En kötü modifiye Windows'lar!

İnternette rastlayabileceğiniz en ilginç, en garip ve en kötü "sahte Windows'ları" derledik!

En kötü modifiye Windows'lar!

Daha güvenli, daha hızlı ve daha kararlı olduğunu iddia eden Hacker Edition'lar, Gamer Extreme'ler ve fazlası. İnternette dolaşan en acayip Windows taklitlerini sizler için bir araya topladık.

Dosya paylaşım ağlarında rastlayabileceğiniz modifiye Windows'lar, standart sürüme göre size her yönden daha iyi olduklarını iddia ediyorlar. Örneğin çeşitli programlarla ön-yüklü olarak sunulan "Windows 7 ARC Gamer Edition", oyunlar için kusursuz olduğunu söylüyor. Paket, geliştirmeleri gereksiz programları kaldırıp, daha fazla bellek sunduğu iddiasında.

Bir başka modifiye Windows olan "Windows 7 Hacker Edition" ise size birkaç güvenlik aracı ve birkaç kısayoldan fazlasını sunmuyor. En garip sahte Windows sürümü ise, aslında Windows 7'yi temel alan, gitaristlere özel "Guitar Gunslinger's Edition - Windows 8 xTreme Ultimate Edition".

Windows, elbette ücretsiz bir işletim sistemi değil ve bu tür paketleri indirerek, sadece yasaları çiğnemiş olmuyor, aynı zamanda gizlilik ve güvenliğinizi riske atmış oluyorsunuz. Ancak bu paketlerin yaptıkları ilginç modifikasyonlar, bizce görülmeye değerler. İşte internetteki en kötü modifiye Windows'lar!

Okuyucu Yorumları