Windows 8'in katil özelliği!
13 Temmuz 2010, 11:15

Windows 8'in virüs katil özelliğ

Ali Güngör
Microsoft'un bir sonraki işletim sistemi virüsleri nasıl öldürecek? İşte meselenin özü...
Windows 8'in virüs katil özelliğ
Sanallaştırma ie temiz Windows 8

Bu konuda okuyacaklarınız:

Microsoft'un Windows 8 ile ilgili olduğu iddia edilen slayt gösterimleri internete sızdıktan sonra bütün bilgiler birbirine bağlanmaya başladı.

Ma-Config sitesinin Windows 8 ile ilgili tahminleri oldukça sağlam temeller üzerine kurulu. Microsoft'un Fransa teknik direktörü olan Bernard Ourghanlian ile yapılan eski bir röportaja dayanan veriler, Windows 8'in gelişmiş bir sanal bilgisayar uygulamasından yararlanacağını gösteriyor.

Microsoft'un en son sanallaştırma teknolojileri olan Hyper-V V3, App-V ve MED-V'nin kullanılması mümkün. Sanallaştırma sayesinde daha önce de sözü edilen, Windows'Un fabrika ayarlarına döndürülmesi durumu mümkün.

Internet’i daha hızlı gezin:
Google Chrome yüklemek için tıklayın

Sonraki Sayfada:

Kir tutmayan bir Windows!
 RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Konu ile ilgili Ürünler

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
Yasal Uyarı: CHIP Online üzerinde yayınlanmakta olan bu haber/makalenin tüm hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Bu içeriği CHIP Online tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kaynak göstererek kendi online kaynaklarınızda yayımlayabilirsiniz.
Alıntı kuralları için tıklayınız...
YORUMLAR
Toplam 12 yorum
123Sonraki
Ziyaretçi yazmış:
virus ün bulaşması en zor işletim sistemi linux windows un yapısı geregi bulaşıyo :D
13 Tem 2010 18:

virüsün bulaşması en zor işletim sistemi linux değil...dünyada en az kullanılan işltim sistemi linux (ve mac) ondan dolayı daha az virüz belasına muzdaripler..en sağlam işletim sistemi herşeye rağmen yine de windows..en fazla kullanıldığı için en fazla saldırıyı alıyor. ona rağmen yin de stabil olarak çalışıyor..
05 Ağu 2010  15:23%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
Ziyaretçi yazmış:
mac ın sistemi gerçekten tutarlı elbette mac lider fakat pahalı
19 Tem 2010  19:35%33Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%67
saslove1984 yazmış:
kırlmayacak sistem yoktur :D
17 Tem 2010  21:31Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
Ziyaretçi yazmış:
hala windows kullanalım biz virüs programı diye birşey kullanalım
anlamadığım şu windows spleri güncelleştirmeleri yayınlıyor açıkları kapattık diyor (sanki ekstra birşey yapmış gibi ) bunları işletim sistemini piyasaya sunmadan önce niye yapmıyor nie tam tekbil açıksız bir işletim sistemi sunmuyor.Niye kullanıcıları uğraştırıyor. Üstelik güncelleştirmelerde çözüm olsa yine açık yine açık
14 Tem 2010  17:23%25Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%75
Ziyaretçi yazmış:
virus ün bulaşması en zor işletim sistemi linux windows un yapısı geregi bulaşıyo :D
13 Tem 2010  18:38%50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%50
123Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ

Smarttab STC12

BlackBerry Bold 9790

Smarttab STC12	İyi bir tablete sahip olmak için her zaman bütçenizi zorlamanız gerekmiyor .
28 Mayıs 2012 Pazartesi
BlackBerry Bold 9790Daha ince ve daha yetenekli...
25 Mayıs 2012 Cuma

Creative Sound Blaster Tactic 3D Wrath

Fritz!Fon MT-F

Creative Sound Blaster Tactic 3D WrathRahatlığa ve yüksek performansa odaklı tasarımı sayesinde işitme hassasiyetinizin sınırlarını arıyor.
24 Mayıs 2012 Perşembe
Fritz!Fon MT-FDaha etkili bir kablosuz ağ...
24 Mayıs 2012 Perşembe
CHIP ONLINE FORUM
CHIP Online Uygulamaları

CHIP Online iPad ve iPhone'da!

CHIP Online mobil uygulamalarını indirin

Uzun süredir beklenen CHIP Online mobil uygulaması iPad ve iPhone için çıktı. Turkcell sponsorluğunda hazırlanan uygulamaları indirmek için tıklayın!

Hemen Tıklayın

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Son Eklenen Videolar

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Cehennemden fırlayan 30 web sitesi!

Dünyanın en kötü web sitelerini sizler için seçtik! Gördüğünüzde kaçacak delik arayacaksınız!

diğer galeriler...

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Dijital Fotoğraf Kursu

CHIP Dergisi: Mayıs 2012

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Level
  • Turhost
  • CHIP Download
  • yenibiris.com

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu