"En iyi masaüstü bilgisayar"
6 Şubat 2010, 00:01

"En iyi masaüstü bilgisayar" ödülünü aldı

CES 2010'da "En iyi masaüstü bilgisayar" ödülünü alan Windows 7'li Lenovo'yu gördünüz mü?
"En iyi masaüstü bilgisayar" ödülünü aldı


Bu konuda okuyacaklarınız:

Lenovo dünyanın en ince hepsi bir arada bilgisayarını tanıttı. Aynı zamanda CES 2010'da "En İyi Masaüstü Bilgisayar" ödülünü alan Lenovo IdeaCentre A300 şık, ince ve geniş ekranlı bir bilgisayar.

Bilişim dünyasının yeni trendi olan hepsi bir arada bilgisayarlar alanındaki tasarımları dikkat çeken Lenovo ailesine yeni katılan IdeaCentre A300, şık ve ince tasarımıyla içerisindeki güçlü bilgisayarı kamufle ediyor. Sadece 18,5 mm inceliğindeki yapısı ile dünyanın en ince hepsi bir arada bilgisayarı olan A300'ün ekranı LED teknolojisini kullanıyor ve 21,5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlük sunuyor.

Lenovo Enhanced Experience sertifikası taşıyan IdeaCentre A300, Windows 7 işletim sistemini aynı konfigürasyondaki PC'lere göre daha hızlı açıp kapatabiliyor, zengin multimedya yeteneklerinin yanısıra sistem yönetim araçlarıyla göz dolduruyor. Lenovo IdeaCentre A300 Intel® Core™ 2 Duo işlemcisi, Wi-Fi bağlantısı, entegre kamera, Bluetooth klavye ve fare ve HDMI bağlantısı ile güçlü bir multimedya deneyimi sunuyor. HDMI bağlantısı ile ekranı video oyun konsoluna da bağlayabilirsiniz.

iPhone ve iPad kullanıcıları!
CHIP Online uygulamasını yüklemek için tıklayın!




Sonraki Sayfada:

İşte fiyatı...
 RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın


Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 14 yorum
123Sonraki
Ziyaretçi yazmış:
dizayni şik tamam ama imacten ozenilmis kesinlikle
11 Şub 2010  10:44Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
İşte size bir türk Fake-Mac !:))
07 Şub 2010  17:12Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
Benim daha once internette okuduguma gore ekran 18,5 inchten baslayip 21,5 inche kadar cikarken islemci bellek ve hdd miktarlari farklilik gostericek. 600$ civarindan baslayip sanirim 1100$ civarina kadar cikiyordu fiyatlar. Ev kullanicilari icin masaustu olarak dusunebilirsiniz. Tasarimi guzel PS3 baglayip oyun oynamanin tadini cikartabilirsiniz ama oyun bsi olarak kullanilmaz diye dusunuyorum.
07 Şub 2010  04:35Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Phoenix_ yazmış:
Böyle bir bilgisayarı en iyi olarak lanse etmen bana göre çok yanlış doğrusu.Ekran kartı anladığım kadarıyla on board :)).Core2 Duo da çok süper.Hele daha markasını ve hızını bilmediğimiz ramler yok mu uçurdu beni :D .Bu haber saçma bir site de çıksaydı lafım yoktu ama burada insanlar bilgisayardan (en azından bu kadarCIĞından.)anlıyorlar.

CHIP Online'ın notu:
Tırnak işareti, içerisindeki cümlenin alıntı olduğunu gösterir. Dikkatinizden kaçmış olabilir, bu yüzden açıklığa kavuşturalım: Bu ödül Consumer Electronic Show 2010'da verilen bir ödül.

Bize kalırsa dünyanın en iyi masaüstü bilgisayarı, kullanıcının ihtiyaçlarını mükemmel karşılayan, kendisine en uygun olan bilgisayardır. Hassasiyetiniz için teşekkürler ama biraz daha dikkat lütfen.
06 Şub 2010  23:25Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
edipciftci yazmış:
SEVGİLİ CHIP
hani bu bilgisayarın ekran kartı özelliği...???

saygılarımla...???
06 Şub 2010  18:17Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
123Sonraki


Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Qnap Turbo NAS TS-879 Pro

WD TV Live 2011

Qnap Turbo NAS  TS-879 ProTest Merkezi'mize Tesan tarafından yollanan bu NAS cihazı, oldukça çok yönlü bir ürün.
Bugün, 10:00
WD TV Live 2011Western Digital'in yeni medya oynatıcısı WD TV Live 2011'i inceledik.
09 Şubat 2012 Perşembe

LG P990 Optimus Speed

Asus Zenbook UX31E

LG P990 Optimus SpeedAndroid platformunu kullanan LG Optimus 2X, test merkezimize konuk oldu.
08 Şubat 2012 Çarşamba
Asus Zenbook UX31Eİnce ve hafif... Üstelik masaüstü bilgisayarlarla yarışacak donanıma sahip. İşte Asus Zenbook...
07 Şubat 2012 Salı
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

 

Web hosting'de kampanya!

Sınırsız cpanel hosting...

 
Alan adı kaydı, web hosting ve sunucu ihtiyaçlarınıza tek elden hesaplı çözümler!

Hemen Tıklayın


İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

2012'nin cep bombaları!

2012'de çıkması beklenen, hakkında en çok konuşulan 15 cep bombasını bir araya getirdik!

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

En Çok Okunan Haberler


En Çok Okunan Makaleler


Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Dergisi: Şubat 2012


Diğer Yayınlar


İşbirliği ortaklarımız

  • Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com
 
 
Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu