1/2 sayfa
|
Windows 7'yi korsan kullanıma açan crack

Bu konuda okuyacaklarınız:
Digital Life'ın aktardığına göre bu hack ile her iki işletim sistemini de ürün etkinleştirme anahtarına gerek kalmadan kullanmak mümkün.
Bu crack, Windows Vista'dakine benzer bir şekilde çalışıyor. Vista'daki crack de Microsoft yazılım güncellemesiyle ortadan kaldırılana kadar korsanlar arasında yaygın kullanım bulmuştu.
Konuyla ilgili olarak konuşan Microsoft sözcüsü "Durumun farkındayız ve bu sorunu çözmek için halihazırda çalışıyoruz" dedi. Ayrıca şirket, kullanıcılara kopya Windows kullanımından kaçınmalarını, satın aldıkları ürünlerin de orijinal olup olmadığını kontrol etmelerini istedi. Korsan yazılımın zararlı yazılım içerebileceğini de hatırlatmayı ihmal etmediler.
Sonraki Sayfada:
FORUMDA TARTIŞIN
Alıntı kuralları için tıklayınız...
Yahu nerde görülmüş nerde duyulmuş mecbur olduğu için yazılım hırsızlığı yapıldığı. Yazılıma mecbur olan adam bilgisayarlı adamdır, cebinde yazılım parası olan adamdır.
Çalmayı o kadar içselleştirmiş insanlar var ki aramızda onlar için korsan yazılım kullanmayı haklı sebeplere bağlamak çok kolay.
Kardeşim, paran yok ise nasıl ki araba alamıyorsan, yemek yiyemiyorsan, yazılımı da kullanmayacaksın. Yasal olarak kanunen bu suçtur.
Git açık kaynak GNU/Linux dağıtımı kullan, neden kullanmıyorsun? Korsan oyun cd leri çalımıyor değil mi?
| 12 Oca 2010 01:12 | ![]() | ![]() |
Arkadaşlar pahalı diyorsunuz da adamlar neler yapıp yazıyorlar o kodları kolay mı bir işletim sistemi yapmak kolay olsaydı herkes yapardı kendi işletim sistemini kullanırdı...
Sizin yapmış oldugunuz birşeyi bir başkası korsan olarak dağıtsa tepkiniz ne olurdu eminim sinirden kudururdunuz.. Adamlar ne kadar süre uğraşıyor onu yapmak için siz burda gelmişsiniz fiyat pahalı diyorsunuz madem fiyat pahalı elinizin altındaki bilgisayarı nasıl alıyorsunuz 800-1000 tl lık bılgısayarlar taksıt yapıyorsunuz bunuda taksıtle alabılırsınız 12 ay taksıt yapan yerler var..
Biraz mantıklı düşünün öle karar verin paran yoksa bilgisayar kullanmıcaksın o zaman bunun ınternetı var telefon fatursaı var bilmem neyı var aylık yıne 60 70 tl ye gelıyor masrafı..
Gidip son çıkan telefonları alıyoruz 600-700 ytl bayılıp ama işletim sistemine gelince oww çok pahalı var mı böle bir mantık ya ordaki çabayı uğraşı görmeden konuşuyor bazı kişiler.. yazık gerçten ne diyim ki..
| 10 Ara 2009 17:04 | %0 | ![]() | ![]() | %100 |
İstediği fiyatı koyar, piyasa kendi tekelinde, bu kadar çok ve bazıları da lisanssız olarak destekleyenler ve kullananlar sayesinde...
Bu durumda satın almamak ve kullanmamak en doğrusudur. Bir kaç ay sonra fiyatı düşer, bir yıl sonra biraz daha düşer.
Windows 7 ile yapıp da Windows XP ile yapamadığımız ne var? Betayı kullanıp alışıp beğenip bırakamamak sorunu var.
Sizin dediğinize geliyorum, korsan kullanım dışında çözümler de var. XP kullanıp ucuzlamasını beklemek, ya da Linux kullanmak, ya da hem XP hem Linux kullanmak... Linux dağıtımları Windows 7'den daha çekici bu bir gerçek, ama ki filan oyun çalışmayınca XP'de oyun oynanır olur biter.
Ayrıca ben Windows 7'nin performansını beğenmedim. Evat hızlı yükleniyor, göze hoş gözüküyor, ama XP 'de olmayan ani ağırlaşma ve tutukluklar var. Yok diyen doğru söylemiyor, nadiren olduğu için önemsemiyor, sonuçta durup dururken aniden bir kaç dakikalığına ağırlaşıp sonra normale dönen bir sistem de kimse kusura bakmasın ama kesinlikle sorunsuz değildir.
En az iki hizmet paketi eklenecek ve fiyatı da düşecek ki o zaman alınır, bence şimdi değil.
| 22 Kas 2009 18:09 | %50 | ![]() | ![]() | %50 |
| 22 Kas 2009 16:17 | %88 | ![]() | ![]() | %12 |
| 22 Kas 2009 15:35 | %75 | ![]() | ![]() | %25 |
- Microsoft'tan- 'Windows ...
- Windows Update - ŞUBAT 2010 ...
- Bu Ekran Kartı Nasıl?
- Open Office 3.2.0 çıktı
- power supply değiştirince ...
- Bu sistem dogru düzgün calısırmı ??
- Çokkk acilll ! yardım
- Internet Explorer Sizce Neden ...
- Anti-virüsünüz var, üstelik ...
- p55 ve yeni h55 arası fark? ...daha fazlası
GGJ 2010 Türkiye sonuçları
|
LEVEL 157 (Şubat 2010) |
01 Şubat 2010 Pazartesi | 30 Ocak 2010 Cumartesi |
İlginizi Çekebilir
İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler
- Haber: Windows 7: Sevgililer günü hediyesi...
- Haber: Windows'ta yenilik vakti!
- Haber: Win7'yi ne çökertti?
- Haber: Windows 7 için yeni oyuncaklar!
- Haber: Windows ve Office yamanıyor!
- Haber: Windows Azure hazır!
- Haber: iPad'de Win 7 olur mu hiç!
- Haber: XP'de Başlat'ı hackleyin!
- Haber: Çevre dostu Win7
- Haber: Windows 7 XP'yi yedi!
Okur Haberleri
Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri
- Open Office 3.2.0 çıktı
- Microsoft'tan- 'Windows 7-KB977074 Duyurusu' geldi
- Windows Update - ŞUBAT 2010 >>>
- Bulutların üstündeki işletim sistemi karaya indi
- BioShock 2 internete sızdı
- DirectX Şubat 2010 güncellemesi çıktı
- Plüton Renk Değiştiriyor
- Tarayıcıda Rekor, İnternet Explorer 8 'in...
- Facebook Tasarımı Yine Değişti..
- İnternet Explorer Özel Duyurusu...
En Çok Okunan Haberler
Bu haftanın en çok okunan haberleri
En Çok Okunan Makaleler
Bu haftanın en çok okunan makaleleri
- 1Gücün kontrolünü ele alın!
- 2Dev yazılımların bedava alternatifleri
- 3Şifre güvenliği ve hack
- 4Güvenli tarayıcı rehberi
- 5Her yönüyle Benchmark rehberi
- 6Süper-elma, kurutulmuş meyvelere karşı
- 7En iyi 20 güvenlik yazılımı!
- 82020'de oyun dünyası!
- 9Facebook'un karanlık yüzü
- 10CHIP Online ile sinema keyfi, yeniden...
Gözümüz kaç megapiksel?
Kameranın, fotoğraf makinesinin kaç megapiksel olduğunu biliyoruzda 'gözümüz kaç megapiksel' biliyor muyuz?
Yazar: worldking
Bir bardak su sayesinde
Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in, başarı hikayesinin ardında 'babasının suratına fırlattığı bir bardak su' çıktı.
Yazar: Engin Saklı
Günün Tam Sürüm Programı
Her gün tam sürüm bir yazılım
CHIP Online'da Bugün
Son Eklenen Haberler ve Makaleler
- Şimdi de sıvı cam spreyi yaptılar!
- Yenilere dikkat ediliyor, eskiler unutuluyor
- Chrome 5 gümbür gümbür geliyor!
- Dünya liderinin bu sözü "biraz" ağır oldu!
- Internet Explorer 8 yine kazandırıyor!
- Steve Jobs iPad için yemekte...
- Facebook'ta Microsoft açılımı!
- 9 yaşında ama MS sertifikası dayanmıyor!
- Windows 7: Sevgililer günü hediyesi...
- Need for Speed: Avrupa betası çok yakında
CHIP Online-Galeri
Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları
15 Ocak 2010'da Asya'dan gözlemlenebilen halkalı Güneş tutulmasının müthiş görüntüleri
Dijital Fotoğraf Kursu
CHIP Online-Video
Son Eklenen Videolar
- Dokunmatikten de öte: Gesture Cube
- Bu oyun cebini Nokia yapsın diye tasarladılar
- Veda (HD Trailer) (Veda (HD Fragman))
- Nokia N900'e Mac işletim sistemi kurmayı başardı!
- iPhone'u iPad'e dönüşürken izleyin!
- Canon imageFORMULA P–150
- Steve Ballmer imzalı Mac olur mu?
- The Wolfman (HD Trailer) (Kurtadam (HD Fragman))
CHIP Dergisi: Şubat 2010