Yeni iPhone çılgınlığı
11 Temmuz 2008, 14:47

iPhone 2.0 satışta! Kuyruklar başladı...

iPhone'nun satışı bu gün başladı ve tutkunları uzun kuyruklar oluşturdu. İşte iPhone çılgınlığı.
iPhone 2.0 satışta! Kuyruklar başladı...
iPhone satışta: Kuyruklar oluştu...
iPhone 3G, saat farkı nedeniyle Yeni Zelanda, Japonya ve Avusturalya'da satışa sunuldu.

Yeni Zelanda'da satışa sunulmadan 2 gün önce insanlar dükkanlarının önünde kuyruk oluşturmaya başladı. Yeni Zelanda'lı öğrenci Jonny Gladwell "Sanırım Dünya'da iPhone'nu satın almayı başaran ilk insanım ve çok mutluyum" şeklinde bir açıklama yaptı.

Benzer görüntüler Japonya'da ve Avusturalya'da da yaşandı. İnsanlar 3 gün öncesinden mağzaların önlerinde kuyruklar oluşturdu.

Bu gün itibariyle 22 ülkede satışa sunulcak iPhone, Türkeye'ninde arasında olduğu 48 ülkede daha sonra satışa sunulcak.

iPhone'nun 8 GB modeli Amerika'da 199 Dolar'dan, 16 GB modeli ise 299 Dolar'dan satılacak. iPhone 3G ile halen 6 milyon olan iPhone kullanıcısına 2008 yılı sonuna kadar en az 10 milyon kullanıcı eklemesi hedefleniyor.

FORUMDA TARTIŞIN

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 21 yorum
12345Sonraki
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
Bence de tutmaz, sadece bende de olsun diyenin özenti ile alacağı cinsten bir alet. Ne değişti eskisine göre sadece 3g, gerisi boş oldu. Eskisinin arkası parlak metaldi ne güzel, bunu şimdi plastik yapmışlar. İstiyorum ki küçülsün, kamerası iyileşsin, daha ince olsun işte o zaman fiyatı 1200 ytl olsun alınır ama bu ikinci nesilden birşey anlamadım bende. Ara model gibi birşey sanki, umarım yenisi gelir 1 sene filan sonra...
17 Temmuz 2008 Perşembe, 20:40%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
Bence bu 2. nesil tel tutmaz Türkiye de. Düşünün bir kere ya en az 700 ytl olur fiyatı hayal görmeyelim, ve bu fiyata 2.0 mp lik kameralı bir telefon almak yazık bence. Her telefon şirketi gibi apple da yolunu bulmuş. Bence böyle giderse 3. nesil iphone da çıkacaktır, sağlam bir kamera, en az 3.2 flaş ve otofokus la beraber ayrıca daha ince ve küçük tasarım sattırır iphone u. Yoksa millet yine kayar nokia ya verir 2000 ytl alır N96 yı hem foto çeker hem internet kullanır hemde video izler. Şimdiye kadar mükemmel telefon piyasaya süren olmadı hiç şimdiden sonra da olmaz. Zaten bir şehir efsanesi ama diyorlar ki; bu gsm şirketleri bu teknolojileri 4-5 sene öncesinden biliyorlardı ama tek tek özelliklerini arttırıp inanılmaz kazıkladılar halkı ne yazık ki. Önce vga kamera sonra 1.3 mp öyle öyle şimdi 5.0 mp oldu, bence bizim cebimizdeki parayı kapmak için böyle yapıyorlar. Iphone a filan kanmayın bence, biraz tüketici isteklerine göre hareket etmeyi öğrenmeli artık şirketler, böylece bu çağda 2.0 mp flaşsız kameralı, kocaman ölçülerde telefonları daha iyileştirmeden satmaya kalkmazlar inşallah...
16 Temmuz 2008 Çarşamba, 23:29%67Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%33
o n95 i öven arkadaş daha teknolojiyle tanışamamış eline önce iphone alsında ondan sonra ahkam kessin. nokia gibi zavallı bir firmayı yıllardır kullandınız üstelik aynı modeli makyajlayıp yıllarca sattılar. neden japonjada nokia kullanılmıyor bi düşünün ondan sonra burda n95 i göklere çıkartın. sadece gülüyorum...
16 Temmuz 2008 Çarşamba, 17:20%50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%50
ben hayatta almam N95im var zaten.iPhone , N95 in yanından bile geçemez ama dokunmatik olması çok güzel
16 Temmuz 2008 Çarşamba, 13:36Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
arkadaşlar bu telefonun özellıklerıne nasıl bakabıırım yada özellıklerı nerde bu tlf benı aydınlatan arkadaşlar varsa lütfen buyrun aydınatın
14 Temmuz 2008 Pazartesi, 09:01Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
12345Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Teknoloji her yerde: Malezya'nın tek ayaklı köprüsü

Malezya'daki bir köprü görenleri hayrete düşürüyor: Sadece tek bir ayağı ver ve bu ayak eğik duruyor

diğer galeriler...

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Eylül 2008

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • netOne Telekom
  • Turhost