder" sürümü ise yaklaşık 210 Dolara satışa sunuldu.

Internet’i daha hızlı gezin:
Google Chrome yüklemek için tıklayın

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 16 yorum
1234Sonraki
Ziyaretçi yazmış:
2 yıl önce bilgisayar aldım 2 ghz 3 gb ram var bence bir SERVER İCİN UYGUN GEREKSİNİMLER SEN SERVER NEDEMEK BILIYORMSN.
2.5 ghz 2 gb ramlık linuxumde kasyıro monaya bi konuda katılıyorum windows kod bilmeyneler icin bir sistem lsunucu dediğin linux olur kardesm git ozaman sen ms server kur baqalım yetki ackmak ne kadar uzun suruo 1 port acmak icin töbe töpe Windows---> Cs 30 fps
Linux--->997 NOKTA!
24 Tem 2011  21:06Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
Bence Microsoft İşletim Sistemleri Donanım Konusunda Çok AÇ Gözlü Yani Hakikaten İşletim Sistemini Değiştirmek İstesek PC yi Komple Değiştirmek Gerekiyor ve Bu Çok Saçma, Bence Düşük Gereksinimlerde Çalışan Yeni İşletim Sistemleri Yapılmalı Türkiyede her üç pc nin ikisinde XP var neden ? çünkü Fazla Donanımsal Gereksinim İstemiyor
18 Nis 2010  01:46Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
OBA yazmış:
Morgue yazmış: (10.11.2007 20:50:13)
Teknoloji 6 ayda bir yenilenir.. 512 ram altında pc'ler kaldıysa mac kullanlardır onlarda photoshopu açarken çay demler, doom 2 oynar.. 2 tane film açınca pc kitlenir.. Zaten win kullanmıyon her yenisinde donanımın yetmediğini görmek seni etkilemez.. Aynen devam et.. ;)

sende para çoksa alırsın kimse karışmaz ama pek çok ailenin asgari maaş ile yaşadığınıda unutma
10 Kas 2007  23:55%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
Morgue yazmış:
OBA yazmış: (10.11.2007 14:42:28)
hala pek çok makine 512 veya daha düşük rame sahip bundan bir önceki server 128 ramde çalışırken şimdi niye birden 512 ye yükseldi? senin sokağa atcak paran varsa atabilirsin ama ben her yeni win çıktığında donanımın yetersiz kaldığını görmek istemiyorum. Bunu yapmadan da yeni işletim sistemi çıkaranlar var. Linux veya mac ... Ama sen hala anlamamakta ısrar ediyorsun

Teknoloji 6 ayda bir yenilenir.. 512 ram altında pc'ler kaldıysa mac kullanlardır onlarda photoshopu açarken çay demler, doom 2 oynar.. 2 tane film açınca pc kitlenir.. Zaten win kullanmıyon her yenisinde donanımın yetmediğini görmek seni etkilemez.. Aynen devam et.. ;)
10 Kas 2007  20:50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
OBA yazmış:
Morgue yazmış: (10.11.2007 09:45:35
artık herkezde 512 ram olmayan kaç kişi gösterebilirsin..? 70gb hdd alanı bile olmayan eski pc'de ne yapcan 3-5 tane mp3'mü dinlicen..? Öyle yapcaksan yeni makinaylada yapabilirsin merak etme.. Sende mac'i savunmaya devam et egolarını en ei öyle tatmin ediyosun..

hala pek çok makine 512 veya daha düşük rame sahip bundan bir önceki server 128 ramde çalışırken şimdi niye birden 512 ye yükseldi? senin sokağa atcak paran varsa atabilirsin ama ben her yeni win çıktığında donanımın yetersiz kaldığını görmek istemiyorum. Bunu yapmadan da yeni işletim sistemi çıkaranlar var. Linux veya mac ... Ama sen hala anlamamakta ısrar ediyorsun

10 Kas 2007  14:42%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
1234Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

BlackBerry Bold 9790

Creative Sound Blaster Tactic 3D Wrath

BlackBerry Bold 9790Daha ince ve daha yetenekli...
25 Mayıs 2012 Cuma
Creative Sound Blaster Tactic 3D WrathRahatlığa ve yüksek performansa odaklı tasarımı sayesinde işitme hassasiyetinizin sınırlarını arıyor.
24 Mayıs 2012 Perşembe

Fritz!Fon MT-F

Inca Drill

Fritz!Fon MT-FDaha etkili bir kablosuz ağ...
24 Mayıs 2012 Perşembe
Inca DrillDaha fazlasını aramayın...
23 Mayıs 2012 Çarşamba
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

Web hosting'de kampanya!

Sınırsız cpanel hosting...

Alan adı kaydı, web hosting ve sunucu ihtiyaçlarınıza tek elden hesaplı çözümler!

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Cehennemden fırlayan 30 web sitesi!

Dünyanın en kötü web sitelerini sizler için seçtik! Gördüğünüzde kaçacak delik arayacaksınız!

diğer galeriler...

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Dergisi: Mayıs 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu