Win7 ile yeni nesil
18 Ekim 2009, 11:30

Windows 7 ile yeni nesil PC'ler...

Halil Mollaoğlu
Windows 7 kurulu satılan bilgisayarlar ortaya çıkmaya başladı. İşte iki güçlü ve etkileyici örnek...
Windows 7 ile yeni nesil PC'ler...
Büyük resmi görmek için tıklayınAsus G72GX: Oyuncular için maksimum güç.
Asus iki yeni seri ile notebook piyasasına adım atıyor. Serilerden biri ultra kompakt UL (Unlimited) serisi, diğeri ise oyunculara hitap eden bir seri. UL serisi yüksek pil süresi, düşük ağırlık ve ince yapıtaşlarıyla dikkat çekiyor. Örneğin 13 inçlik Asus UL30A-QX059C sadece 15 mm kalınlığında ve 12 saat pil süresi sunuyor. Ağırlığı ise 1,7 kg. Serinin diğer üyesi UL50AG-XX004C ise Core 2 Duo SU7300 işlemci kullanan 15,6 inçlik bir notebook.

Bunun dışında Asus, Republic Gaming serisine ait yeni notebook'unu da tanıttı. Çekici tasarımlı 15,6 ve 17,3 inçlik modeller Intel Core i7 (15 inç olan) veya Core 2 Quad Q9000 ve Core 2 Duo P8700 (17 inçlik modeller) işlemciyle beraber çalışıyor. Donanım yelpazesini Nvidia Geforce GTX 260M, 6 GB sistem belleği ve 1 TB'a kadar sabit disk tamamlıyor. Oyuncular özellikle geceleri ASUS G72GX ile övünebilir: Cihazın klavyesi ve ekran kapağındaki mavi bir süs karanlıkta parlıyor. Cihazı rahatlıkla LAN partilerine taşıyabilmeniz için Asus, kaliteli bir oyuncu çantası da veriyor. Yüksek hassasiyetli bir fare de standart kutu içeriğine dahil. 15 inçlik modelin sıra dışı bir özelliği: Ekran 120 Hertz'i desteklediği için Nvidia Shutter gözlüğü ile birçok oyun 3D olarak oynanabilir.

Notebook'lar Windows 7 ön yüklü olarak piyasaya sürüleceği için Asus, fiyat hakkında bir açıklama yapmadı.

Bilgi için: AsusTek Computer
Telefon: (216) 521 47 25

iPhone ve iPad kullanıcıları!
CHIP Online uygulamasını yüklemek için tıklayın!

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 8 yorum
12Sonraki
Ziyaretçi yazmış:
"birçok oyun 3d olarak oynana bilir" biz 2d mi oynuyoruz da bu ifade kullanıldı!

2005 ten bu yana çoğu laptop 3d oyunları rahatlıkla oynatıyor.

Kasılmadan oynatabilir deseydiniz neyse derdim.

-------------------------------------------------------------------

3d vision duydunuzmu bir inceleyin sadece nvidia da var ati de benzeri yok.
18 Eki 2009  15:39%67Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%33
Ziyaretçi yazmış:
bende kullanıyorum vista dan win7 ye geçiş yaptım çok memnunum ve vistada saç baş yolduran olayların hiç biri win7 de tekrarlamadı .
18 Eki 2009  15:23%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
Ziyaretçi yazmış:
"birçok oyun 3d olarak oynana bilir" biz 2d mi oynuyoruz da bu ifade kullanıldı!

2005 ten bu yana çoğu laptop 3d oyunları rahatlıkla oynatıyor.

Kasılmadan oynatabilir deseydiniz neyse derdim.
18 Eki 2009  14:26%25Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%75
Ziyaretçi yazmış:
win 7 sadece daha hızlı açılıyor ve vistadan daha yavaş çalışyor gibi win 7 düşük donanımlı pc ler için değil yüksek donanımlı pc ler için yani eski pc kullanıcılarının pek de işine yarıyacak gibi gözükmüyor...
18 Eki 2009  13:36%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
Ziyaretçi yazmış:
merhaba ben bşey sormak istyorum .İ7 işlemcili olanın işlemci numaraları belli mi?i7-820QM mi i7-720QM mi?
18 Eki 2009  13:27Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
12Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Qnap Turbo NAS TS-879 Pro

WD TV Live 2011

Qnap Turbo NAS  TS-879 ProTest Merkezi'mize Tesan tarafından yollanan bu NAS cihazı, oldukça çok yönlü bir ürün.
Bugün, 10:00
WD TV Live 2011Western Digital'in yeni medya oynatıcısı WD TV Live 2011'i inceledik.
09 Şubat 2012 Perşembe

LG P990 Optimus Speed

Asus Zenbook UX31E

LG P990 Optimus SpeedAndroid platformunu kullanan LG Optimus 2X, test merkezimize konuk oldu.
08 Şubat 2012 Çarşamba
Asus Zenbook UX31Eİnce ve hafif... Üstelik masaüstü bilgisayarlarla yarışacak donanıma sahip. İşte Asus Zenbook...
07 Şubat 2012 Salı
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

Web hosting'de kampanya!

Sınırsız cpanel hosting...

Alan adı kaydı, web hosting ve sunucu ihtiyaçlarınıza tek elden hesaplı çözümler!

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

2012'nin cep bombaları!

2012'de çıkması beklenen, hakkında en çok konuşulan 15 cep bombasını bir araya getirdik!

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Dergisi: Şubat 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu