En iyi Google Code projeleri
14 Temmuz 2011

TOP 25: En iyi Google Code projeleri

Umut Ulu
CHIP Online, 300.000'den fazla bedava araç barındıran Google Code'daki en iyi 25 aracı seçti...
TOP 25: En iyi Google Code projeleri

Online platform Google Code açık kaynak geliştiricileri için çok büyük bir buluşma noktası. CHIP Online sizin için en başarılı 25 ücretsiz aracı inceldi.

Google Code web sayfası yazılımcılara program yazmak için araçları, dokümanları ve birbirleriyle alışverişi sağlıyor. Web sayfası aynı zamanda uygulama indirmek isteyenler için de çalışıyor. 300.000'i aşkın uygulama şu an halihazırda bulunuyor. Aralarından seçtiğimiz en iyi 25 uygulamaya ve indirme bağlantılarına galeri sayfalarımızdan ulaşabilirsiniz.

Sizin için seçtiğimiz en iyi Google Code projelerini ve ayrıntılarını görmek için tıklayın.

Internet’i daha hızlı gezin:
Google Chrome yüklemek için tıklayın

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 5 yorum
Ziyaretçi yazmış:
Aslında Açık Kaynak Yapısı Geregi Güvensizdir..Güvenlik Sizin İçin Ön Planda İse Kapalı Kaynak Kodu Çok Daha İyi Bi Şeçim Olur..Tabiki Kapalı Kaynak Kodlu Yazılımların Açıklarını Bulmak Zordur..İyi Yönleride Var Tabi.Mavi Ekran Yada Benzeri Hatalar Nerdeyse Hiç Karşınıza Çıkmaz.Virüs Desen 3-5 Tane Var Yok..Ev Kullanıcısı İçin Çok İyi Olabilir...Windowsdaki Gibi Harddisk Bad Sector Oldumu Veri Kurtarmak Çok Daha Kolay Ve Hızlıdır...Windows Kullanıyorsanız''Hacker'' Olmanız Gerek..Bence İnsanları Bilgilendirmek Lazım...Sonuçta Linux Aynı İşi Yapıcaksa Neden Binlerce Dolar Verip İşletim Sistemi Ve Lisans Alıyımki?Oyun Oynamıyorsanız Ve Programlardan Çok Yüksek Performans Beklemiyorsanız Linux Herkez İçin Yeterli Şöyle Bakınca..Sadece İnternete Giren Kitle O Kadar Fazlakı İnsanlar Biraz Akıllansa Ve Karar Verebilseler Eminimki Dünyanın Yarısı Linux Kullanırdı...
19 Tem 2011  14:33%50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%50
cleverman yazmış:
Tabii free yazılımları üreten coderların dikkat etmesi gereken bir nokta daha var: Eğer adınızı ve yazılımlarınızın adını duyurmak istiyorsanız, yazılımlarınızın Linux versiyonlarını da üretmenizin buna büyük faydası olacaktır.

Linux sayesinde bilişim camiasında çok daha iyi tanınabilirsiniz.Yazılımlarınızın mutlaka bir de Linux versiyonlarını üretin...
15 Tem 2011  17:14Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
technomistic yazmış:
çok iyi
15 Tem 2011  16:20Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
cleverman yazmış:
Aptallık ediyorlar.

Ben programlarımın Windows'ta kullanılmayan programlar olması yerine Linux'un baştacı programları olmasını isterdim.

Bu sözüm Linux versiyonu olmayan tüm free programlar için özellikle de multimedia programları için geçerlidir.

Linux, bu programlar sayesinde dünyanın en çok kullanılan işletim sistemlerinden biri olabilir.Pek çok insan sizlerle Linux'un program eksikliklerinin giderilmesi neticesinde kolayca bilgiyi oluşturabilir, yayınlayabilir ve bilgiye kolayca ulaşabilir.

Linux'u destekleyin...
15 Tem 2011  10:31Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
edipciftci yazmış:
bu araçlar bir harika...

saygılarr.r.rr
14 Tem 2011  12:53Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Smarttab STC12

BlackBerry Bold 9790

Smarttab STC12	İyi bir tablete sahip olmak için her zaman bütçenizi zorlamanız gerekmiyor .
Bugün, 10:00
BlackBerry Bold 9790Daha ince ve daha yetenekli...
25 Mayıs 2012 Cuma

Creative Sound Blaster Tactic 3D Wrath

Fritz!Fon MT-F

Creative Sound Blaster Tactic 3D WrathRahatlığa ve yüksek performansa odaklı tasarımı sayesinde işitme hassasiyetinizin sınırlarını arıyor.
24 Mayıs 2012 Perşembe
Fritz!Fon MT-FDaha etkili bir kablosuz ağ...
24 Mayıs 2012 Perşembe
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

Beş harika kitap kazanmak için tıklayın!

Sadece CHIP Online üyelerine özel...

CHIP Online üyeleri için özel olarak hazırladığımız beş e-kitabı bilgisayarınıza hemen indirmek için tıklayın.

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Cehennemden fırlayan 30 web sitesi!

Dünyanın en kötü web sitelerini sizler için seçtik! Gördüğünüzde kaçacak delik arayacaksınız!

diğer galeriler...

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Dergisi: Mayıs 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu