İnternetin "en son" sayfaları

Bize bitmez tükenmez gibi gelen internetin "en sonunda duran" sayfaları sizler için çekip çıkarttık...

İnternetin "en son" sayfaları

4 milyarın üzerinde sayfadan oluşan internet, inanılması güç miktarda içeriği üzerinde taşıyor ve her geçen gün daha da büyüyor. Bu içeriğin önemli bir bölümünün işe yarayıp yaramadığı tabi ki tartışılabilir, ancak internetten vazgeçmemizin çok zor olduğu bir gerçek.

Peki internetin bir sonunun da olduğunu biliyor muydunuz? 1990'ların sonlarında ortaya çıkan internet trendi, düzinelerce alan adının "internetin sonuna" adanmasıyla sonuçlandı. İşte bugün dahi devam eden fenomenin ürünü sayfalardan bazıları.

Internet Last Page

"Ta da", "Wow" gibi kelimelerle dikkatinizi çekmeye çalışan web sitesi, oldukça basit bir tasarıma sahip. Site bize artık PC'mizi kapatıp onun başından kalkmamızı ve dışarı çıkıp eğlenmemizi öneriyor.

HMPG

İnternetin sonuna geldiğimiz için bizi tebrik eden sayfa, bizden bilgisayarımızı kapatıp "hayatımızın geri kalanında faydalı bir şey yapmamızı" istiyor.

The End Of The Internet ve diğerleri

The End Of The Internet ve diğerleri

The Very Last Page On The Internet

Sadece dört satırlık bir sayfadan oluşan The Very Last Page On The Internet, bize olup biteni kısaca özetliyor ve dışarı çıkıp biraz oyun oynamamızı tavsiye ediyor.

End Of The Internet

Bu sayfa bize internetin sonunun "bulutta" bulunduğunu söylüyor.

The End Of Internet

The End Of Internet'e göre kapımızdan dışarıya çıkarak gerçekle yüzleşmeli, sokaktaki çocuklarla oynamalı ve insanlarla yüz yüze konuşmalıyız.

Turn Off The Internet

İnterneti tek düğmeyle kapatmak için bu düğmeye basmanız yeterli olacak.

Okuyucu Yorumları