Sonuç aynı: 1 numara iPhone!
25 Mart 2011, 10:30

Sonuç aynı: 1 numara yine iPhone!

Gökay Özbudak
iPhone bir kez daha zirvede; ama bu zirve en çok satan, en iyi ya da en güzel cep hakkında değil...
Sonuç aynı: 1 numara yine iPhone!
Beklentileri karşılamış gibi görünüyor...

Belirli zamanlarda hazırlanan ve kullanıcılardan alınan geri bildirimlerle şekillenen J.D. Power kullanıcı memnuniyeti skor tablosunda, birinciliği Apple göğüsledi. Telefonların fiziksel tasarımlarından işletim sistemlerine kadar birçok değişik özelliğinin göz önüne alındığı listelemede Apple 1,000 puan üzerinden 795 almayı başardı. Tabii ki bu başarının altında yatan tek etken, iPhone'dan başka bir şey değil...

Birleşik Devletler'deki 7,300 akıllı telefon kullanıcısıyla yapılan ankette , ikinci sırayı 763 puanla Motorola alırken üçüncü sırada 762 puanla HTC bulundu. J.D. Power'dan Kirk Parson, Apple'ın birinciliği ile ilgili şunları söyledi; "Gerçekten Apple ve diğerleri diye bir durum var. iPhone sürekli daha iyi olmaya devam ediyor. Apple bir önemli özellik ya da tasarım değişikliği bularak diğer telefonlardan farklı olmayı başarıyor."

Listenin diğer sıralarında bulunan isimler ise şu şekilde; Samsung ve Nokia, puanları 734 ve BlackBerry 732 puan.

Internet’i daha hızlı gezin:
Google Chrome yüklemek için tıklayın

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 10 yorum
12Sonraki
Ziyaretçi yazmış:
ses ve kamera kalitesiyle bassa ne yazar ki, iphone hiç bi zaman kamerasıyla yarışmıyor madem bu kadar kamera meraklısısın git n8 al 12mp başka da bişeye yaramaz.

tekrar tekrar söylüyorum """iphone kullanmayan bilemez, anlayamaz, yorum yapamazsınız"""" .
27 Mar 2011  13:24%33Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%67
Ziyaretçi yazmış:
bu "zırvalamak bedava" yazan insan; Çok haklısın :) Devam et.
25 Mar 2011  18:32Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
bol bol araştırdım ve yeterince çok bilgim var birader. senin o dediğin androit sistemli telefonlar tamamen sorun. hemen hemen bütün makinalarda çeşitli sorunlar var. anlaşılan pek bir şeyden haberin yok. en ufak öreneği orjinal iphone telefon alan kaç kişi geri satmış. 3-4 yıl önce çıkan iphone 3gs halen 1.300 tl civarında satılırken sen neden bahsediyorsun. git ilk önce sen araştır sonra karşıma gel
25 Mar 2011  17:07%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
Ziyaretçi yazmış:
"ne kadar uğraşırsanız uğraşın iphone her dalda bir numara ve bu uzun süre değişmeyecek.."

araştır bakalım android çıktığından beri iphone her dalda bir numaraymıymış ;) zırvalamak bedava.
25 Mar 2011  16:34%67Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%33
Ziyaretçi yazmış:
Her telefon iPhone killer diye çıkıyor piyasaya bu tanımdanda belli değilmi Allah aşkına :) Ediiiipppp nerdesin ediiiipppp? :):)
25 Mar 2011  15:17%50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%50
12Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Smarttab STC12

BlackBerry Bold 9790

Smarttab STC12	İyi bir tablete sahip olmak için her zaman bütçenizi zorlamanız gerekmiyor .
Bugün, 10:00
BlackBerry Bold 9790Daha ince ve daha yetenekli...
25 Mayıs 2012 Cuma

Creative Sound Blaster Tactic 3D Wrath

Fritz!Fon MT-F

Creative Sound Blaster Tactic 3D WrathRahatlığa ve yüksek performansa odaklı tasarımı sayesinde işitme hassasiyetinizin sınırlarını arıyor.
24 Mayıs 2012 Perşembe
Fritz!Fon MT-FDaha etkili bir kablosuz ağ...
24 Mayıs 2012 Perşembe
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

Web hosting'de kampanya!

Sınırsız cpanel hosting...

Alan adı kaydı, web hosting ve sunucu ihtiyaçlarınıza tek elden hesaplı çözümler!

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Cehennemden fırlayan 30 web sitesi!

Dünyanın en kötü web sitelerini sizler için seçtik! Gördüğünüzde kaçacak delik arayacaksınız!

diğer galeriler...

Dijital Fotoğraf Kursu

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

CHIP Dergisi: Mayıs 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu