İnceleme: Diablo 3 neler vaat ediyor?
2 Temmuz 2008

Oyunun duyurulduğu ilk gün...

Level'dan CHIP Online'cılar için çok özel bir oyun incelemesi: Diablo 3 neler vaat ediyor?
Oyunun duyurulduğu ilk gün...
Büyük resmi görmek için tıklayınCehennemin yaşayan kuşatma makinesi, çok sağlam iblislerle karşılaşacağız.

Bu konuda okuyacaklarınız:

28 Haziran...Sıcak bir gün...Güçte bir dalgalanma hissettim, sanki milyonlarca insan çığlık atmıştı!

Blizzard sonunda Paris'te bombayı patlattı! Starcraft 2'den sonra Diablo 3'ün yapım halinde olduğunu dünyaya duyurdu. Önce klasik bir gitar ile Tristram'ın meşhur tema müziği çalındı, ardından enfes bir parça giriş videosu ve oyun içi görüntüler gösterilerek oyun tanıtıldı...

Msn kenarı yazıları birden değişmeye başladı, ekran ardı ardına pencerelerle doluyordu, bu bir virüs değildi, Diablo 3 açıklanmıştı!!! Dil bilgisi kuralları alt üst oldu: Hobareeey, helehovv, asdfşh!!! Listedeki oyuncuların hepsi histeri geçiriyordu, ben de ne dediğimi bilmez bir şekilde bu güruha kapılmış akıyordum. Aynı anda gülüyor, ağlıyor ve çığlıklar atıyorduk. Evet deliydik ve hiç utanmıyorduk, peki marjinal miydik? Hayır, bunun için çok kalabalıktık. Dünya çapında milyonlarca insan bu Diablo 1 ve 2'nin hastasıydı. Diablo 3 ile bu sıkıcı dünya hayatına biraz daha tad katılacaktı. Yapacak sayısız şey içerisinde canı hiç bir şey yapmak istemeyen, sıkılan, bunalan insanların monoton ve sıcak cehennemini bir kar fırtınası, geçici ama özlenen serinliğe kavuşturacaktı.

Herkesin sorduğu soru şuydu: Abi ne zaman çıkacak? Cevap belliydi: ''Valla havalar serinleyince hatta soğuyunca filan çıksa süper olur çünkü bu PC denen mendebur alet yaz sıcağında nasıl çatlıyor, nasıl yavaşlıyor anlatamam...''

Sonraki Sayfada:

Cennetler Sarsılacak!
 RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 30 yorum
123456Sonraki
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
cıksın artık....
15 Kasım 2008 Cumartesi, 16:26Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
hiç gülesim yoktu ama "karpal tünel veba gibi yayılacak" ifadesini görünce çok şaşırdım ve güldüm. median sinirin el bileğindeki geçidinde sıkışmasıyla ortaya çıkan bu problemin burda geçmesi çok ilginç geldi:)
ben hiç yaşamadım ama bir tıp öğrencisi olarak bilmek zorundayım. bunu burda görmek güzel olduğu kadar, oyuncuların sıkıntılarından birini de öğrenmek ilginç oldu
14 Kasım 2008 Cuma, 10:38Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Arkadaşlar Blizzarda biraz guvenmek lazım sonuç olarak her nekadar biraz eksikleride olsa Diablo I-II de onların eseri ve sanırım burada ki herkez dioblo sapkını =] Henüz olumlu da olsa olumsuzda olsa yorum yapmak için çok erken olduğunu düşünüyorum. Oyun çıkınca hep birlikte goreceğiz ama ben şahsen belirtmek isterim ki Blizzard deneyimlerine guvenmekteyim ve umuyorum bekletilerimizi karşılayacak ve belkide çok üstüne çıkacak bir oyun olacaktır.!
18 Ekim 2008 Cumartesi, 16:01Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
hayatımda mutlu oldugum nadır anlardan bırıdır bu olay
14 Ekim 2008 Salı, 15:03Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
kardeşlerim oyunu daha görmeden niye karakterlere yükleniyosunuz.her oyunda belli bi sistem var. oynadıkça öğreniceksiniz barbarın neden öyle yapıldığını.du bakalım 3üncü oyunu da oynaylım. keşke 1 ve 2 deki karakterlerimi 3 e de kabul ettirebilsem. yeni oyun çok merak ediorm, ama çıktıından beri de oynadıım 3 karakterim var. editör falan diğil. artık exp alamıom o derece. keşke 3üncü oyunda onlarla oynayabilsem daa piskopat olar
21 Eylül 2008 Pazar, 02:35Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
123456Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar 2.0

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Heyecanlandıran sahte Windows 7 görüntüleri

Windows 7'ye ait olduğu söylenen ekran görüntülerinin foyası ortaya çıktı. İşte o görüntüler...

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Uzay Yolu'nun geçmişi çözülüyor
Kaptan Kirk ve Spock'un geçmişlerini anlatan yeni Star Trek yeni fragmanı ile karşınızda...

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Kasım 2008

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Turk.Net
  • Turhost