Windows 7'yi hack'liyoruz
17 Şubat 2010

Windows 7 hack'leri: Sadece 60 saniye

Halil Mollaoğlu
CHIP Online'dan, her biri en fazla 60 saniyede uygulanabilen pratik Windows 7 ipuçları...
Windows 7 hack'leri: Sadece 60 saniye
Her püf nokta için 60 saniye yeterli. Peki, siz ne kadar hızlısınız?
Windows 7'ye ince ayar yapman uzun sürmemeli. Tanıtacağımız hack yöntemleri ile Windows 7'yi fazla uğraşa gerek kalmadan da daha güzel, daha hızlı ve daha konforlu hale getirebilirsiniz. CHIP Online, kesinlikle 60 saniye içinde uygulanabilen püf noktaları buldu. Dolayısıyla profesyonel kullanıcılar tüm hack ipuçlarını yarım saatten daha kısa bir sürede uygulamayı başarabilir.

Windows 7'de hızlı başlat bölümünün nereye kaybolduğunu hiç sordunuz mu? PC'nizin kapanışı çok mu uzun sürüyor? Yahut varsayılan oturum açma ekranı ile mutlu değil misiniz? Dert etmeyin; zira doğru Windows hack'leri ile Windows 7'yi de yola getirebilirsiniz.

Hack araçlarını yükleyin
Bazı görsel oyunlar ve ek fonksiyonlar için gizli bir şaltere de ihtiyacınız yok. Bu konuda ufak araçlar ile takviye yapacaksınız. Örneğin "Rainbow Folders" ile her klasörün rengini kolayca değiştirebilirsiniz. CHIP Online "mutlu hacklemeler" diler.

iPhone ve iPad kullanıcıları!
CHIP Online uygulamasını yüklemek için tıklayın!

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 19 yorum
1234Sonraki
Ziyaretçi yazmış:
hack tabiri tren modifikasyonu yapanların klübünden alındı, ufak değişiklikler de hacktir, tweak tabiri de doğrudur ama hacker- cracker- script boy gibi bu hack olayları çok "üstün bir iş" hava atma mecrası sayılır hale gelince ortaya çıktı. gencolar tapıyor hacker denince, sanıyorlar ki neo-matrix
26 Mar 2010  23:23Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
önce hacker hack ne demek onu öğrenin ondan sonra açıklama yapın cogu ınsan gıbı craker ile hackere karıstırmayın insanlar bunları neden farkını anlamazlar ıkısıde ayrı işler yapar ama insanlar nedense senelerdir ikisi nedir bilmiyorlar heralde anlamak istemiyorlar ama tabi insanların kafa yapıları farklıdır
26 Mar 2010  23:07Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
@kerimcem, sonuna kadar haklısın. daha kaç yıl önceye kadar "Tweak"XP kullanıyorduk, literatür mü değişti de hacking oldu ???

ayrıca yorumlar arasında bi mac fanatiğine rastlıyorum;
madem unix kernel kullanıcam ? niye mac gibi bir tekel e muhtaç oluyım ki ? microsoft a tekel damgası vuranlar mac i tahta oturmasını çok seviyorlar. mac işletim sistemlerinin ilah ı değil. ben istediğim donanımı işletim sistemime tanıtamıyacaksam ne espirisi kaldı ???
unix kernel mi ? gider ubuntu kurarım, paşalar gibi kullanırım.
06 Mar 2010  09:32Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
kerimcem yazmış:
cevap hakkı doğduğu için yazıyorum 10 senelik pc teknikeriyim yine diyorum bu işin ulusal adı tweak dir..abd ve ab de bu tanım konulur..turkish olarak ayrı bi yorum tanım katıyoruz diyosanız orayı bilemem nasıl olsa burası türkiye...!
04 Mar 2010  21:38Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
chip dergisini ilk eime aldıgımda sene 97 veya 98 di hiç kaçırmadan alıyordum öyle merak sardım sene 99 da volkan diye yada tam hatırlamıyorum adını derginin editörü idi ona mail atmıstım ilk hotmail adresimi açar açmaz aslında onları örnek alıyordum kendime ve sonra hoş bana bir kere bile dönmediler aradan yıllar geçti ama chip hiçbirzaman değişmedi çizgisinden hiç çıkmadı hala hatırlarım gönderdigim mesajı benim odenem bilgisayarım 486 idi winampı kullanamıyordum takıla takıla çalıyordu sonra karıştıra karıştıra winapın ses kalitesini düşürerek düzgün çalışmasını başarmıştım bunuda chiple paylaşmıştım okadar heycanlanmıştımki ve benim dönemimde bilgisayarla tanısanlar bilir har ay mutlaka format bilemedin her hafta :) aslında günümüzde herşey okadar hızla geliştiki ilk mirç programını ilk mesajlaşma programı derken windows mesencer çıktı ve ardından msn derken derken o çıktı bu çıktı bugunlere geldik yanlız neyi arıyorum odedönlerden sizinle onu paylaşayım o dönemde bilgi okadar değerliydiki şimdi çok kirlendi bildiklerimiz ve bize öğretilenler. ve şimdi herkez bilgisayarcı oldu herkez herşeyi biliyor bu sektöre yıllarını harcayan adamında lakabı bilgisayarcı bu sektöre dün başlayanında lakabı bilgisayarcı bizi çok fena harcadılar. haa ben şunu demiyorum size yanlış anlaşılmasın bilgi paylaştıkca çogalır bu söyledigimi sadece o dönemde herseyin kısıtlı imkanlarla yapıldgı dönemdekiler anlar gençler sözüme sakın kırılmayın biz bu sektöre çok emek verdik haa şimdi nerdemiyim bilindik bir bankanın bilgi işle sorumlusuyum. aslında aklımda okadar çok şey varki neysee bu arada hotmail mesaj atmış 10 yılı aşgın bir süredir kullanıyorsunuz bizi tercih ettiginiz içn felan filan bu benim gibi birçok kisiye gelmistir. güya ücretsiz hotmail.com.tr ye geçin adınız tükenmeden diye uyarıyorlar. amaaa bilmiyorlarki bizler istikrarımızı korumasaydık daldan dala atlasaydık şimdi bulundugumuz mertebelerde olamazdık. sizlerde ideallerinizin peşinde koşun ve mutlaka meslek edinin... Saygılarımla Chip Dergisi Okuru...
03 Mar 2010  23:21%50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%50
1234Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

WD TV Live 2011

LG P990 Optimus Speed

WD TV Live 2011Western Digital'in yeni medya oynatıcısı WD TV Live 2011'i inceledik.
Bugün, 10:00
LG P990 Optimus SpeedAndroid platformunu kullanan LG Optimus 2X, test merkezimize konuk oldu.
08 Şubat 2012 Çarşamba

Asus Zenbook UX31E

Sony Tablet S

Asus Zenbook UX31Eİnce ve hafif... Üstelik masaüstü bilgisayarlarla yarışacak donanıma sahip. İşte Asus Zenbook...
07 Şubat 2012 Salı
Sony Tablet SSony'nin adeta bir deftere benzeyen yeni tablet bilgisayarı test merkezimize konuk oldu.
06 Şubat 2012 Pazartesi
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

Web hosting'de kampanya!

Sınırsız cpanel hosting...

Alan adı kaydı, web hosting ve sunucu ihtiyaçlarınıza tek elden hesaplı çözümler!

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

2012'nin cep bombaları!

2012'de çıkması beklenen, hakkında en çok konuşulan 15 cep bombasını bir araya getirdik!

diğer galeriler...

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

CHIP Dergisi: Şubat 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu