1/2 sayfa
|
Windows 7 en büyük görevi başardı mı?
27 Aralık 2009, 00:03
Şirketler Windows 7'den memnun
Ümit Öncel
Windows 7 piyasaya çıkarken en çok merak edilen soru nihayet cevabını buluyor...

Kurumsal kullanıcılar Windows 7'den büyük oranda memnunlar...
Bu konuda okuyacaklarınız:
Change Wave geçtiğimiz günlerde 1700'ün üzerinde kurumsal müşterinin Windows 7 ile ilgili görüşlerini bir araya topladığı raporunu yayınladı. Bu rapor, Windows 7 piyasaya sürülürken en çok merak edilen sorunun, yani şirketlerin yeni Windows'a nasıl bakacakları sorusunun cevabını vermesi açısından oldukça önemli...
Yayınlanan rapora göre kurumsal müşterilerin %93'ü Windows 7'nin performansından "tatmin olduklarını" söylediler. %93'lük oran daha önce yapılmış olan aynı araştırmaya göre %1'lik artış olduğunu gösteriyor.
Yayınlanan rapora göre kurumsal müşterilerin %93'ü Windows 7'nin performansından "tatmin olduklarını" söylediler. %93'lük oran daha önce yapılmış olan aynı araştırmaya göre %1'lik artış olduğunu gösteriyor.
Internet’i daha hızlı gezin:
Google Chrome yüklemek için tıklayın
Sonraki Sayfada:
FORUMDA TARTIŞIN
Oyla:
En Düşük
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 25 yorum
Benimki sadece 4GB gerisi aynı ve yüksek ayarlarda GTA 4 oynuyorum, Far Cry 2 yi ultra da oynuyorum. Uygulamalarım hemen açılıyor. Şişirsem de takılma yaşamıyorum. Bence sorun sende.
Bence Windows 7 beş para etmez teknolojik olarak iyi olabilir fakat RAM kullanımı bir facia P8700 işlemcim 3 GB Ram 1 GB Ati HD 4650 Paylaşımsız Ekran Kartı Makina performansı sürünüyor Xp performansı çok iyi Orjinal Vista ve Win 7 lisansım olsada XpP kullanmaya devam edicem
Bence Windows 7 beş para etmez teknolojik olarak iyi olabilir fakat RAM kullanımı bir facia P8700 işlemcim 3 GB Ram 1 GB Ati HD 4650 Paylaşımsız Ekran Kartı Makina performansı sürünüyor Xp performansı çok iyi Orjinal Vista ve Win 7 lisansım olsada XpP kullanmaya devam edicem
| 04 Oca 2010 00:16 | ![]() | ![]() |
ya hala 10 yaşındaki xpyle 1 yaşındaki win7yi karşılaştırmyı bırakın bi kenara ya xp'nin minimum sistem gereksimleriyle şimdiki sistemi bi örtüştürün aynı desteği windows 95 sağlasaydı herkes win95 hızlı mı dicekti az mantıklı olun ya
| 30 Ara 2009 23:12 | ![]() | ![]() |
"Edip Çiftçi yazmış:
INTEL PC - NVIDIA - MICROSOFT VE IBM hayranlığı tüm dünyayı sarmış haberiniz yok mu...???
...
IBM'in Microsoft ürünlerini bırakıp Linux'a ve Lotus'a geçtiğinden haberiniz yok mu...??"
Şimdi edipçiftci IBM'i de kötüler :)
INTEL PC - NVIDIA - MICROSOFT VE IBM hayranlığı tüm dünyayı sarmış haberiniz yok mu...???
...
IBM'in Microsoft ürünlerini bırakıp Linux'a ve Lotus'a geçtiğinden haberiniz yok mu...??"
Şimdi edipçiftci IBM'i de kötüler :)
| 29 Ara 2009 11:08 | %100 | ![]() | ![]() | %0 |
MS deki para kaygısı her şeyin önüne geçiyor yarım yamalak bi işletim sistemini çok daha önceden duyurarak biliç altına yerleştiriyor çıkınca da kımse kötü olmuş diyemıyor haliyle. Önümüzdeki yıllar linux'un yılları olacak ve aynı zmanda chrome OS'un artık herkes şunu anlasın MS bu pazarda tekel en iyide değil. Yeni bi çekirdek üzerine hızlı bir sistem yapsınlar helal olsun derım ama Win7 olmamış
| 28 Ara 2009 13:12 | ![]() | ![]() |
Dün 20:40
...
Bu makine Vista Business SP2 ile düzgün çalışır, her oyun oynanır, XP Pro SP3 ile coşar, Linux ile görsel şölenlerde çıldırır, ama Windows 7'de ise anlaşılmaz biçimde zaman zaman bayılır ve tat vermez.
Ben bu arkadaşın düşüncesine aynen katılıyorum. Eski makinelere can veren Windows 7 efsanesi, Vista'dan bile daha kötüdür, ileride Vista'nın daha iyi olduğu da itiraf edilecektir. Saygılar...
Dün 20:40
...
Bu makine Vista Business SP2 ile düzgün çalışır, her oyun oynanır, XP Pro SP3 ile coşar, Linux ile görsel şölenlerde çıldırır, ama Windows 7'de ise anlaşılmaz biçimde zaman zaman bayılır ve tat vermez.
Ben bu arkadaşın düşüncesine aynen katılıyorum. Eski makinelere can veren Windows 7 efsanesi, Vista'dan bile daha kötüdür, ileride Vista'nın daha iyi olduğu da itiraf edilecektir. Saygılar...
| 28 Ara 2009 02:33 | %50 | ![]() | ![]() | %50 |
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ
CHIP ONLINE FORUM
- Hangi Ekran Kartını Seçmeliyim.
- İ.K.İ.Ç KONU CLOSE BY COTRJ65 ...
- Beyler telefon alıcam ama..
- Bilgisyar toplamamda bana yardım ...
- 2000 tlye bilgisayar için yardım
- VGA'dan DVI'a geçmek istiyorum ama !
- Hangi forumlara üyesiniz?
- Merhabalar kasa topluyorum
- çok acil bakarmısınız
- Pc toplamam lazim yardim lutfen ...daha fazlası
CHIP Online Uygulamaları
Beş harika kitap kazanmak için tıklayın!
Sadece CHIP Online üyelerine özel...
CHIP Online üyeleri için özel olarak hazırladığımız beş e-kitabı bilgisayarınıza hemen indirmek için tıklayın.
İlginizi Çekebilir
İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler
- Haber: Meğer Steve Ballmer'ı yanlış anlamışız!
- Haber: Microsoft, Windows 8'e değil 7'ye geçin diyor
- Haber: Windows 8'den 3 yeni görüntü daha...
- Haber: Steve Ballmer'dan "dev" Windows 8 tahmini!
- Haber: Ve kesin tarih belli oldu!
- Haber: Windows 8'de "büyük" hata!
- Haber: Hepsi ilk kez Windows 8'de olacak!
- Haber: Windows Gezgini'nin animasyonlarını açın!
- Haber: Microsoft, bu simgeyi ortadan kaldırdı!
- Haber: Windows 8 için şok karar!
CHIP Online-Video
Son Eklenen Videolar
- Eurovizyon 2012 Birincisi İsveç'in şarkısı
- Can Bonomo'nun Eurovizyon 2012 Finali Performansı (HD)
- Volvo'dan yayalar için hava yastıklı otomobil
- James Bond - Skyfall Fragman (HD)
- Gelişim aşamasındaki Metro Firefox'dan video!
- Google'dan yeni özellik: Knowledge Graph!
- Apple'ın 1984'den kalan Ghostbusters videosu!
- Windows 8'de yer alacak Aile Güvenliği özelliği!
CHIP Online-Galeri
Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları
Cehennemden fırlayan 30 web sitesi!
Dünyanın en kötü web sitelerini sizler için seçtik! Gördüğünüzde kaçacak delik arayacaksınız!
En Çok Okunan Haberler
Bu haftanın en çok okunan haberleri
- 1Şimdi de Galaxy S III'ün arkası...
- 2"O bile Nokia'yı kurtarmayabilir!"
- 3Zaman kaybettiren 10 teknoloji yalanı!
- 4Apple'ın "uzay gemisi" ortaya çıkıyor!
- 5Ve Chrome, Internet Explorer'ı geçti!
- 6Eski bir laptop'u hızlandırmanın 5 yolu!
- 7Steve Ballmer'dan "dev" Windows 8 tahmini!
- 8Galiba bu sefer geliyor!
- 9Zuckerberg'in serveti 2.1 milyar dolar düştü!
- 10Hepsi ilk kez Windows 8'de olacak!
En Çok Okunan Makaleler
Bu haftanın en çok okunan makaleleri
- 1HTC'nin amiral gemisi One X test merkezimizde
- 2Unutulmaz 8 internet yalanı
- 3Herkes için en iyi DSLR'ler...
- 4En iyi 15 çift çekirdekli cep telefonu!
- 5TEST: Nikon D3200
- 6Çok çekirdekli CPU'lar için 36 popüler araç!
- 7Unutulmayan 10 çöküş!
- 8En iyi ve en şık 12 ultrabook!
- 9Tarayıcınız için en iyi 25 user script!
- 10Efsane ceplerin varisleri
Okur Haberleri
Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri
- Windows 8 sadece 15 dolar !
- Telefonla Evdeki Cihazları Uzaktan Kontrol Etme
- Dev Upload Sitesi Kapandı ! (Mega Upload)
- AMD'den RAGE oyunu için özel sürücü.!
- AMD HD 6990 için özel soğutma
- Google'dan Müzik Keşfetme Sitesi
- Facebook'ta Fotoğraflar Daha Büyük ve Daha Hızlı!
- Twitter Tehlike Saçıyor !
- Şüpheli Dosyaları Analiz Ettirme Siteleri
- LG’den akıllı çözüm!
Dijital Fotoğraf Kursu
CHIP Online'da Bugün
Son Eklenen Haberler ve Makaleler
- 9 Temmuz'da canınız yanabilir
- Meğer Steve Ballmer'ı yanlış anlamışız!
- TTNet'ten yeni paket: HAZIRNET
- Google'a göre başarısızlık yok!
- Windows 8 canavarı: Şimdilik en iyisi o!
- Android, iOS'u "eziyor!"
- Facebook efsanesi hortladı!
- Metro IE10 Flash'ı "kısmen" destekleyecek!
- Siri ve S-Voice karşı karşıya!
- İnterneti yüzlerce kat hızlandıracak!
CHIP Dergisi: Mayıs 2012