Buradasınız:

Ana Sayfa

Haberler

Windows

Live Wave 3'ü indirin!
17 Eylül 2008, 17:54

Windows Live Wave 3 internete sızdı!

Halil Mollaoğlu
Windows Live yazılım setinin 3. sürümünün betası ilk kez sadece CHIP Online'da. İndirin!
Windows Live Wave 3 internete sızdı!
Büyük resmi görmek için tıklayınWindows Live seti: 3. sürüm yepyeni özellikleriyle karşınızda...
Windows Live Wave 3'ün programlardan oluşan kısmı internete sızdı. Şu andan itibaren Microsoft'tan indirebilirsiniz. Bu beta sürümünde Windows Live Toolbar, Movie Maker, Family Safety, Microsoft Office Outlook Connector, Mail, Messenger, Photo Gallery ve Writer yazılımlarının yeni sürümlerini bulabilirsiniz. Programlar hakkında kısaca bilgi:

Windows Live Mail artık Takvim'e entegre olabiliyor.

Windows Live Movie Maker sisteminizde yüklü olan Movie Maker'ın yerine geçecek ama artık daha çok YouTube ve diğer hizmetler için videolar oluşturmanızı sağlayacak şekilde tasarlandı.

Windows Live Messenger, Microsoft'un WPF (Windows Presentation Foundation) tabanlı tasarımdan vazgeçmiş olduğu iddialarına rağmen harika gözüküyor.

Windows Live Photo Gallery artık yüz tanıma özelliğine sahip. Daha az butonlara sahip bir araç çubuğu ki, bu sette sunulan programların çoğu bu tip bir tasarımı baz alıyor.

Windows Live Writer video gömme ve daha akıllı bir arayüz ile daha gelişmiş özellikler sunuyor.

Download: Windows Live Wave 3 Beta (İngilizce)

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 20 yorum
1234Sonraki
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
AHCI Driver On pozisyonunda set edilmiş olabilir. Off konumda olması gerekiyor. Bios'tan kontrolünü yapınız.
07 Ekim 2008 Salı, 01:16Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
"""Merhabalar

Yeni Messenger Beta, şu an için Live Plus ile uyumlu değil. Çünkü daha yeni çıktı ve Live Plus'un uyumlu bir sürüm çıkarması gerekiyor. Bunun da çok kısa bir süre içerisinde gerçekleşeceği kesindir, zira Live Plus takımı çok hızlı çalışıyor ve Messenger'ın betalarına bile sürüm yetiştirebiliyor. Önceden örnekleri görüldü.

Beta sürümün Türkçe olarak çıkacağını sanmıyorum ama eğer Microsoft bir sürpriz yapıp çıkarırsa onu da ilk CHIP Online'dan öğreneceksiniz ;)"""

**Teşekkürler. Takip edeceğiz ;)**
28 Eylül 2008 Pazar, 15:16Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
ya bi sorun var ben indirme sayfasını açtığımda bağlantı kesildi uyarısı geliyor.yeniden dene diyorum ama olmuyor napmam gerekir? not: firefox 3.2 kullanıyorum
26 Eylül 2008 Cuma, 22:54Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
"Bios Setup'ta boot orderdan cd/dvd-rom u en başa getir."

Sorun o değil, XP cd'sinde güncel sata sürücülerinin entegre edilmemiş olması. Orijinal XP SP3 msndn CD'sini yeni nesil SATA sürücülü hiçbir sisteme CD'ye SATA sürücülerini entegre etmeden kuramazsınız.

Esas konuya gelince, Win. Live Wave3 MS'nin kendi sitesinden indirlebiliyor, başka kaynaktan indirilebilyior olsa sızmış olmaz mıydı? MS'den indirilebilen her yeni ürün sızmış manasına gelmez mi?
22 Eylül 2008 Pazartesi, 02:14%50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%50
Movie Maker Xp de çalışmıyormuş
19 Eylül 2008 Cuma, 19:10Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
1234Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar 2.0

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Farklı tasarımlarıyla 80 web sitesi

2008'in web tasarım trendlerini ortaya koyan dikkat çekici onlarca web sitesini bir araya getirdik.

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Harry Potter ve Melez Prens
Harry Potter hayranları bu film için alıştıklarından fazla bekleyecekler...

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Kasım 2008

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Turk.Net
  • Turhost