CHIP Online haberleri SMS ile cebinize gelsin

CHIP ve CHIP Online, artık size çok daha yakın! Sizler için hazırladığımız müthiş sürpriz içeride...

CHIP Online SMS'le cebinizde

Bir teknoloji tutkunusunuz ve teknolojiyi, tabii ki CHIP Online'dan takip ediyorsunuz. Peki tüm gelişmelere artık daha da yakın olmaya ne dersiniz? CHIP haber paketi ile bu mümkün!

Peki ama nedir bu CHIP Haber Paketi? Kısaca, teknoloji, internet, donanım ve daha bir çok konu ile ilgili tüm haberleri SMS ile cep telefonunuza getiren haftalık bir paket. Teknoloji, İnternet ve donanım gündemindeki en sıcak gelişmelerden anında haberdar olmak için "ABONE CHIP" yazıp, 6632'ye göndermeniz yeterli. Üstelik CHIP Haber Paketini Türkiye'deki tüm cep telefonu aboneleri kullanabilir.

Teknolojiye ve CHIP Online'a bu kadar yakın olmanın bedeli mi? Sadece çok ufak bir rakam karşılığında bu hizmetimizden yararlanma şansına sahipsiniz. CHIP Haber Paketi tüm operatörler için haftalık 1 TL olarak ücretlendiriliyor.

Muhtemelen asla istemeyeceksiniz ama olur da CHIP Haber Paketi aboneliğinizi durdurmak veya iptal etmek isterseniz ne yapacaksınız? Sadece "IPTAL CHIP" yazıp, 6632'ye göndermeniz yeterli.

Ayrıntılı bilgi için müşteri hizmetleri: 0212 478 00 66

AÇIKLAMALAR: CHIP Haber Paketi tüm operatör aboneleri için haftalık 1 TL ile ücretlendirilir. Paket süresi bitiminden önce iptal edilmesi durumunda ücret iadesi yapılmayıp, paket bedelinin tahsil edildiği dönem süresince servis faydasından yararlanabilirsiniz. Wap ve GPRS bağlantı ücretleri operatör tarifesi üzerinden ücretlendirilmektedir. Servis iptali için IPTAL CHIP yazıp, 6632'ye gönderebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları