22 Kasım 2009

Hava alanı görevi nereye gönderme?

Hava alanı görevi nereye gönderme?
Takım çalışması önemli ama zaman zaman göreve isyan edebilirsiniz
Hava alanı görevinin 26 Kasım 2008 Mumbay Katliamı'na gönderme yaptığı düşünülüyor. Bu katliamda 174 kişi hayatını kaybetmişti. Bu bölümden sonra Amerika'ya giden oyuncuların etrafta siville karşılaşmaması da ayrı bir eleştiri konusu oldu. Oyunun yapımcı firmasının kendi ülkesi için hassas davranırken, Rusya'yı pek düşünmediği konuşuluyor.

Oyunun senaryosu, oradan oraya koştururken oyuncuyu biraz şaşırtıyor. Kısa zamanda çok fazla ülke değiştirmek, farklı bir atmosfere girmek hem iyi, hem de kötü. Çeşitlilik güzel ama oyun süresi oldukça kısa olduğu için hiçbir atmosferin tadını sonuna kadar çıkartmak mümkün olmuyor. Oyun, 6 ila 8 oyun saati sonrasında tamamlanmış oluyor. Tek kişilik oyun modunun miadı anlayacağınız oldukça erken doluyor. Ancak ilk Modern Warfare oyunu da oldukça kısaydı.

Bu oyun süresi boyunca aksiyonun sonu gelmiyor. Kar motorlarıyla düşmanlarla kovalamaca oynarken adrenalin dolu dakikalar geçirmek mümkün. Yine ilk oyunun en eğlenceli ama zor bölümlerinden olan "Sniper" yani keskin nişancı görevleri oyuncuları bekliyor. Araç silahlarını da bolca kullandığımız oyunda, çeşitlilik var.

Sonraki Sayfada:

Müzikler: Hans Zimmer
 RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 56 yorum
12345678910Sonraki»
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
arkadaşlardan bazıları,ekran kartı derdinden bıktıysanız konsol alın diyor. ben böyle bir fps yi fare-klavye ile oynamak varken o hantal padlerle mi oynayacağım. ben bu oyunu konsolun ağır kontrolleri ile oynayacağıma bugün ölürüm daha iyi. ayrıca nedir bu grafiklerden çektiğimiz be kardeşim. grafiği mükemmel olupda oyun tarihinin çöplerinde yer edinen onlarca oyun var. çok istiyorsanız gidip onlarla zaman harcayın. ayrıca türkiyede yaşıyoruz. herkes bi oyun makinası yapacak durumda değil; ki geçen yıl cüzi bütçeyle ayarladığım makina artık yetmiyor.
04 Şub 2010  11:46Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
arkadaşlar ben oyunun bı bolumunde takıldım.intel itemslerirn ilkini alırken panic room denılen odadan bır canta alıcam ama bır turlu olmuyor. galıba kaptan foley i beklemem gerekıormus veya onu bulmam ama bı turlu gelmedı :) ben de kendısını bulamadım yardım edersenız cok sewınırım artık oyuna dewam etmek ıstıorummmmm
16 Oca 2010  18:14Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
''OYUNU YÜKLEDİM AÇTIM DA BÜTÜLÜ BAŞLAYAMADIM silah alıyorum orda kalıyorum ne yapmam gerekkk''

Masanın üzerinde 3'lü burgulu salto hareketini yaparak atlıyorsun.
Yada arkanı dönüp hedeflere çavuşun verdiği direktifler doğrultusunda ateş ederek devam edebilirsin.
14 Oca 2010  15:23Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Sence pilot nikolai bizi sata bilir çünkü o rusyalı
orada noluyor orda helipkoptere binerken orada bitti
09 Oca 2010  14:21Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Son bölüm çok uzun sürdü
09 Oca 2010  14:10Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
12345678910Sonraki»

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Logitech G35

Jabra BT2080

Logitech G35Oyunlarda 7.1 Dolby çevresel sesin keyfini çıkartın -tabi bütçeniz elverdiği sürece.
20 Mart 2010 Cumartesi
Jabra BT2080Uzun konuşma süresi ve şık tasarımı ile başarılı bir Bluetooth kulaklık.
19 Mart 2010 Cuma

Inca IUDS-300

Feel Hurricane H-500B-F25

Inca IUDS-300Küçük boyutlarına karşın 802.11n ile 300 Mbit hız sunan bir adaptör.
17 Mart 2010 Çarşamba
Feel Hurricane H-500B-F25Feel'in her şey dahil kasasında 500 Watt'lık güç kaynağı ve fan kontrolcüsü yer alıyor.
15 Mart 2010 Pazartesi
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Türkiye'nin ilkleri

Türkiye'de bugün için bize sıradan gelen olaylar ilk kez ne zaman yaşandı? İşte o ilkler...

diğer galeriler...

CHIP Online’dan muhteşem kampanya!

Tıklayan herkes kazanacak...

Her hafta 1.000 kişiye TTNET Oyun'dan Platinum üyelik hediye. Sadece tıklayın, kazanın!

Hemen Tıklayın

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

CHIP Dergisi: Mart 2010

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Doğan Telekom
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler