Asus'tan Windows 7 çeki!
30 Haziran 2009, 18:00

Asus'la herkes Windows 7 kullanacak!

Asus, Vista kullanıcılarını Windows 7'ye terfi ettirme programını açıkladı. Detaylar burada...

Bu konuda okuyacaklarınız:

26 Haziran 2009 ile 31 Ocak 2010 tarihleri arasında, ASUS'un orjinal masaüstü PC, dizüstü bilgisayar, Eee Top PC veya Eee PC'lerinden birini satın alan kullanıcılar, Windows 7 genel kullanılabilirlik tarihinden itibaren Windows 7 yükseltme hakkını elde edecekler.

Kullanıcılar, Windows 7 işletim sistemine Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business ve Windows Vista Ultimate işletim sistemlerinden yükseltme yapabileceklerdir. Daha önce uygun bir PC satın almış ve Windows Vista'dan Windows XP işletim sistemine geçiş yapan kullanıcılar da bu programdan faydalanabileceklerdir.

"ASUS Sistem Grup Başkan Yardımcısı Tony Chen; "ASUS olarak, çok yakın zamanda kullanıma sunulacak olan Windows 7'yi, dünya çapında orijinal ASUS ürünleri satın alan müşterilerimize sunacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. "ASUS; orijinal bir ASUS masaüstü PC, dizüstü bigisayar, Eee Top PC veya Eee PC satın alan kullanıcılara Windows Yükseltme Programına katılma avantajını veriyor. ASUS mühendisleri Windows 7'nin geliştirilmesi sürecinde başından itibaren yer alarak, en iyi bilgisayar deneyimini sağlamak için inanılmaz bir efor sarfetmişlerdir. ASUS, Windows 7 Yükseltme Programı Amerika'da ücretsiz olup, dünyanın diğer bölgelerindeki kullanıcılar için sadece taşıma ve kargo ücretine tabi olacaktır."

Microsoft'un OEM (Original Equipment Manufacturer) Kurumsal Başkan Yardımcısı "Biz Windows 7'nin geliştirilme sürecinde ASUS ve Microsoft arasında sağlanan işbirliği ile mutluluk duyuyoruz" dedi. Windows Yükseltme Programı sayesinde ortak müşterilerimiz PC alırken Ekim ayında çıkacak olan Windows 7'nin tüm ayrıcalıklarına sahip olacaklar.
 RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 9 yorum
12Sonraki
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
siparişimi vereli 2 hafta oldu ancak hala siparişimin gönderildiğine dair bi mail almadım.
29 Oca 2010  12:34Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
35 euro nakliye ücretimi olur kardeşim
12 Kas 2009  11:18Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
nakliye ücreti çok çok pahalı!!!
23 Eki 2009  15:42Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
bilgisayarı aldıktan sonra ve http://event.asus.com/2009/windows7 girdiğimizde bizden ürün kodu gibi bir şey istiyor o nedir acba bilgisayarın üzerinde numara varmı?hangi kodu yazmamız gerekiyor.
30 Tem 2009  19:27Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
BEn ASUS bir laptop aldım ve win7 için internet üzerinden sipariş verdim. vergiler ve kargo ücreti olarak 35€ aldılar. 22Ekimde elime ulaştıracaklar.
Bilginize...ÖY
04 Tem 2009  10:50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
12Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Feel Hurricane H-500B-F25

Icy Box IB-3221STU-B

Feel Hurricane H-500B-F25Feel'in her şey dahil kasasında 500 Watt'lık güç kaynağı ve fan kontrolcüsü yer alıyor.
15 Mart 2010 Pazartesi
Icy Box IB-3221STU-Bİstediğiniz kapasitede disk takabilmenize karşın aktarım hızı USB 2.0'ın limitlerinde.
14 Mart 2010 Pazar

Haier T5B

Hiremco X3 Turbo HD

Haier T5BFiyatından beklenmeyecek özellikler sunan çok başarılı bir ürün.
13 Mart 2010 Cumartesi
Hiremco X3 Turbo HDSD ve HD yayınlarını destekleyen, çift modül destkeli başarılı bir uydu alıcı.
12 Mart 2010 Cuma
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Türkiye'nin ilkleri

Türkiye'de bugün için bize sıradan gelen olaylar ilk kez ne zaman yaşandı? İşte o ilkler...

diğer galeriler...

CHIP Online’dan muhteşem kampanya!

Tıklayan herkes kazanacak...

Her hafta 1.000 kişiye TTNET Oyun'dan Platinum üyelik hediye. Sadece tıklayın, kazanın!

Hemen Tıklayın

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

CHIP Dergisi: Mart 2010

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Doğan Telekom
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler