XP SP3'ü test ettik!
24 Nisan 2008

Windows XP: İşte Service Pack 3'te bunlar var

Halil Mollaoğlu
CHIP Online XP Service Pack 3'ün final sürümüne sizin için göz attı. İşte ortaya çıkan sonuçlar...
Windows XP: İşte Service Pack 3'te bunlar var
Windows XP SP3: Klasik servis paketi 29 Nisandan itibaren indirilmeye sunuluyor.

DEV KAMPANYA,
HERKES KAZANACAK

Katılmak için giriş yapın veya kayıt olun
ÖDÜLLER HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ

Bu konuda okuyacaklarınız:

Microsoft, Windows XP işletim sistemi için üçüncü Servis Paketini dağıtım kanalları aracılığıyla OEM üreticilerine ve kurumsal müşterilerine gönderdi. 29 Nisan 2008'den itibaren ise tüm kullanıcılar SP3'ü internetten indirebilecek. CHIP Online bu güncelleme paketi içinde nelerin gizli olduğuna göz attı.

Service Pack 3 ile (SP3) Microsoft, halen kullanılmakta olan Vista selefi için bir kez daha büyük bir güncelleme paketi sunuyor. Paketin "standalone" sürümünün boyutu 580 MB ve beraberinde sayısız hata düzeltme, güvenlik, performans ve stabilite güncellemesi getiriyor.

XP'ye birçok yeni özellik ekleyen Service Pack 2'ye karşın Microsoft, SP3'te öncelikli olarak şimdiye kadar çıkmış yamaları bir araya getirmeye odaklanmış. Bu devasa paketin sadece 70 MB'lık kısmı "yeni" olarak tanımlanabiliyor ve düzeltilmiş XP fonksiyonları barındırıyor.

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 42 yorum
123456789Sonraki
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
arkadaslar ben service pack 3 kullanıyorum gta4 ve bütün oyun ları çalıtırıyor . Ve süper bir sürüm oem professıonal xp yi de üstüne yükledim :) tavsiye ederim ...
06 Mar 2010  21:47Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
vallaha arkadaşlar bn onur 10 yasındayım size bir tavsiye verecem ama bu bana dusmez bakın lınux pardus hiç kullanmadım ama ne linux ne pardus windowsdan daha iyi değil buna inanuyorum gelelim windowsa xp mi vistamı bakın arkadaşlar vistayı kullanınca çoğu programlar calısmıyor cunku xp nin düzeyinde o programlar tmm vista daha hızlı olabilir ama hız mı programmı bn program dedim ve xp aldım sizde boyle yapın
08 Eyl 2009  12:16%40Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%60
yok yok hic 1 promlem yok gayet yukle net
04 Eyl 2009  12:00Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
arkadaslar service pack 3 drevir var mı sızde
06 Tem 2009  10:45%33Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%67
vista yükleyecekseniz vista home premium u yükleyin sizin için daha iyi olur.....
20 May 2009  01:01%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
123456789Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Gigabyte Odin Pro 1200W

Gigabyte GA-P55A-UD7

Gigabyte Odin Pro 1200WÜçlü CrossFireX veya SLI konfigürasyonlar için ideal.
11 Mart 2010 Perşembe
Gigabyte GA-P55A-UD7Su soğutma ile hava soğutmayı bir arada sunan Gigabyte'ın en son P55 çözümü.
10 Mart 2010 Çarşamba

Foxconn H55MX-S

Dell Adamo 13

Foxconn H55MX-SCPU ve GPU'nun bir arada olduğu i5 işlemcileri destekliyor.
09 Mart 2010 Salı
Dell Adamo 13MacBook Air' en yakın alternatif olan Dell Adamo'nun eksiği de var fazlası da.
08 Mart 2010 Pazartesi
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Online’dan muhteşem kampanya!

Tıklayan herkes kazanacak...

Her hafta 1.000 kişiye TTNET Oyun'dan Platinum üyelik hediye. Sadece tıklayın, kazanın!

Hemen Tıklayın

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Uzaydaki en garip 15 şey

Uzay hakkında bilmediğimiz çok şey var, ama insana hayret veren en ilginç bilinmezler burada!

diğer galeriler...

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Dergisi: Mart 2010

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Doğan Telekom
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler