4 inç ceplerde TOP 10!

3.6 inç'ten 4 inç'e kadar ekran sunan, bugünün piyasasında asından söz ettiren en iyi 10 cebi seçtik

4 inç ceplerde TOP 10!

Akıllı telefonların günümüz teknolojisine getirdiği birçok farklı yenilik var. Bunlardan bir tanesi de şüphesiz büyüyen ekranlar. Bir dönemler küçülmeye doğru ilerleyen cep telefonları, günümüzde gelinen teknolojik ihtiyaçlardan dolayı büyük oranda büyüdüler. Genel yapıya baktığımızdaysa karşımıza dört inçlik ekranlar çıkıyor. Artık "kompakt" olarak kabul edilen bu ekran büyüklüğü, yine de internete girmek, yazı yazmak ve video izlemek gibi işlemlerimizi rahatlıkla yapabilmemizi sağlıyor.

Son olarak iPhone 5'in de dört inç ekranlı telefonlar arasına katılması durumun bir rastlantıdan çok daha öte olduğunu gösteriyor. Her ne kadar hala bazıları tarafından çok büyük olarak düşünülse de, bir akıllı telefonu aktif olarak kullanmanın başlangıç yollarından bir tanesi, en azından 3.6 ila 4 inçlik ekranlardan geçiyor.

An itibariyle piyasada bulunan, 3.6 inç ile 4.0 inç arasında bir ekran sunan en iyi 10 telefonu seçtik. Birbirinden farklı özelliklere sahip bu 10 telefonlar, bakın beraberlerinde ekran ebatlarından başka neler getiriyorlar...

Hepsi galerimizde... Tıklayın...

Okuyucu Yorumları