21 Eylül 2010, 18:45

Avatar 2: En derin noktada olacak

Ertuğrul Süngü
James Cameron Avatar filminin devamı için kolları sıvadı: Yeni filmde beklenmeyen bir sürpriz var!
Avatar 2: En derin noktada olacak
X-Prize kazanabilecek mi?
Avatar'ı izlediniz ve beğendiniz mi? Peki sizce bu görüntü kalitesi ve kurgu, bir yönetmenin yapacağı en üst noktadaki eylem olabilir mi? Öyle görünüyor ki James Cameron için yapılabileceklerin bir sonu yok.

Çekeceği yeni Avatar filmi için yine duyanları hayrete düşüren bir işe kalkışacak olan Cameron, bu sefer denizin tam 6.8 mil altında çekim yapmak istediğini belirtti. Aynı zamanda da 10 milyon dolarlık X-Prize'ın da peşinde olan Cameron, elinden geleni ardına koymayacağa benziyor.

X-Prize ise; bilim ve araştırma konusunda büyük işler yapan kişilere verilen bir ödül olarak biliniyor. Bundan önceki X-Prize ödülü; kendi kaynaklarıyla ve insanlı bir şekilde ürettikleri uzay cihazını tasarlayan ekibe verilmişti. Cameron'sa benzeri bir şekilde sadece iki kişilik bir ekiple dünyanın en derin yerlerinden birisine inerek bu ödülü alabileceğini umuyor.

Pek tabii 3D çekimler yapacak olan Cameron, Ghosts of the Abyss ve Aliens of the Deep belgeselleri sayesinde zaten dalış deneyimine sahip. Bakalım bütün bunlar X-Prize almasına yetecek mi?

Internet’i daha hızlı gezin:
Google Chrome yüklemek için tıklayın

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 11 yorum
123Sonraki
Ziyaretçi yazmış:
bırak 4 kezi hergun izlesem sıkılmadan sanki ilk defa izliyor gibiyim
15 Oca 2011  22:04Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
Avatar film 1haftada 4 kez izledim.)
12 Oca 2011  23:33%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
Ziyaretçi yazmış:
Bu flim maliyetinin büyük bölümü reklama harcanmisti günümüzde her hangi bir sanatsal olayda yada herhangi cikacak bir üründe basilan reklam parasi satislari katliyor bunu avatar ve Apple ürünlerinde hepimiz görüyoruz
24 Eyl 2010  17:28%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
Ziyaretçi yazmış:
19.23 dogru diyon harbiden.. makyaj 3d sorunu falanda yok gayet natur cek kameraya ver sinemaya o kadar.. :D
21 Eyl 2010  23:31Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
ooo adamda sınır yok türkiye dursun anca ah yabancı olsaydım
21 Eyl 2010  23:19%50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%50
123Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

BlackBerry Bold 9790

Creative Sound Blaster Tactic 3D Wrath

BlackBerry Bold 9790Daha ince ve daha yetenekli...
25 Mayıs 2012 Cuma
Creative Sound Blaster Tactic 3D WrathRahatlığa ve yüksek performansa odaklı tasarımı sayesinde işitme hassasiyetinizin sınırlarını arıyor.
24 Mayıs 2012 Perşembe

Fritz!Fon MT-F

Inca Drill

Fritz!Fon MT-FDaha etkili bir kablosuz ağ...
24 Mayıs 2012 Perşembe
Inca DrillDaha fazlasını aramayın...
23 Mayıs 2012 Çarşamba
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

Beş harika kitap kazanmak için tıklayın!

Sadece CHIP Online üyelerine özel...

CHIP Online üyeleri için özel olarak hazırladığımız beş e-kitabı bilgisayarınıza hemen indirmek için tıklayın.

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Cehennemden fırlayan 30 web sitesi!

Dünyanın en kötü web sitelerini sizler için seçtik! Gördüğünüzde kaçacak delik arayacaksınız!

diğer galeriler...

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Dergisi: Mayıs 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu