Galaxy S3'ün 10 zayıf yanı

Galaxy S3 kusursuz bir cep telefonu olabilirdi; eğer bu 10 zayıf yanı olmasaydı...

Galaxy S3'ün 10 zayıf yanı

Hızlı dört çekirdekli işlemcisi, dev ekranı ve yüksek ses kalitesi ile Samsung Galaxy S3 rakiplerine göre çok üstün özelliklere sahip. Ama Android dünyasının yeni yıldızının da, piyasadaki her telefon gibi bazı eksik ve zayıf yanları var.

S2'den beri AMOLED Plus kullanılırken bu telefonda niye PenTile Matrix'e dönüldü? Neden tüketiciler büyük tantanalarla tanıtılan bazı özelliklerin beta sürümlerine mahkum edildi? Bu incelememizde Samsung'un yeni canavarının eksik taraflarını ve bunlarla ilgili önerilerimizi sunacağız.

Yarım kalan özellikler...

Yarım kalan özellikler...

İlk bakışta Samsung nihayet Apple'ı sollamış ve benzersiz yenilikleri piyasaya sürmüş gibi görünüyor. Ancak biraz daha dikkatle incelendiğinde, Ar-Ge ekibinin akıllarına gelen bazı özellikleri S3'e alel acele yerleştirdiği görülüyor.

Örneğin Pop-Up Play işlevi ilk tanıtıldığında çok etkileyici olduğunu düşünmüştük. Tek bir tıkla bir videoyu bir kenara küçültüp web'de arama yapmak ya da mesajları kontrol etmek, sonra ikinci bir tıkla videoya geri dönmek mümkündü. Hakkını teslim etmek lazım, bu işlev son derece iyi ve hızlı bir şekilde çalışıyor. Çevrimiçi videolar hariç!

Örneğin YouTube'da bir şey seyrediyorsanız, bu işlevi araya araya bir hal oluyorsunuz. Baştan söyleyelim, çabanız sonuç vermeyecek çünkü Pop Up Play sadece kaydedilmiş videolarda kullanılabiliyor.

Galaxy S3 pek çok açıdan iyi bir telefon ama yeni özelliklerin çoğunun olgunlaşmak için zamana ihtiyacı var, üstelik bir kısmı yarım bırakılmış.

Şimdi gelin, Galaxy S3'ün 10 zayıf yanına birlikte göz atalım... Tıklayın...

"Resim içinde resim". Arada sırada...

Basın toplantısında Pop-Up Play işlevi ilk tanıtıldığında çok etkileyici olduğunu düşünmüştük. Tek bir tıkla bir videoyu küçültüp web'de arama yapmak ya da mesajları kontrol etmek, sonra ikinci bir tıkla videoya geri dönmek mümkündü. Hakkını teslim etmek lazım, bu işlev son derece iyi ve hızlı bir şekilde çalışıyor. Çevrimiçi videolar hariç!

Örneğin YouTube'da bir şey seyrediyorsanız, bu işlevi araya araya bir hal oluyorsunuz. Baştan söyleyelim, çabanız sonuç vermeyecek çünkü Pop Up Play sadece kaydedilmiş videolarda kullanılabiliyor. Bu işlev gelecekte çok işe yarayabilir ama bizce şimdilik tek bir yerde kullanılması mümkün: Ar-Ge laboratuarlarında!

Sonuç

Sonuç

Galaxy S III pek çok açıdan iyi bir telefon ama yeni özelliklerin çoğunun olgunlaşmak için zamana ihtiyacı var, üstelik bir kısmı gereksiz, hatta yarım bırakılmış. Bu nedenle istenmeyen özellikleri tek tıkla devredışı bırakma seçeneği, belki de telefonun en kullanışlı işlevi.

Galaxy S3'ün diğer eksiklerini galerimizde bulabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları