Google'ın sonu yakın mı?
4 Temmuz 2009, 21:30

Google 50 yıl içinde biter mi?

Google 50 yıl içerisinde kendini bitirecek dedi, Microsoft'ta staj yapmaya hak kazandı...
Google 50 yıl içinde biter mi?

Bu konuda okuyacaklarınız:

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Elektrik Elektronik Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi Buğra Ayan, 'Google uzak gelecekte kendini nasıl yok edecek?' konulu projesiyle Microsoft'ta staj yapmaya hak kazandı.

Daha önce Hacettepe Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencisi arkadaşı Said Saraçoğlu ile birlikte TC Kimlik Numarası sayesinde insanların akrabalarını bulmasına yarayan bir program yapan ve internet üzerinden dolandırılmayı önlemek amacıyla 'İnternet Sırları' adlı bir kitap yazan 19 yaşındaki Buğra Ayan, şimdi de Google'ın 50 yıl içerisinde yok olacağını iddia etti. Bu iddiasını bir projeye dönüştürerek Microsoft'un Türk üniversite öğrencilerine staj imkanı sağlamak için düzenlediği proje yarışmasına gönderen Ayan, Microsoft'un kapısını araladı.

Önümüzdeki aydan itibaren Microsoft'un İstanbul Ofisi'nde staj yapmaya başlayacak olan Ayan, projesini http://bugra-ayan.spaces.live.com isimli internet sitesinde de detaylı bir şekilde de anlatıyor.

Internet’i daha hızlı gezin:
Google Chrome yüklemek için tıklayın

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 46 yorum
Önceki12345678910Sonraki
Ziyaretçi yazmış:
Çok saçma.
http://trends.google.com dan örnekler vermiş.
Oraya bi google bir de microsoft yazın bakalım hangisi daha populer çıkacak. Bence google yerine Microsoft bitecek çünkü çok kalitesiz işler yapmaya başaldı. Millet yükseltme yapacağına eski sürüme dönüyor.
04 Tem 2009  22:38%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
Ziyaretçi yazmış:
Helal olsun kardeşime. Güzel yazmış ve bir Türk olarak bizi temsil edecek. Fakat bu açıklamalar özneldir. Hiç bir nesenellik taşımaz bence. Bana göre de eğer sonu gelecekse google' un bu geçmişe ulaşma çabası ile değil 50 sonra teknolojinin geldiği nokta ile olacaktır. Bence 50 yıl sonra arama motorları ve bugün bize pratiklik sağlayan bir çok şey 50 yıl sonra teknolojinin getirdikleri ile büyük bir darbe alacaklardır.
04 Tem 2009  22:27%50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%50
Ziyaretçi yazmış:
Çamur at Microsoft'da çlış iyiymiş biraz bilgi ve taktik yap sonra google a sataş ms seni işe alsın yada ms e sataş google seni işe alsın :D
04 Tem 2009  22:17%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
hakki.sert yazmış:
Bana kalırsa da google 2100 de bile olacak. Ama tabi yönetim değişir, çalışma şekilleri değişirse işler tersine dönebilir. Ama şuan ki anlayışını sürdürürse kimse önüne geçemez google ın.
04 Tem 2009  22:14Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
Benimde arkadaşım 2.00 ortalama ile microsoftta staj yaptı. Tanıdığa bakar bu işler.
04 Tem 2009  21:59%50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%50
Önceki12345678910Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Smarttab STC12

BlackBerry Bold 9790

Smarttab STC12	İyi bir tablete sahip olmak için her zaman bütçenizi zorlamanız gerekmiyor .
Bugün, 10:00
BlackBerry Bold 9790Daha ince ve daha yetenekli...
25 Mayıs 2012 Cuma

Creative Sound Blaster Tactic 3D Wrath

Fritz!Fon MT-F

Creative Sound Blaster Tactic 3D WrathRahatlığa ve yüksek performansa odaklı tasarımı sayesinde işitme hassasiyetinizin sınırlarını arıyor.
24 Mayıs 2012 Perşembe
Fritz!Fon MT-FDaha etkili bir kablosuz ağ...
24 Mayıs 2012 Perşembe
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

Intel'in teknolojileri ile tanışın!

Teknolojinin bugünü, yarını ve geleceği...

Sizin için hazırladığımız çok özel bir mikro site ile Intel teknolojileriyle tanışmak için tıklayın.

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Cehennemden fırlayan 30 web sitesi!

Dünyanın en kötü web sitelerini sizler için seçtik! Gördüğünüzde kaçacak delik arayacaksınız!

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

CHIP Dergisi: Mayıs 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu