Windows 7: Bu SP1 başka SP1!
24 Ocak 2010, 00:03

Windows 7 için SP1 geliyor ama...

Ali Güngör
Windows 7 için ilk servis paketi geliyor ama bu paket Vista SP1 ya da XP SP1'den çok farklı olacak.
Windows 7 için SP1 geliyor ama...
Windows ekibi çalışıyor

Bu konuda okuyacaklarınız:

Windows ekibinin çalışmaları devam ediyor; Windows 8 çalışmaları sürerken, Windows 7 için de güncellemeler ve yamalar hazırlanıyor.

Windows 7 için ilk servis paketi de hazırlananlar arasında. İnternet üzerinde bu konuda dolaşan dedikodular, sızdığı iddia edilen görseller merak uyandırıyor. Windows ürün menajeri Chris Flores Windows 7 SP1 ile ilgili pek yorum yapmıyor.

Ancak Flores, Windows 7'nin toplam kalitesinin çok sağlam olduğunu, cihazların Windows tarafından sorunsuzca tanındığını ve Windows'un sağlık ölçümlerinin de çok iyi durumda olduğunu belirtti. Service Pack 1 çıksa da kullanıcıların fark edeceği çok büyük bir fark olmayacağını aktardı.

Service Pack 1 iş yerleri için bir sinyal değeri taşımanın ötesinde yenilik getirmeyecek gibi görünüyor. Flores, zaten otomatik güncelleştirmeler ile kullanıcıların çalışmaları aksamadan Windows'un devamlı sağlıklı tutulacağını belirtiyor.

Internet’i daha hızlı gezin:
Google Chrome yüklemek için tıklayın

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 14 yorum
123Sonraki
ajmix117 yazmış:
zamanında cok babayıgıtler gordum 98se yı bırakmam hayatta xp neymıs gecmem dandık o felan dıyenler sımdı aynı seyı 7 ıcın soyluyor wındows kullanan herkes 7 ye gececek sırket yada bıreysel ozellıkle gecmem dıyen sırketler en ıyı sıstem 3 4 yıl dayanır sonra termınallerı deıstırmek gerek sımdı almıs olsan bıle 4 yıl sonra bul bakalm bana xp lı sıstem o zaman ıstersen gecme ama su bır gercek 2010 son ceyregınde kullanıcıların en az yuzde ellısı (kı bence yuzde 70 ı ) 7 ye gecmıs olacak ;)
28 Oca 2010  09:04Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
Windows 7 Enterprise dışındakilerin hiç birini beğenmedim....
25 Oca 2010  13:59Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
Windows XP ve Windows 7'yi kıyaslarken unutuyorsunuz galiba ama o zaman internet böylesine yaygın değildi. Windows Vista'nın Windows 7'nin betası olduğunu herkes öğrenmiş artık, Microsoft bile kabullenmiş bunu. Milletten para alıp beta işletim sistemini kaktır sonra onu geliştir tekrar para iste ardından "bakın size muhteşem bir işletim sistemi yaptım" de. Yıllarca Vista'dan alınan geri dönüşümlerle geliştirilen Windows 7'nin şuan geldiği nokta öyle çok abartılır değil. Sonra XP kötüdür Windows 7 iyidir, çok zekice...
24 Oca 2010  14:30Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
edip service pack 1 çıkıyormuş
24 Oca 2010  12:51Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
Yeni birşeyler getrmiyorsa iş yerleri de Windows 7 ye geçmez.
Microsoft zorla Windows 7 ye geçilemeyeceğini anlasın bence.
Bana bu parayı vermeye değecek birşey söyleyin de geçelim.

sen öyle zannede dur buyazılımı yapan microsoft teknik detek ve yamayı kestimi gibi ya geçecekler win7' ye yada yada kullanabiliyorsalar linux kullanacaklar' ki bu da türkiyede imkansız devlet dairelerinde linux' un L sini bilen yok.
24 Oca 2010  11:35%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
123Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Smarttab STC12

BlackBerry Bold 9790

Smarttab STC12	İyi bir tablete sahip olmak için her zaman bütçenizi zorlamanız gerekmiyor .
Bugün, 10:00
BlackBerry Bold 9790Daha ince ve daha yetenekli...
25 Mayıs 2012 Cuma

Creative Sound Blaster Tactic 3D Wrath

Fritz!Fon MT-F

Creative Sound Blaster Tactic 3D WrathRahatlığa ve yüksek performansa odaklı tasarımı sayesinde işitme hassasiyetinizin sınırlarını arıyor.
24 Mayıs 2012 Perşembe
Fritz!Fon MT-FDaha etkili bir kablosuz ağ...
24 Mayıs 2012 Perşembe
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

CHIP Online iPad ve iPhone'da!

CHIP Online mobil uygulamalarını indirin

Uzun süredir beklenen CHIP Online mobil uygulaması iPad ve iPhone için çıktı. Turkcell sponsorluğunda hazırlanan uygulamaları indirmek için tıklayın!

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Cehennemden fırlayan 30 web sitesi!

Dünyanın en kötü web sitelerini sizler için seçtik! Gördüğünüzde kaçacak delik arayacaksınız!

diğer galeriler...

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Dergisi: Mayıs 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu