Windows 7'ye geçemeyenler!
13 Kasım 2009, 14:15

Vista'dan Windows 7'ye geçemeyenler...

Ümit Öncel
Vista'lı bilgisayar alanlar Win 7'ye geçmeyi bekliyor; ama görünüşe göre işin içinde bir terslik var
Vista'dan Windows 7'ye geçemeyenler...
Windows 7 yükseltmesindeki sorunlar tepki toplamaya başladı.
Bildiğiniz gibi Microsoft, 26 Haziran 2009 ile 31 Ocak 2010 arasında Vista satın alan kullanıcılar için özel bir Windows 7 yükseltme imkanı sunuyor. Fakat Windows 7'nin piyasaya çıkmasına rağmen bu yükseltmenin bir türlü sağlıklı bir şekilde gerçekleşememesi, bazı kullanıcıların canını oldukça sıkmaya başladı.

Özellikle Dell ve HP markalı Vista yüklü diz üstü bilgisayar alan kullanıcılar, firmaların forumlarında tepkilerini oldukça sert bir şekilde dile getirmeye başladılar. Kullanıcıların bir kısmı yükseltmenin halen gerçekleştirilememiş olmasından dert yanarken, diğerleri ise aslında yükseltme için uygun olan sistemlerinin reddedilmesinin hayal kırıklığını yaşıyorlar.

Mutsuz kullanıcılar firmaların destek forumlarına yönelirken en büyük şikayetleri ise bu üreticilerin kendilerine bilgi vermiyor olması. Ne zaman ve ne koşullarda Windows 7 yükseltmesinin gerçekleşeceği konusunda tatmin edici bir yanıt vermekte zorlanan üreticiler ise aslında verecekleri cevaplar için Microsoft'tan haber bekliyorlar.

Internet’i daha hızlı gezin:
Google Chrome yüklemek için tıklayın

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 20 yorum
1234Sonraki
edi_67 yazmış:
Dün Teknosadan sordum Windows 7 Home Premium sürümü: 249 Lira. Kutunun arkasında istediğiniz dilde ve istediğiniz 32/64 bitte kurabilirsiniz yazıyor. Sevgili Chip bizi bu konuda aydınlatır sa çok sevinirim. Sorum şu: Bu durumda Windows 7 DVD'leri çift katman mı oluyor? Hem 32 bit hem de 64 bitlik sürümler aynı DVD'de olduğuna göre...
----------------------------------------------------------------------
hayir öyle deyil,2 tane dvd cikiyor ,biri 32 bit öbürü 64 bit hangisini kurmak istersen o dvd yi takman lazim
22 Kas 2009  13:59Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
edi_67 yazmış:
hp ucretsiz vista upgrade sirasinda diskleri fed-ex ile hollandadan gondermisti bana. Yurticinden bir kargoya verilmiyor yani. Bir de CHIP Online'dan bir ricam var. Windows 7 home premium 32 bit yuklu bir laptop aldigimda onun OEM lisansini kullanarak baska biryerden edindigim 64 bit windows 7 homepremium diski ile kurulum yapip etkinlestirebilir miyim
---------------------------------------------------------------------------
hayir dostum yapamasin cünkü ,OEM VERSION oldugu icin yapamasin
22 Kas 2009  13:54Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
Yaklaşık olarak 1 ay evvel aldığım Hp pc'ye yaptığım yükseltme başvurum onaylandığı halde hala DVD'sini alamadım. hp'den açıklama bekliyorum
19 Kas 2009  11:13Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
hp ucretsiz vista upgrade sirasinda diskleri fed-ex ile hollandadan gondermisti bana. Yurticinden bir kargoya verilmiyor yani. Bir de CHIP Online'dan bir ricam var. Windows 7 home premium 32 bit yuklu bir laptop aldigimda onun OEM lisansini kullanarak baska biryerden edindigim 64 bit windows 7 homepremium diski ile kurulum yapip etkinlestirebilir miyim?
14 Kas 2009  15:35%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
~~€zgi~~ yazmış:
mac ox snow leopar yükleyin microsoftun çelişkelerinden kurtulun bnce:)
14 Kas 2009  12:45%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
1234Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Smarttab STC12

BlackBerry Bold 9790

Smarttab STC12	İyi bir tablete sahip olmak için her zaman bütçenizi zorlamanız gerekmiyor .
Bugün, 10:00
BlackBerry Bold 9790Daha ince ve daha yetenekli...
25 Mayıs 2012 Cuma

Creative Sound Blaster Tactic 3D Wrath

Fritz!Fon MT-F

Creative Sound Blaster Tactic 3D WrathRahatlığa ve yüksek performansa odaklı tasarımı sayesinde işitme hassasiyetinizin sınırlarını arıyor.
24 Mayıs 2012 Perşembe
Fritz!Fon MT-FDaha etkili bir kablosuz ağ...
24 Mayıs 2012 Perşembe
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

Web hosting'de kampanya!

Sınırsız cpanel hosting...

Alan adı kaydı, web hosting ve sunucu ihtiyaçlarınıza tek elden hesaplı çözümler!

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Cehennemden fırlayan 30 web sitesi!

Dünyanın en kötü web sitelerini sizler için seçtik! Gördüğünüzde kaçacak delik arayacaksınız!

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

Dijital Fotoğraf Kursu

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

CHIP Dergisi: Mayıs 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu