Vista'cılar çok öfkeli!
7 Temmuz 2009, 00:03

Vista'cılar Win 7 politikasına çok kızdı!

Ümit Öncel
Microsoft'un Windows 7 fiyatlarını açıklaması en çok Vista kullanıcılarını kızdırdı. İşte nedeni...
Vista'cılar Win 7 politikasına çok kızdı!
Vista Ultimate kullanıcıları çok kızgın...
Bildiğiniz gibi Windows 7'nin fiyatı artık sır değil. Fakat Microsoft'un açıkladığı fiyatlar bazı Windows kullanıcılarını çok kızdırdı. Bunların başında da Windows Vista Ultimate kullanıcıları geliyor. Ön siparişte Windows 7 Home Premium yükseltme fiyatı 49,99 dolar, Windows 7 Professional yükseltme fiyatının ise 99,99 dolar olarak açıklanmasına rağmen, Windows 7 Ultimate sürümünün ön sipariş şansı sunulmadan, yükseltme fiyatının 219,99 dolar olması tepkilere neden oldu.

Daha önce Vista Ultimate'in en büyük özelliğinin Microsoft'un sadece bu sürüm için yayınlayacağı ekstra programlar olduğunun söylenmesi ve yüksek fiyatlara satılmasına rağmen bu programların üretilememesi zaten Ultimate kullanıcılarını kızdırmıştı. Şimdi bir de üzerine normal fiyatı 319,99 dolar Windows 7 Ultimate'e sadece 100 dolarlık bir indirimle geçme şansı sunulması kullanıcıların seslerini yükseltmesine neden oldu.

İnternet üzerindeki pek çok forumda bu konuyu şiddetli bir şekilde tartışan Vista Ultimate sahipleri aynı zamanda Microsoft'a toplu bir e-posta gönderimi protestosunda bulunmaya hazırlanıyorlar.

Windows 7 sürümlerinin Türkiye fiyatları için tıklayın...

Bilgi için: Microsoft
Telefon: (212) 258 59 98 pbx

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 24 yorum
12345Sonraki
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
Xp temasından sıkılan vistaya,windos 7'e geçiyor.Bir tema için bu kadar parayı sokağa atmaya değermi arkadaşlar.Büyük şirketlere bir sözüm yok ama ev kullanıcıları boşuna para veriyorlar.İsraf,iyi birşey değildir.
08 Tem 2009  14:09%50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%50
eğer lisans olayına değer veriyor ve güncel kullanmak istiyorsan buyur pardus kullan tamamiyle Türk yapımı ve Türkçe
yada bizim gibi win7 yi bizim gibi korsan kullan
==================aLINTI====================
vallaha haklılar bende vista home premium aldım melesef micrasoft boş durmuyor biz vista alıyoruz onlar yenisini cıkarıyo arkdaşlar sakın bu tuzağa düşmeyin bir gün win 7 3-4 bitecek diyecekler ondan sonra hemen yenisi bu micrasoft tun para kazanma politakası sakın aldanmayın bence lisaslı bir işledim sitemi aldınmı bence gerekyok işini görüyomu o kadar ha yeni bilgisyar alan kardeşlerimi de win 7 li alsın vista yavaş calışıyor ama win 7 xp den bile hızlı calışıyor bizzat denedim ama lisanlı xp veya vista nız varsa bence hic almayın boşuna paranız yanar aldınız göreceksiniz win 7 yayınlandıktan sonra 2 veya 3sene sonra win 8 cıkar bu para kazanma politikası ben vista niye kulanıyo derseniz sırf lisanslı yapmak icin aldım
==========================================
08 Tem 2009  13:43Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
çokta umrumda değil. şuan XP yeter. Tekelci microsoft benden 5 kuruş para alamaz
08 Tem 2009  04:10%80Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%20
vallaha haklılar bende vista home premium aldım melesef micrasoft boş durmuyor biz vista alıyoruz onlar yenisini cıkarıyo arkdaşlar sakın bu tuzağa düşmeyin bir gün win 7 3-4 bitecek diyecekler ondan sonra hemen yenisi bu micrasoft tun para kazanma politakası sakın aldanmayın bence lisaslı bir işledim sitemi aldınmı bence gerekyok işini görüyomu o kadar ha yeni bilgisyar alan kardeşlerimi de win 7 li alsın vista yavaş calışıyor ama win 7 xp den bile hızlı calışıyor bizzat denedim ama lisanlı xp veya vista nız varsa bence hic almayın boşuna paranız yanar aldınız göreceksiniz win 7 yayınlandıktan sonra 2 veya 3sene sonra win 8 cıkar bu para kazanma politikası ben vista niye kulanıyo derseniz sırf lisanslı yapmak icin aldım
07 Tem 2009  23:37%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
sözde ultimate kullanıcılarına bedava windows 7 vereceklerdi :))
07 Tem 2009  18:28Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
12345Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Asus O!Play Air HDP-R3

Aerocool VS-9

Asus O!Play Air HDP-R3Medya oynatıcı üreten firmalar kervanına katılan Asus, O!Play Air HDP-R3 ile ihtiyaçları karşılayabiliyor.
03 Eylül 2010 Cuma
Aerocool VS-9Uygun fiyata hem kaliteli güç kaynağı hem de kaliteli soğutma sunana nadir ürünlerden.
02 Eylül 2010 Perşembe

Aopen Nagas G3

AOC E2236Swa

Aopen Nagas G3Küçük bir kasaya güçlü bir sistem sığdırmak isteyenler için ideal.
28 Ağustos 2010 Cumartesi
AOC E2236SwaPiyasadaki en ekonomik 21.5" LED monitör.
27 Ağustos 2010 Cuma
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

Ücretsiz Online oyun dünyası!

Can sıkıntısının ücretsiz şifası: Online oyun

Canı sıkılan oyuncular için birbirinden eğlenceli ücretsiz devasa online oyunlar bir arada!

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Dünyanın en çılgın taraftarları...

Görünüşleri, kılık kıyafetleri ve takımlarına olan sevgileriyle işte dünyanın en çılgın tarafları...

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Dergisi: Eylül 2010

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Doğan Telekom
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler