RapidShare'e 3 güçlü rakip!
4 Nisan 2011, 00:03

Dosya paylaşımının 3 yeni yolu ve yeri!

Zeynel A. Öztürk
RapidShare'in modası geçiyor: İşte daha kullanışlı ve yeni teknolojileri destekleyen 3 yeni rakip!
Dosya paylaşımının 3 yeni yolu ve yeri!
Sürükle bırak özelliğini kullanmak istiyorsanız, destekleyen bir tarayıcı kullanmanız gerekiyor

Bu konuda okuyacaklarınız:

HTML5'le beraber dosya paylaşım siteleri de gelişti ve artık eskisinden çok daha kolay bir kullanıma sahipler. Örneğin artık dosyaları bazı web sitelerine sürükleyip bırakmanız ve göndermeniz mümkün oluyor. Dosya paylaşımı için masaüstü uygulamalarını kullanmak daha kolay olabilir ancak benzer web alternatiflerini incelemenin kimseye zararı yok.

İşte yeni bazı web tabanlı depolama ve dosya paylaşımı siteleri.

Crate

Crate ile 50MB'a kadar olan dosyalarınızı web sitesine sürükleyip, kısaltılmış URL'yi kopyalarak istediğiniz bir kişiyle paylaşabilirsiniz. Ücretsiz hesaba kaydolursanız, 6 'crate'e ve toplamda 200MB depolama alanına sahip oluyorsunuz. Oturum açtığınızda dosyalarınızın görüntüleme ve indirme sayısını görebiliyorsunuz. Internet Explorer 9 dosyaları sürükleme ve bırakmayı desteklemediğinden Firefox veya Chrome gibi uyumlu bir tarayıcı kullanmanız gerekiyor.

Internet’i daha hızlı gezin:
Google Chrome yüklemek için tıklayın

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 15 yorum
123Sonraki
Ziyaretçi yazmış:
rapid'in tahtına kimse oturamaz.Bu sitelerin de rapid'in rakibi olabileceğine inanmıyorum.Bana göre rapid'in rakibi hotfile ve fileserve
08 Nis 2011  19:43%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
Ziyaretçi yazmış:
ttnetin şu net diski hiç bişeye yaramaz lakin zaten windowslive de bile 25gb veri yedeklemesi yapılabilirken birde netdiske paramı verecez.ah gözünü sevdiğim superonline şu fber optikleri biran önce samsuna döşe altyapını kur bak bakalım o zaman ttnet müşterisi kalıyormu
05 Nis 2011  20:10%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
brev yazmış:
Rapidshare'in tahtına kimse oturamaz.Onu kuranlar bile o kadar muazzam bir veri trafiğini kontrol etmekte ne kadar zorlandıklarını itiraf edercesine açıklamalarda bulunuyorlar.Yasal olmayan içerik paylaşılması normal yani.Tamam etik değil ama kontrolü çok zor...
05 Nis 2011  08:11Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
syk23 yazmış:
Bunlar bence RapidShare'in rakibi değil. Rapid daha çok illegal dosya paylaşımında kullanılıyor. Bu siteler ise daha çok dosya depolama ve arkadaşlarla paylaşmak için yararlı ve tabiki küçük boyutlu.
04 Nis 2011  16:05Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
1 tanesi 50mb 6 tanesi 200mb
04 Nis 2011  15:24Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
123Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Smarttab STC12

BlackBerry Bold 9790

Smarttab STC12	İyi bir tablete sahip olmak için her zaman bütçenizi zorlamanız gerekmiyor .
Bugün, 10:00
BlackBerry Bold 9790Daha ince ve daha yetenekli...
25 Mayıs 2012 Cuma

Creative Sound Blaster Tactic 3D Wrath

Fritz!Fon MT-F

Creative Sound Blaster Tactic 3D WrathRahatlığa ve yüksek performansa odaklı tasarımı sayesinde işitme hassasiyetinizin sınırlarını arıyor.
24 Mayıs 2012 Perşembe
Fritz!Fon MT-FDaha etkili bir kablosuz ağ...
24 Mayıs 2012 Perşembe
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

Intel'in teknolojileri ile tanışın!

Teknolojinin bugünü, yarını ve geleceği...

Sizin için hazırladığımız çok özel bir mikro site ile Intel teknolojileriyle tanışmak için tıklayın.

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Cehennemden fırlayan 30 web sitesi!

Dünyanın en kötü web sitelerini sizler için seçtik! Gördüğünüzde kaçacak delik arayacaksınız!

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

CHIP Dergisi: Mayıs 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu