Windows 7 SP1'i deneyin!
27 Ekim 2010, 00:03

Windows 7 SP1'i deneyin!

MS, Windows 7 için ilk servis paketinin RC sürümünü yayınladı. İşte yenilikler ve indirme bağlantısı
Windows 7 SP1'i deneyin!

Bu konuda okuyacaklarınız:

Uzun süredir beklenen ve üzerinde bolca dedikodu yapılan Windows 7 Service Pack 1'in RC sürümü resmi olarak indirilmeye sunuldu. 6.1.7601.17105.100929-1730 yapı koduyla sunulan bu sürüm, servis paketinin neler sunacağını görmek isteyenler için imkan sağlıyor.

Dün yayınladığımız haberde, Windows 7 SP1 RC'nin zaten internete sızdığını sizlere duyurmuştuk. İndirilmeye sunulan ISO dosyasının yapı koduyla resmi RC'nin yapı kodu aynı. Bu da, Microsoft'un, belki de bu sızma nedeniyle RC sürümünü beklenenden erken yayınlamış olabileceği ihtimalini akıllara getiriyor.

Windows 7 SP1 RC'nin getireceği en büyük yenilik, hiç kuşkusuz Remote FX olacak. Microsoft'un kendi açıklamasına göre Remote FX özelliği şu şekilde tanımlanabilir: "Özellikle sistemlerine uzaktan erişen kullanıcılar Remote FX ile birlikte Windows Aero, 3D uygulamalar gibi daha zengin grafik içeriklerini rahatlıkla destekleyen deneyimine sahip olacaklar. Her türlü medya dosya tipini destekleyen bu özellikle yüksek çözünürlüklü ses ve görüntü dosyalarının Virtual Desktop Infrastructure (VDI) ve RDS (Remote Desktop Services eski adıyla Terminal Services) sanallaştırma çözümlerinin bir parçası olarak kullanılabilirler."

Internet’i daha hızlı gezin:
Google Chrome yüklemek için tıklayın

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 16 yorum
1234Sonraki
fucar yazmış:
Ben de dün (10.11.2010) kurdum. Bir yığın güncelleme dosyasını kurmaktan daha iyi; ama bilgisayar sanki biraz yavaşladı gibi. tam inceleme imkanım olmadı şimdilik görev yöneticisindeki performans özelliklerine yeni seçeneklerin eklendiğini gördüm.
11 Kas 2010  13:50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
madem sp yamaları çıkıcak neden windows 7 yayınlandıktan sonra yapılıyor windows 7 geç çıksın ama sp1 le gelen düzeltilmeler önceden düzenlense bu suna benziyor 2 lira windows 7 ama 3 lira ver sp1 de kullan gibi ne alakaysa windows 7 7100 olarak çıktı ondan sonra 7200 7280 7360 7400 gibi numaralarla çıktı ordada açıklar giderildi 7600 sp1 yaması alınca 7700 mu dicez yanı ha sp lı ha spsiz fark etmiyor açık varsa snn 7700 neden çıkarmadında çıkları gidermeden 7600 finaldedin sonrada sp1 ile 7600 deki açıklar gidecek çok şaçma mıcrosoft her pc yı yamalıyor ama hep açık :D
---------------------------------------------------
aslında bilgisayarlar güncelleme ile korunmaz güncellemelerin çogu ie explorer office kötü amaçlı yazılımları temızleme araçları(bu prgnın kendine hayrı yok :D essential securty varken bu ne yada gelişmiş antivirüsler) vs için gelıo bunun yerıne guncel olan bir antivrüs kullanın güncellemelerden daha korumada hissedersiniz Service pack paketleri aslında windows 7 nın korunmasıyla alakalı pcye virüs bulaşmasıyla değil yanı cracklerimi kırıyor.bir iki driver güncellemeleri oluyor mavi ekranlar olmasın die onlarıda şeçip yukluyorum yoksa normalde bndede kapalı güncellemeler. hata olusmadıgı surece güncelleme yüklemem hem kotalı olanlara zarar hemde hddye yuk gereklı olanların yuklenmesi her zaman daha iyidir (güncellemeleri Gereksiz buluyorum yanlış anlasılmasın hepsini değil)
10 Kas 2010  23:03%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
Ziyaretçi yazmış:
tombFAN is an Apple FAN...thumbs up (Y)
31 Eki 2010  17:02%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
Ziyaretçi yazmış:
madem sp yamaları çıkıcak neden windows 7 yayınlandıktan sonra yapılıyor windows 7 geç çıksın ama sp1 le gelen düzeltilmeler önceden düzenlense bu suna benziyor 2 lira windows 7 ama 3 lira ver sp1 de kullan gibi ne alakaysa windows 7 7100 olarak çıktı ondan sonra 7200 7280 7360 7400 gibi numaralarla çıktı ordada açıklar giderildi 7600 sp1 yaması alınca 7700 mu dicez yanı ha sp lı ha spsiz fark etmiyor açık varsa snn 7700 neden çıkarmadında çıkları gidermeden 7600 finaldedin sonrada sp1 ile 7600 deki açıklar gidecek çok şaçma mıcrosoft her pc yı yamalıyor ama hep açık :D
29 Eki 2010  12:20%36Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%64
Ziyaretçi yazmış:
Service Pack Release Candidate sirketlerin ve buyuk yazilim sirketlerinin disinda kalan program yazarlarinin testi icin cikar. Bundan baska en ufak bir faydasi yoktur. Bence kasinmayiniz.
28 Eki 2010  02:29Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
1234Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Smarttab STC12

BlackBerry Bold 9790

Smarttab STC12	İyi bir tablete sahip olmak için her zaman bütçenizi zorlamanız gerekmiyor .
28 Mayıs 2012 Pazartesi
BlackBerry Bold 9790Daha ince ve daha yetenekli...
25 Mayıs 2012 Cuma

Creative Sound Blaster Tactic 3D Wrath

Fritz!Fon MT-F

Creative Sound Blaster Tactic 3D WrathRahatlığa ve yüksek performansa odaklı tasarımı sayesinde işitme hassasiyetinizin sınırlarını arıyor.
24 Mayıs 2012 Perşembe
Fritz!Fon MT-FDaha etkili bir kablosuz ağ...
24 Mayıs 2012 Perşembe
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

Beş harika kitap kazanmak için tıklayın!

Sadece CHIP Online üyelerine özel...

CHIP Online üyeleri için özel olarak hazırladığımız beş e-kitabı bilgisayarınıza hemen indirmek için tıklayın.

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Cehennemden fırlayan 30 web sitesi!

Dünyanın en kötü web sitelerini sizler için seçtik! Gördüğünüzde kaçacak delik arayacaksınız!

diğer galeriler...

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

CHIP Dergisi: Mayıs 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu