En iyi 10 Türkçe Facebook uygulaması

Türkler Facebook'ta: Karşınızda en iyi 10 Türkçe konuşan Facebook uygulaması!

Türk işi Facebook

Sosyal ağların yaşadığı patlamanın oluşturduğu dalgayı arkasına alıp yükselen sitelerin en başında gelen Facebook'ta şu anda 1.5 milyon Türk kullanıcının dolaştığı biliniyor. Bu kullanıcılar doğal olarak sadece resim ve profillerini, eski anılarını paylaşmakla yetinmiyorlar, geliştirilmiş yüzlerce Facebook uygulamasından en az iki, üç tanesini yükleyip bilfiil kullanıyorlar.

Türk Internet programcıları tarafından geliştirilmiş Türkçe Facebook uygulamalarının sayısı da gün geçtikçe artıyor. Bir kısmı varolan Facebook uygulamalarından esinlenmiş, bir kısmı ise tamamen orijinal, Türk kullanıcılara hitap eden uygulamalar.

CHIP Online sizler için en iyi 10 Türk Facebook uygulamasını seçti. Resim galerimizde bu uygulamaları, kısa açıklamalarını ve Facebook profilinize yüklemek istediğinizde kullanabileceğiniz bir linki bulabilirsiniz.

Eğer siz de kullandığınız Facebook uygulamasından memnunsanız ve bu listede yoksa, aşağıdaki yorum formunu kullanarak diğer CHIP Online ziyaretçilerini bilgilendirebilir, deneyimlerinizi onlarla paylaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları