En iyi 25 Android uygulaması!
27 Aralık 2011

Zeynel A. Öztürk
10'u Türkler tarafından geliştirilen en iyi 25 Android uygulamasını sizler için seçtik!
İşinize yarayacağını düşündüğümüz Türkçe veya Türkiye'ye özel uygulamaları da unutmadık

Android Market giderek genişliyor ve uygulama sayısı neredeyse sonsuza kadar uzanıyor. HTC Sensation XE veya Samsung Galaxy S II gibi cepler ise hareket tanıma, metinden sese dönüştürme ve Microsoft Exchange desteği gibi özellikleriyle kullanıcılarına sayısız olanak sunuyorlar.

Uygulamalardaki tek kısıtlamanız ise telefonunuzun belleği ve bellek kartınız. Peki hangi uygulamaları indirmelisiniz? CHIP Online, Android Market'i sizin için gezdi ve işinize yarayacak en iyi uygulamaları bir araya getirdi. Sizler için seçtiğimiz uygulamaları ekran görüntüleriyle galerimizde bulabileceksiniz.

CHIP Online'ın seçtiği Android Market'in en iyi 25 uygulaması, Market bağlantılarıyla galerimizde! Tıklayın, seçin ve yükleyin!

Internet’i daha hızlı gezin:
Google Chrome yüklemek için tıklayın

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 7 yorum
12Sonraki
Ziyaretçi yazmış:
Arkadaş ben hem android kullanıcısının hemde öyle böyle değil galaxy note daha önceden dell streak 5 ama iphone da laf ettirmem senin böyle konuşmandan belliki iphone nu hiç kullanmamışsın iphone arabada mersedes saatte rolex gibidir onun için avrupada insanların bi yarısının elinde iphone bi yarısındada diğer telefonlar var ben pariste yaşıyorum ha bu arada hırsızların da en rabet ettikleri iphone dur nedenmi daha çabuk elden çıkardıkları için peynir ekmek gibi yani bende iphone 4s de var ama iphone başka galaxy note başka helikopter oyunu crazy copter var onu galaxy note açmadı indirdim kastı sildim iphone la 5 saatlik ha hüseyin kerbela filmini denemek için yourt ubeden indirdim canavar hele sen android marketten tomtomu indir birde iphond an görüşelim
19 Nis 2012  22:15%50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%50
Ziyaretçi yazmış:
Samsungla Note ve SII ile iphone 4s karşılaştırdığımda hemen hemen eşit gibi duruyorlar ama samsung kesinlikle daha üstün.Bende samsung galaxy kullanıcısıyım ve gayet memnunum.Android markette işime yarıyacak çoğu şeyi buluyorum.App store ile android market arasındada hiçbir fark yok denilecek kadar az her türlü android
30 Oca 2012  12:25%40Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%60
güllerinlordu yazmış:
İphone4 verip yerine galaxy note aldım cok ama cok memnunum,yalnızca biseyi merak ediyorum androit markette neden tv kanallarının widgetleri yok,neden bu kadar androit kullanıcısı varken sadece iphonedan tvler izlenebiliyor.. Ve bu daha ne kadar surecek???
16 Oca 2012  06:39Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
Senin böyle konuşmanda android sevmezliğine denk geliyor o zaman :)

"Android Market giderek genişliyor ve uygulama sayısı neredeyse sonsuza kadar uzanıyor" Bu cümleyi yazan arkadaş gerçekten benim dünyamda nefes tüketiyor mu yoksa fotosentezle mi çalışıyor? Hadi apple düşmanlığınızı anlıyoruz da bu saçma android fanlığı nerden ileri geliyor. Sonsuza kadar mış...
03 Oca 2012  12:22%50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%50
Ziyaretçi yazmış:
Kardeş türkçe konuşuyorsun..:):):)

Türkler tarafından geliştirilen hiçbir uygulamayı telefonuma yüklemem, yüklemenizi de tavsiye etmem...
Bugün 11:07
28 Ara 2011  13:18%33Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%67
12Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Smarttab STC12

BlackBerry Bold 9790

Smarttab STC12	İyi bir tablete sahip olmak için her zaman bütçenizi zorlamanız gerekmiyor .
Bugün, 10:00
BlackBerry Bold 9790Daha ince ve daha yetenekli...
25 Mayıs 2012 Cuma

Creative Sound Blaster Tactic 3D Wrath

Fritz!Fon MT-F

Creative Sound Blaster Tactic 3D WrathRahatlığa ve yüksek performansa odaklı tasarımı sayesinde işitme hassasiyetinizin sınırlarını arıyor.
24 Mayıs 2012 Perşembe
Fritz!Fon MT-FDaha etkili bir kablosuz ağ...
24 Mayıs 2012 Perşembe
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

Web hosting'de kampanya!

Sınırsız cpanel hosting...

Alan adı kaydı, web hosting ve sunucu ihtiyaçlarınıza tek elden hesaplı çözümler!

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Cehennemden fırlayan 30 web sitesi!

Dünyanın en kötü web sitelerini sizler için seçtik! Gördüğünüzde kaçacak delik arayacaksınız!

diğer galeriler...

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

Dijital Fotoğraf Kursu

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

CHIP Dergisi: Mayıs 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu