Buradasınız:

Ana Sayfa

Haberler

Windows

Herkese XP SP3 RC2
21 Şubat 2008, 03:36

Windows XP: Herkes için Service Pack 3 RC2

Halil Mollaoğlu
XP için Service Pack 3 RC2 sürümü halka açıldı, eğer isterseniz indirebilirsiniz!
Windows XP: Herkes için Service Pack 3 RC2
Service Pack 3: XP için Nihai Sürüm Adayı 2 (RC2) hazır.
Windows XP için Service Pack 3 Release Canditate 2 (RC2) sürümü halka açıldı ve isteyen herkes tarafından indirilebilir.

Microsoft bu iş için kayıt defterinde bazı değişiklikler yapan ufak bir yama hazırladı. Bu yamayı uyguladıktan sonra Service Pack 3 RC2 Windows Update üzerinden indirilebiliyor. Microsoft bu adımla test sürecini genişletmek istiyor. SP3'ün nihai sürümü 2008'in ilk yarısında bekleniyor.

Microsoft'un sunduğu yamaya buradan ulaşabilirsiniz.

Dipnot: RC sürümü olduğundan dolayı kesin sonuç almanız için İngilizce bir Windows XP de test etmenizi ve işe başlamadan önce PC'nizi komple olarak yedeklemenizi tavsiye ederiz.

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 19 yorum
1234Sonraki
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
pardus mardus boş ubuntu kardeşler... vistayi windowsu sadece o yenebilir o kadar. Amma velakin oyuncular, benim gibiler hiç bi zaman linux kullamayacak
04 Mart 2008 Salı, 10:13%25Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%75
Pardus gelişmekte, inşallah daha iyi geliştirirlerde global bir linux sistemi olur. 1 yıl önce umuma açık bir internet bilgisayarına kurdum (sürekli virüs bulaştırıyorlardı) gayet güzeldi.
29 Şubat 2008 Cuma, 16:54%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
çorbada tuzum olsun istedim.yanlışsam bağışlayın.ben indirdim amma kuramadım;sistemim türkçe yanılmıyorsam o yönde bir uyarı aldım ve kuramadım.yardım için yazarsanız mutlu olurum.setup u yedeğimde bekliyor belki lazım olur diye.rüstem aktan

CHIP: Teknik sorularınıza Forum bölümümüzde cevap alabilirsiniz.
27 Şubat 2008 Çarşamba, 20:00Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
KusTaH yazmış:
benim pc için gereksiz sp3 ben sp2 ile bir süre daha giderim :o)
26 Şubat 2008 Salı, 15:14%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
Sayın linux seven arkadaşım pardus demişsin ancak keşke yapısı daha sağlam yukarıda arkadaşımın bahsettiği gibi mühendislik harikası SUSE Red-Hat gibi sürümlerden bahsetseydin. windows la boy ölçüşecek bir linux arıyorsan local linux değil glabal linux öğrenmeni öneririm

Ali KÜLCÜ
Linux System
Internet security Administrator.
26 Şubat 2008 Salı, 11:35%80Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%20
1234Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Lan Parti Güzelleri!

İsveç'de yapılan bir Lan Parti'den sımsıcak görüntüler. Bir de bilgisayarcılar sıkıcıdır derler...

diğer galeriler...

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Mayıs 2008

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • netOne Telekom
  • Turhost