TTNet'ten sabitleme fırsatı!
20 Aralık 2011, 18:15

TTNet'ten 2 yıl sabit fiyata internet!

Eğer 2 sene boyunca TTNet'te kalmayı düşünüyorsanız, bu kampanyayı incelemelisiniz!
TTNet'ten 2 yıl sabit fiyata internet!

TTNet, iki yıl boyunca sabit fiyatla internet hizmeti sunduğu yepyeni bir kampanya başlattı. 2 yıl sabit fiyatla internet hizmeti sunan bu yeni kampanyadan faydalanmak isteyenlerin, taahhüt vererek TTNet abonesi olmaları yeterli.

İnterneti avantajlı kampanyalarla sunan TTNet, 6 GB kotalı NET6 internet paketini, ilk 24 ay ayda sadece 29,90 TL'ye sunuyor. Kampanya kapsamında limitsiz internet paketi 24 ay boyunca ayda 51,90 TL'ye NETDİSK Hediyeli NETLİMİTSİZ paketine sahip olabiliyor. Bu paketle 50 GB kapasiteli NETDİSK ürünü 30 Haziran 2012'ye kadar ücretsiz sunuluyor.

Yeni TTNet aboneleri, tercihlerine göre kablolu veya kablosuz ADSL modeme kampanya kapsamında ücretsiz olarak sahip oluyor. Üstelik kampanyadan faydalanmak isteyenler bağlantı ücreti de ödemiyor. Kampanyadan, 24 ay taahhüt veren yeni müşteriler faydalanabiliyor.

Mevcut taahhütsüz TTNet aboneleri ise, NET6 paketinden 24 ay boyunca ayda 27,90 TL'ye, NETDİSK Hediyeli NETLİMİTSİZ paketinden ise ayda 49,90 TL'ye faydalanabiliyorlar.

24 ay boyunca sabit fiyata internet hizmeti sunan bu kampanyadan faydalanmak isteyenler TTNet Satış Noktalarına veya Türk Telekom Ofislerine gelerek başvurularını yapabiliyor. Kampanya 31 Aralık 2011 tarihine kadar devam ediyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Internet’i daha hızlı gezin:
Google Chrome yüklemek için tıklayın

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 16 yorum
1234Sonraki
Ziyaretçi yazmış:
çoktan ttnet kazığıdan kurtuldum aldım 7.99 tl lik sınırsız :))) vodafone az da olsa tıngır mıngırda olsa internet te lazım lı her bir işimi görüyor üstelik kota da yok :))))) bilen biliyor kullanıyor tavsiye ederim üstelikde kontorlü kontor koymassan internet yok fazla fatura yada taahüt yok oh be
13 Oca 2012  22:29Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
çoktan ttnet kazığıdan kurtuldum aldım 7.99 tl lik sınırsız :))) vodafone az da olsa tıngır mıngırda olsa internet te lazım lı her bir işimi görüyor üstelik kota da yok :))))) bilen biliyor kullanıyor tavsiye ederim üstelikde kontorlü kontor koymassan internet yok fazla fatura yada taahüt yok oh be
13 Oca 2012  22:23Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
rekabet var milleti 24 ay boyunca balamaya calışıyor
13 Oca 2012  00:39Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
sekoya yazmış:
Yaklaşık 7 yıl ttnet limitsiz kullandım hiç bir zaman hızım 4Mb/s den yukarı çıkamadı ancak ben 8Mb/s ücreti ödedim ne yaptıysam nereye başvurduysam hız olayı halledilemedi bende 1 yıl önce telefonu ve ttnet interneti iptal ettirip Superonline Fiber internete geçtim limitsiz kullanıyorum hızım 20Mb/s üstelik fiyatıda aynı 50.-TL üstelik telefon mecburiyeti de yok. Müzik ve tv yayınları hiç kesintisiz geliyor..Eğer bulunduğunuz bölgede Superonline Fiber-internet uygulaması varsa hiç beklemeyin derim...
12 Oca 2012  22:44Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
Internet ucuzlarsa bunu yansıtacaklar mı yoksa "2 yıl sabit kazık fiyattan internet aldım şurdan şuraya kıpırdayamıyorum" mu diyecek aboneler :D:D
28 Ara 2011  22:10%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
1234Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Smarttab STC12

BlackBerry Bold 9790

Smarttab STC12	İyi bir tablete sahip olmak için her zaman bütçenizi zorlamanız gerekmiyor .
28 Mayıs 2012 Pazartesi
BlackBerry Bold 9790Daha ince ve daha yetenekli...
25 Mayıs 2012 Cuma

Creative Sound Blaster Tactic 3D Wrath

Fritz!Fon MT-F

Creative Sound Blaster Tactic 3D WrathRahatlığa ve yüksek performansa odaklı tasarımı sayesinde işitme hassasiyetinizin sınırlarını arıyor.
24 Mayıs 2012 Perşembe
Fritz!Fon MT-FDaha etkili bir kablosuz ağ...
24 Mayıs 2012 Perşembe
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

Intel'in teknolojileri ile tanışın!

Teknolojinin bugünü, yarını ve geleceği...

Sizin için hazırladığımız çok özel bir mikro site ile Intel teknolojileriyle tanışmak için tıklayın.

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Cehennemden fırlayan 30 web sitesi!

Dünyanın en kötü web sitelerini sizler için seçtik! Gördüğünüzde kaçacak delik arayacaksınız!

diğer galeriler...

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Dergisi: Mayıs 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu