Samsung'dan 4 yeni Omnia cep!
8 Temmuz 2009, 17:30

Samsung'dan 4 yeni akıllı telefon!

Omnia II, OmniaPRO ve OmniaLITE... İşte Samsung'un yepyeni cep bombaları...
Samsung'dan 4 yeni akıllı telefon!

Bu konuda okuyacaklarınız:

Yeni seri, Omnia II (I8000), OmniaPRO serisi (OmniaPRO B7610, OmniaPRO B7320) ve OmniaLITE (B7300) modellerinden oluşuyor. En yeni ve en güçlü teknolojiler ile tasarlanan telefonlar, Samsung'un akıllı telefon pazarındaki liderliğini güçlendirecek.

Yeni Omnia serisi akıllı telefonlar, Samsung'un bu alandaki amiral gemisi modeli Omnia'nın ulaştığı başarının ardından geldi. Açık işletim sistemine sahip ilk Omnia modeli de geçtiğimiz yıl CommunicaAsia Fuarı'nda tanıtılmıştı.

Farklı kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik fonksiyonlara sahip yeni Omnia serisi ile Samsung, eğlence, iş ya da daha temel ihtiyaçları olan farklı kullanıcı segmentlerine yönelik ayrı modeller sunuyor.

"Hepsi Bir Arada"nın yeni tanımı: Omnia II (I8000)
I8000 Omnia II, Windows Mobile 6.1 Professional işletim sistemi ile gelişmiş multimedia deneyimi isteyen kullanıcılara hitap ediyor. 3.7 inç ile dünyanın en büyük AMOLED ekranına sahip olan I8000 Omnia II, WVGA çözünürlüğü ile, gün ışığında da benzersiz bir netlik sunuyor.

Daha büyük ikonlar ve kullanımı kolay yapısı ile I8000 Omnia II, aynı zamanda dokunmatik kullanım için özel olarak geliştirilmiş bir kullanıcı ara yüzüne sahip. Yenilikçi TouchWiz 2.0 kullanıcı arayüzü ve üç boyutlu efektler, multimedya ve birden fazla uygulama ile çalışmayı daha da keyifli hale getiriyor.

Geliştirilmiş ekran ve kullanıcı arayüzü ile I8000 Omnia II, zengin multimedya fonksiyonlarının kullanımını benzersiz bir mobil deneyime dönüştürüyor. DVD kalitesinde (480 p) video kayıt ve oynatma, kolay Internet tarama ve interaktif üç boyutlu oyunlar, bu keyifli deneyimin yalnızca bir parçası. I8000 Omnia II, kullanıcıların içeriklere erişimleri ve indirmeleri için de benzersiz HSUPA 5.76Mbps, HSDPA 7.2Mbps ve Wi-Fi erişimi sunuyor. Ayrıca I8000 Omnia II , 32GB'a yükseltilebilen hafızası ile de kullanıcılara bütün favori içeriklerini depolama olanağı sağlıyor.

Internet’i daha hızlı gezin:
Google Chrome yüklemek için tıklayın

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 7 yorum
12Sonraki
Ziyaretçi yazmış:
multitouch windows mobile 7 ye kadar desteklenen birşey değil wm de o yüzden kullanmaları mümkün değil. touchwiz çok iyi değildi fakat zaten windows mobile 6.5 in arayüzü bunu kurtarıyor gayet başarılı, şu anda kendi omniamda kullanıyorum. ve bildiğim kadarıyla da capacitive ekran desteği yok yine windowsta çünkü HTC gibi bir dev de basınca duyarlı ekran kullanıyor en iyi modellerinde
10 Tem 2009  14:00%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
Ziyaretçi yazmış:
480p dvd mi, sakin sd ya da 720p dvd olmasin!
09 Tem 2009  12:08Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
cep telefonuna 300 TL'den fazla para verilmesi gereksiz geliyor bana
09 Tem 2009  09:22%60Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%40
Ziyaretçi yazmış:
Pixon kullanmış biri olarak kesinlikle TouchWiz kullanışlı bir arayüz değil diyebilirim.Arayüz konusunda samsung ne yazık ki geride.Widgetler çok sınırlı ve pek kullanışlı değiller.Pixondaki sistem genel olarakte kullanıcı dostu bir sistem değildi umarım bunlar biraz daha düzeltilmiştir yoksa samsung piyasadaki yerini boş yere sarsmış olur...
09 Tem 2009  04:41Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
Uygun bi fiyattan piyasaya sürülmezse bu bombalar samsung'un elinde patlar..
08 Tem 2009  23:13Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
12Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Smarttab STC12

BlackBerry Bold 9790

Smarttab STC12	İyi bir tablete sahip olmak için her zaman bütçenizi zorlamanız gerekmiyor .
Bugün, 10:00
BlackBerry Bold 9790Daha ince ve daha yetenekli...
25 Mayıs 2012 Cuma

Creative Sound Blaster Tactic 3D Wrath

Fritz!Fon MT-F

Creative Sound Blaster Tactic 3D WrathRahatlığa ve yüksek performansa odaklı tasarımı sayesinde işitme hassasiyetinizin sınırlarını arıyor.
24 Mayıs 2012 Perşembe
Fritz!Fon MT-FDaha etkili bir kablosuz ağ...
24 Mayıs 2012 Perşembe
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

CHIP Online iPad ve iPhone'da!

CHIP Online mobil uygulamalarını indirin

Uzun süredir beklenen CHIP Online mobil uygulaması iPad ve iPhone için çıktı. Turkcell sponsorluğunda hazırlanan uygulamaları indirmek için tıklayın!

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Cehennemden fırlayan 30 web sitesi!

Dünyanın en kötü web sitelerini sizler için seçtik! Gördüğünüzde kaçacak delik arayacaksınız!

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Dijital Fotoğraf Kursu

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

CHIP Dergisi: Mayıs 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu