İki yeni Nokia daha...
25 Kasım 2009, 16:15

Nokia 6700 slide & 7230: İki UMTS cep

Halil Mollaoğlu
Cep telefonu devi Nokia yeni modellere doymuyor: İşte Nokia'nın yepyeni ikilisi...
Nokia 6700 slide & 7230: İki UMTS cep
Büyük resmi görmek için tıklayınNokia 6700 slide ve 7230: 120 Euro ve sözleşmesiz.
Nokia iki yeni UMTS cep telefonu tanıttı. Nokia 6700 slide ve Nokia 7230 2010'un başında piyasaya sürülecek.

Nokia 6700 slide
Nokia 6700 slide kızaklı biçimde tasarlanmış bir cep telefonu ve pembe, mavi, alüminyum renklerde satışa sunulacak. Carl Zeiss mercekli tümleşik 5 Megapiksel kamera cihazın fotoğraf çekme yetilerini tamamlıyor. Çekimler direkt cep telefonunda düzenlenebiliyor ve internete yüklenebiliyor. UMTS hızlı web gezintileri yapmanızı sağlıyor. 6700 slide 2010'un ilk çeyreğinde piyasaya çıkacak. Fiyatı ise yaklaşık 190 Euro olacak (yurtdışı).

Nokia 7230
Nokia 7230 da 2010'un ilk çeyreğinde piyasaya çıkacak fiyatı 120 Euro (yurtdışı) olacak. 7230 3,2 Megapiksel kamera, 6 cm.lik TFT ekran, UMTS ve tümleşik chat fonksiyonu sunuyor. Bunun dışında özel bir ışıklandırma cevapsız aramalarda veya mesaj geldiğinde kullanıcıyı uyarıyor.

Bilgi için: Nokia Danışma Hattı
Telefon: 0 212 337 17 17

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 9 yorum
12Sonraki
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
ne zaman şatışa sunulacak bu telefon telefon almak istiyorum ama bu hoşuma gitti umarım hemen çıkarde bunu alırım
14 Oca 2010  15:07%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
ya ne zaman çıkıcak bu telefon almak istiyorum bunu, telefonum bozuldu hemen çıksada bunu alsam en çok bu hoşuma gitti
25 Ara 2009  12:33%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
yha bu 7230 telefonu nezaman piyasaya sunulacak bide fiyatını bilen varmı
24 Ara 2009  23:28%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
Nokia terlik degilde cizme ve tekerler isi zaten yapiyor :)
Sonucta bir firma yeni bir urun gelistirirken yatirim yapiyor ve yapilan yatirim geri donene kadar birbirine benzer modellerin gorulmesi normal. Ornek verecek olursak Sony'nin BlueRay ve PS3yi gelistirme maliyeti yalnis hatirlamiyorsam 1milyar dolar civari idi. Sonucta en ufak degisim bile cok buyuk maliyetler doguruyor. Apple bu konuda sansli tek urunu var surekli ayni urun uzerine ekleme yaparak daha az gelistirme maliyeti ile ayni urunu pazara suruyor. Patent ve telif haklari oldugu icin de diger firmalarin ayni seyi farkli bicimde yapmasi gerekiyor ki buda diger ureticilerin ayni kalitede urun cikartmasi onunde buyuk engel olusturuyor. Sonuc biz nokiayi apple mayfonu birakalim ulkemiz olarak neyimiz var ona bakalim.
26 Kas 2009  04:11%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
6500'ın 3,2 MP'lik kamerasını 5 MP yapıp tekrar piyasaya sürmüş.
İsmi de olmuş 6700.
26 Kas 2009  00:56Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
12Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Intel Core i5 661

Gigabyte GA-790FXTA-UD5

Intel Core i5 661Intel'in dahili grafik yongasına sahip ilk işlemcisi.
Bugün, 10:30
Gigabyte GA-790FXTA-UD5AMD tabanlı sistemler de artık USB 3.0 ve SATA 6 Gbps gibi teknolojilerden faydalanacak.
08 Şubat 2010 Pazartesi

Enel L Serisi 650 VA

Edifier M3200

Enel L Serisi 650 VAElektrik kesintisinde verileriniz kaybolmasın.
07 Şubat 2010 Pazar
Edifier M3200Masaüstünde müzik keyfiniz için farklı bir deneyim sunuyor.
06 Şubat 2010 Cumartesi
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımı: Zoner Photo Studio 12 Home İndirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

2010 Güneş Tutulması

15 Ocak 2010'da Asya'dan gözlemlenebilen halkalı Güneş tutulmasının müthiş görüntüleri

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

Dijital Fotoğraf Kursu

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

CHIP Dergisi: Şubat 2010

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Doğan Telekom
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler