Windows 8'den büyük sızıntı!
8 Şubat 2012, 00:03

Win 8 yapı 8220'den ekran görüntüleri!

Zeynel A. Öztürk
Windows 8'den sızan yepyeni ekran görüntüleri, yeni Windows hakkında çok şey söylüyor!
Win 8 yapı 8220'den ekran görüntüleri!
Başlat düğmesi yok, siyah Charms çubuğu yerine sağdaki beyaz düğmeler gösteriliyor

Bu konuda okuyacaklarınız:

Ortaya çıkan son Windows 8 görüntülerinde Başlat düğmesinin ortadan kalkması hepmizi şaşırmıştı. 8220 numaralı yapıdan ortaya çıkan yeni ekran görüntülerinde de bu düğmenin olmadığı göze çarparken, yeni bir özellik dikkat çekti.

8220 yapısından sızan ekran görüntüsünde siyah Charms çubuğu yerine sağ tarafta gösterilen, şık beyaz düğmeleri görüyoruz. Bu ekran görüntüsünün dokunmatik veya kalem ile giriş özelliği olmayan bir cihazdan alındığı düşünülüyor. Dolayısıyla dokunmatik bir cihazda görüntüler farklı olabilir.

PCBeta tarafından sızdırılan bir ekran görüntüsünde ise Metro arayüzünü farklı bir tema ile görüyoruz:

Windows 8'den sızan yeni ekran görüntülerini galerimizde inceleyebilirsiniz!

Internet’i daha hızlı gezin:
Google Chrome yüklemek için tıklayın

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 13 yorum
123Sonraki
Ziyaretçi yazmış:
Valla ne düşünürseniz düşünün bence sıçrama tahtası gibi bir sistem... Windows 8 beklenen ama garip karşılanacak bi sistem olmaya hazır ama şu bir gerçek ki Başlama hızından tutunda kapanışına ,Oyun ve program çalışmasından veri tarnsferine kadar herşey olağan üstü hızlı.Win7 bu bağlamda belki ayakta durmakta zorlanacak ama gerek teknolojinin gerekse sistem üreticileri içinde yeni bi devrim yaratacağı kesin.....
11 Şub 2012  18:56Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
sevemedim, alışamadım, windows 7 çok kullanışlı geliyor, sanırım windows 7 ile sürdüreceğim.
10 Şub 2012  09:39Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
Başlat menüsünü kaldırmak büyük bir saçmalık... Bütün programları nasıl sığdırmayı düşünüyorsunuz görev çubuğu'na... TABLET kullananlar için iyi bir özellik. Sanırım Desktop PC'leri unuttu Microsoft. Windows 7'den sonra da bunu becerdiler ya artık söz kalmadı söylenecek. Kendileri Kullansınlar.
09 Şub 2012  13:30%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
Ziyaretçi yazmış:
boşa kötülemeseniz daha iyi olur hayat bir windows xp birde windows 98' den ibaret değildir bunu iyi bilin. windows vista gelişimin ilk temel taşı oldu çok özelliği vardı ama uyumlu donanım sıkıntısı baş gösterdi bir türlü donanım üreticileri ayak uyduramadı. microsot özellikleri kırpıp farklı yenilikler ile windows 7 yi üretti. şimdide daha yeni özellikler ile işlemci ve grafik kartı üreticilerinin kalbini fethetmenin peşinde şuan var olan hiçbir işletim sistemi ne amd nede intel cephesinde 6 ve 8 çekirdekli modüllere destek veremiyor.
08 Şub 2012  19:16%33Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%67
Ziyaretçi yazmış:
bunu kötülemek için kullanılan bütün cümleler win7 içinde söylenmişti... vista'yı beceremedi en iyisi hala xp diyordu herkes, at gözlüklüler zamanla bile olsa yapılan işin güzelliğini gördü, win8'dede bu olucak, daha tamamen bitmemiş birşey ve çoğu kişi bu yarım halini bile denememiş neyin sonunu hazırladığını biliyorsunuz da kötülüyorsunuz? MS'in binlerce mühendisi analizcisi bunu göremiyor zaten milyar dolarlık projeleri şansa bala yapıyorlar bunlar hep...
08 Şub 2012  13:52%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
123Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Smarttab STC12

BlackBerry Bold 9790

Smarttab STC12	İyi bir tablete sahip olmak için her zaman bütçenizi zorlamanız gerekmiyor .
Bugün, 10:00
BlackBerry Bold 9790Daha ince ve daha yetenekli...
25 Mayıs 2012 Cuma

Creative Sound Blaster Tactic 3D Wrath

Fritz!Fon MT-F

Creative Sound Blaster Tactic 3D WrathRahatlığa ve yüksek performansa odaklı tasarımı sayesinde işitme hassasiyetinizin sınırlarını arıyor.
24 Mayıs 2012 Perşembe
Fritz!Fon MT-FDaha etkili bir kablosuz ağ...
24 Mayıs 2012 Perşembe
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

CHIP Online iPad ve iPhone'da!

CHIP Online mobil uygulamalarını indirin

Uzun süredir beklenen CHIP Online mobil uygulaması iPad ve iPhone için çıktı. Turkcell sponsorluğunda hazırlanan uygulamaları indirmek için tıklayın!

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Cehennemden fırlayan 30 web sitesi!

Dünyanın en kötü web sitelerini sizler için seçtik! Gördüğünüzde kaçacak delik arayacaksınız!

diğer galeriler...

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

CHIP Dergisi: Mayıs 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu