22 Kasım 2009

Hava alanı görevi nereye gönderme?

Hava alanı görevi nereye gönderme?
Takım çalışması önemli ama zaman zaman göreve isyan edebilirsiniz

Hava alanı görevinin 26 Kasım 2008 Mumbay Katliamı'na gönderme yaptığı düşünülüyor. Bu katliamda 174 kişi hayatını kaybetmişti. Bu bölümden sonra Amerika'ya giden oyuncuların etrafta siville karşılaşmaması da ayrı bir eleştiri konusu oldu. Oyunun yapımcı firmasının kendi ülkesi için hassas davranırken, Rusya'yı pek düşünmediği konuşuluyor.

Oyunun senaryosu, oradan oraya koştururken oyuncuyu biraz şaşırtıyor. Kısa zamanda çok fazla ülke değiştirmek, farklı bir atmosfere girmek hem iyi, hem de kötü. Çeşitlilik güzel ama oyun süresi oldukça kısa olduğu için hiçbir atmosferin tadını sonuna kadar çıkartmak mümkün olmuyor. Oyun, 6 ila 8 oyun saati sonrasında tamamlanmış oluyor. Tek kişilik oyun modunun miadı anlayacağınız oldukça erken doluyor. Ancak ilk Modern Warfare oyunu da oldukça kısaydı.

Bu oyun süresi boyunca aksiyonun sonu gelmiyor. Kar motorlarıyla düşmanlarla kovalamaca oynarken adrenalin dolu dakikalar geçirmek mümkün. Yine ilk oyunun en eğlenceli ama zor bölümlerinden olan "Sniper" yani keskin nişancı görevleri oyuncuları bekliyor. Araç silahlarını da bolca kullandığımız oyunda, çeşitlilik var.

Internet’i daha hızlı gezin:
Google Chrome yüklemek için tıklayın

Sonraki Sayfada:

Müzikler: Hans Zimmer
 RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 65 yorum
«Önceki45678910111213
seckin_kaya yazmış:
keşke daha uzun bir senaryosu olsaydı :((
22 Kas 2009  10:24Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
bir de onlarca kurşun yediği halde ölmeyen karakterimiz var.... bir köşede saklanıp birkaç saniye içinde eski sağlığına kavuşabiliyor... tamam yerden topladığımız paketlerle enerji kazanma fikri de çok saçma ama gerçekçilik hedefleyen bir oyunda yüzlerce düşmanın arasına birini atıp da oradan sağ çıkmasını beklemek ne kadar mantıklı... hele o uçak mezarlığında geçen yer ne saçmalıktır ya.. belki var 500 kişi... kim kime saldırıyor belli değil ama kesin olan birşey varsa herkesin bana da saldırdığı.... mesela special ops kısmında çernobilde geçen bir bölüm var keskin nişancı susturuculu tüfekle oynanan... böyle olmalı işte, yani teker teker öldürebilirsin 50 kişiyi hepsinin birden üstüne gelmesi saçmalık... madem gerçekçi oyun o kadar adam gelirse de ölürüm yani kim olsa ölür..
öyle bir adamın 50 kişiyi haklaması gibi şeyler ya filmlerde ya da sözde gerçekçi bilgisayar oyunlarında olur.... gerçekçiyse oyun bütün senaryolar da mantıklı olsun. nokta.
R.K.
22 Kas 2009  05:01%25Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%75
Ziyaretçi yazmış:
Zor bi oyun.. grafikler harika ama, ingilizce bilmek lazım birde, yoksa oynayamazsınız...
22 Kas 2009  03:25%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
Ziyaretçi yazmış:
"Ancak ilk Modern Warfare oyunu da oldukça kısaydı."

Yapmayın hocam ilk modern warfare de al-assad ı yakaladık, zakhaev'in oğlunu öldürdük, nükleer bombaları durdurarak zakhaev i öldürdük ve bunlar gayet yeterli bir oyun süresiyle işlenmişti. Modern warfare 2 de ise önemli olaylar: captain price ı kurtardık, shepherd i öldürdük; neredeyse hiçbir şey olmadı bu oyunda. Oyunu iki kere bitirdim üçüncü kez oynuyorum grafikleri, oynanışı, animasyonları harika olmuş ama hikaye çok zayıf, muhtemelen daha çok oyun çıkarıp satmak için özellikle kısa yapılmış.
22 Kas 2009  02:27%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
Ziyaretçi yazmış:
animasyonlar kurtarsa da bu bilhassa kaplamalar ve efektler çok kötü bence terihin en çok satan oyununa bu grafikler yakışmadı ama senaryo aksiyon heyecan eğlence dersen hepsinde kusursuz...
22 Kas 2009  02:16%12Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%88
«Önceki45678910111213

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Smarttab STC12

BlackBerry Bold 9790

Smarttab STC12	İyi bir tablete sahip olmak için her zaman bütçenizi zorlamanız gerekmiyor .
Bugün, 10:00
BlackBerry Bold 9790Daha ince ve daha yetenekli...
25 Mayıs 2012 Cuma

Creative Sound Blaster Tactic 3D Wrath

Fritz!Fon MT-F

Creative Sound Blaster Tactic 3D WrathRahatlığa ve yüksek performansa odaklı tasarımı sayesinde işitme hassasiyetinizin sınırlarını arıyor.
24 Mayıs 2012 Perşembe
Fritz!Fon MT-FDaha etkili bir kablosuz ağ...
24 Mayıs 2012 Perşembe
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

Web hosting'de kampanya!

Sınırsız cpanel hosting...

Alan adı kaydı, web hosting ve sunucu ihtiyaçlarınıza tek elden hesaplı çözümler!

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Cehennemden fırlayan 30 web sitesi!

Dünyanın en kötü web sitelerini sizler için seçtik! Gördüğünüzde kaçacak delik arayacaksınız!

diğer galeriler...

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

CHIP Dergisi: Mayıs 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu