Acer bombaladı!
21 Ekim 2009, 14:45

Acer beTouch & neoTouch: 4 yeni Windows cep

Halil Mollaoğlu
PC devi Acer, piyasaya sürdüğü 4 yeni cep ile gövde gösterisi yaptı: İşte Acer'ın yeni dörtlüsü!
Acer beTouch & neoTouch: 4 yeni Windows cep
Büyük resmi görmek için tıklayınAcer beTouch E200: Dördüncü çeyrekte çıkacak.

Bu konuda okuyacaklarınız:

Acer, yeni bir Google cep telefonunun yanında dört yeni Windows cep telefonu da duyurdu. Acer Windows Mobile 6.5 ile çalışan üç telefonu beTouch serisine yerleştiriyor. Windows Mobile ile çalışan amiral gemisi ise Acer neoTouch oluyor.

Acer beTouch E100 / E101
Acer beTouch E100 HSPA üzerinden mobil internet gezintileri yapmanızı sağlıyor. Acer beTouch E101 ile ise bu konuda sadece EDGE tekniğini sunuyor. İki model de 2 Megapiksel kamera, Bluetooth 2.0 + EDR ve GPS alıcıyla donatıldı. Yine iki cep de 3,2 inç dokunmatik ekran ve ön yüklü Facebook, Flickr veya Blogger uygulamalarıyla geliyor. E100'ün bu ay içinde çıkması ve kontratsız yaklaşık 300 Euro'ya satılması bekleniyor. E101 de bu ay içerisinde çıkacak ve kontratsız yaklaşık 240 Euro'ya satılacak.

Acer beTouch E200
Acer beTouch E200 de HSPA desteği sunuyor; fakat E100 veya E101'in aksine 3,2 Megapiksel kamerayla beraber geliyor. Cihaz 3,0 inç dokunmatik ekranı, beş kullanım tuşu ve kaydırılabilir klavyesi üzerinden yönetilebiliyor. Acer'a göre E200 kasım ayının başında çıkacak ve fiyatı 340 Euro olacak.

Internet’i daha hızlı gezin:
Google Chrome yüklemek için tıklayın

Sonraki Sayfada:

Acer neoTouch
 RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 8 yorum
12Sonraki
Ziyaretçi yazmış:
casper'la karşılaştırdığınız firma dünyada en çok satan 2. bilgisayar markasıdır.
22 Eki 2009  09:31Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
kimya dediği 1972 yılında faaliyetine başlamış tayvan menşeili oldukça köklü ve başarılı bir firma arzu edenler araştırabilir ayrıca casper ' a da benzeyeceğini düşünmüyorum . cenk
21 Eki 2009  19:37Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
GençBilişimci yazmış:
acer kötü denemez belki ama çok iyi de deil arkadaşın casper benzetmesine de katılıyorum
21 Eki 2009  16:48Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
"bu kimya cep piyasasına girecek cep işi pc toplamaya benzemez casper gibi cabucak tıkanırsın"
Bugün 15:33

kimya dediğin firma hakkında zannımca bişey bilmiyosun
21 Eki 2009  16:28%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
Ziyaretçi yazmış:
Turkiye'de teknik destek olayinin en buyuk sorunu musterinin haklarinin olmamasi yada uretici/saticilarin olmadigini dusunmesi. Finlandi´da yasiyorum. 14 ayda Hp dizustumun pili 0% indi ve yenisi 3 gun icerisinde Macaristan'dan gonderdiler. Bu kafa degismedigi surece fatura her zaman son kullaniciya yani musteriye kesilmeye devam eder.
21 Eki 2009  16:25Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
12Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

BlackBerry Bold 9790

Creative Sound Blaster Tactic 3D Wrath

BlackBerry Bold 9790Daha ince ve daha yetenekli...
25 Mayıs 2012 Cuma
Creative Sound Blaster Tactic 3D WrathRahatlığa ve yüksek performansa odaklı tasarımı sayesinde işitme hassasiyetinizin sınırlarını arıyor.
24 Mayıs 2012 Perşembe

Fritz!Fon MT-F

Inca Drill

Fritz!Fon MT-FDaha etkili bir kablosuz ağ...
24 Mayıs 2012 Perşembe
Inca DrillDaha fazlasını aramayın...
23 Mayıs 2012 Çarşamba
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

Intel'in teknolojileri ile tanışın!

Teknolojinin bugünü, yarını ve geleceği...

Sizin için hazırladığımız çok özel bir mikro site ile Intel teknolojileriyle tanışmak için tıklayın.

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Cehennemden fırlayan 30 web sitesi!

Dünyanın en kötü web sitelerini sizler için seçtik! Gördüğünüzde kaçacak delik arayacaksınız!

diğer galeriler...

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Dergisi: Mayıs 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu