Windows 7 gümbür gümbür!
20 Ağustos 2009, 00:03

Windows 7'den gümbür gümbür bir yenilik

Ali Güngör
Bu haber alıştığınız Windows 7 haberlerinden değil: İşte gümbür gümbür bir yenilik...
Windows 7'den gümbür gümbür bir yenilik
Dolby Digital ses uzmanı

Bu konuda okuyacaklarınız:

Bu haber Windows 7'nin daha önce çok fazla vurgulanmayan eğlence yönüne yönelik. Bugüne kadar Windows 7'nin en çok dikkat çeken yönü düşük sistem ihtiyaçları olmuştu. PC'de yüksek kalitede medya keyfine yönelik bir açıklama iyi bir değişiklik oldu.

Windows 7'nin Dolby Digital Plus destekleyeceği yapılan resmi açıklama ile kamuoyuna duyuruldu. Dolby Digital Plus, çok kanallı ve yüksek kalite ses sunuyor.

Dolby Digital, ses dünyasında en tanınmış markalardan. Dolby Digital Plus, internet içeriğinden HDTV'ye kadar pek çok farklı alanda 7.1 kanal ve bitstream destekli bütün bir ses paketi sunuyor. Yeni Plus mevcut Dolby Digital AV alıcıların tamamıyla uyumlu.

Internet’i daha hızlı gezin:
Google Chrome yüklemek için tıklayın

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 24 yorum
12345Sonraki
Ziyaretçi yazmış:
doğru senin ki yabancı dil ve sana anlatamıyor.Ana diline çevirebileceğini...ben bile kendi kendime öğrendim üç ay sonra Türkçe oldu tabii bazı kısımlar hala yabancı dil konuşuyor okunuyor.
25 Ağu 2009  18:02Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
win 7 ses açısından gerçekten süper ama bnmki ingilizce bitürlü türkçe yapamadım
24 Ağu 2009  13:43Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
windows yedi xp makinalarına göre değil. 1GB RAM inizin hızı en az 533Mhz olmalı.Umarım anlamışınızdır.Anakartınızın hızı da 800 1000Mhz olmalı.Ekran kartı olarak AGP yi VE PCI olmak üzere 256MB ancak İstenen 1.0 olmak zorunda.Ses Kartınızı özenle seçtiğinize göre 5.1 i destekliyorlar.DVD yi iki tane yapın.Ancak makina nedense ısınıyor.Göze hoş görünüyor ancak makina ısınıyor.Görünüşte az yakıyormuş hissi veriyor ancak öyle değil.Yani Windows 7 için optimize edilmiş parçalara çok ihtiyaç duyuyor. Bunu da Vista yüklü makinalarda deneyebilirsiniz.Hepsi bundan ibaret....Hoşça vakit geçirtiyorlar.Yedekleme vs için programlar kurmanıza hiç gerek kalmıyor.Herşeyini Türkçe leştirmelisiniz. Özellikle Administrator kısmını dahi....Bir hafta kadar orjinal halinde bırakırsanız çok hoş surprizler yüklüyor. Vista için optimize edilmiş makinalarda gayet rahat konforlu çalışıyor...Sizi bilemem.....
22 Ağu 2009  18:27%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
Ziyaretçi yazmış:
Haber icerigini tam olarak anlatiyor. Sonucta gumbur gumbur ses cikacakmis. Ama problem biz Turk kullanicilarini pek ilgilendiren bir sey olmamasi. Halkin yuzde kaci ( PC sahibi olanlari kastediyorum ) stereo disinda hoparlor gormus ki? Adam gibi ses karti ve ses sistemi olanlar zaten yazilimla da XP uzerinde bu isi cozuyorlardi. Demek ki Mikropsoft teknolojiyi bes yil geriden takip ediyor. :D :D
22 Ağu 2009  02:29%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
Seyfo16 yazmış:
eee sadece bu muydu? bişey değilmiş o zaman sadece 2-3 özelliğe o kadar para vermem ben.
21 Ağu 2009  17:29%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
12345Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Smarttab STC12

BlackBerry Bold 9790

Smarttab STC12	İyi bir tablete sahip olmak için her zaman bütçenizi zorlamanız gerekmiyor .
Bugün, 10:00
BlackBerry Bold 9790Daha ince ve daha yetenekli...
25 Mayıs 2012 Cuma

Creative Sound Blaster Tactic 3D Wrath

Fritz!Fon MT-F

Creative Sound Blaster Tactic 3D WrathRahatlığa ve yüksek performansa odaklı tasarımı sayesinde işitme hassasiyetinizin sınırlarını arıyor.
24 Mayıs 2012 Perşembe
Fritz!Fon MT-FDaha etkili bir kablosuz ağ...
24 Mayıs 2012 Perşembe
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

Beş harika kitap kazanmak için tıklayın!

Sadece CHIP Online üyelerine özel...

CHIP Online üyeleri için özel olarak hazırladığımız beş e-kitabı bilgisayarınıza hemen indirmek için tıklayın.

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Cehennemden fırlayan 30 web sitesi!

Dünyanın en kötü web sitelerini sizler için seçtik! Gördüğünüzde kaçacak delik arayacaksınız!

diğer galeriler...

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Dergisi: Mayıs 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu