Piyasadaki en iyi 10 tablet!

Tablet satın almak istiyorsunuz ve nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz... Bu listemiz sizin için!

Piyasadaki en iyi 10 tablet!

Her sene birçok yeni tablet piyasaya sürülüyor ve 2014 de bunlardan farklı olmayacak. Samsung, Galaxy Tab Pro ve Galaxy Note Pro 12.2 yakında piyasaya sürülecek, ilerleyen aylarda ise muhtemelen çoğu tabletin güncellenmiş sürümleriyle karşılaşacağız.

Zor olan ise bugün tablet satın almak isteyenlerin birçok seçenek arasından doğru tableti seçmeleri. Android'li bir tablet mi satın almalı, yoksa Apple'ın biraz daha pahalı ancak müthiş iPad Air veya iPad mini 2'sine mi göz atmalı? Tabletlerin boyutları 7 inç'ten 13 inç'e değişiklik gösterebiliyor; bunun yanında bir de Surface 2 gibi klavyeli tabletler var.

Seçiminizi kolaylaştırmak için, şu an satılan en iyi tabletlerin arasından 10'unu seçtik. İşte piyasadaki tabletlerin top 10'u.

10. Amazon Kindle Fire HDX 8.9 inç

Kindle Fire HDX, film izlemek, kitap okumak ve müzik dinlemek için harika bir cihaz. 2560x1600 çözünürlüklü ekranı ve hafif gövdesi, onu çekici bir seçenek yapıyor.

Amazon Kindle Fire HDX 7" ve diğerleri

Amazon Kindle Fire HDX 7

9. Amazon Kindle Fire HDX 7"

Cihazın 7 inç'lik ekranı 1920 x 1200 çözünürlük sunuyor. 7 inç'lik harika ekranın yanında HDX 7 inç'in pil ömrü de oldukça iyi.

8. Apple iPad mini

Apple'ın şimdiye kadar ürettiği en iyi tabletlerden olan iPad mini, Retina ekrana sahip olmasa da kaliteli yapısı ve akıcı performansıyla Nexus 7 ve Kindle Fire HD gibi rakiplerine meydan okuyor.

Piyasadaki en iyi 10 tablet!

7. Microsoft Surface Pro 2

Microsoft'un ikinci nesil Windows 8'li tableti, size iyi bir laptop - tablet deneyimi sunuyor. Ağırlığı nedeniyle taşınabilirlik konusunda zayıf olsa da cihaz, daha iyi Intel işlemci, daha iyi pil ömrü, iki konumlu ayak gibi yeniliklerle güçlendirilmiş.

6. Google Nexus 10

İnç başına 300 pikselle şu anki en yüksek çözünürlüklü tablet olan Nexus 10, aynı zamanda çok hızlı çalışan bir tablet. Ekranın görünümü iPad kadar iyi olmayabilir ve SD kart slotunun yokluğu bazılarının hoşuna gitmeyebilir, ancak Nexus 10 hiç de görmezden gelinmeyecek, üst seviye bir Android deneyimi sunuyor.

Ve tabletlerin ilk 5'i

Ve tabletlerin ilk 5'i

5. LG G Pad 8.3

Alüminyum gövdeli bu tablet, Samsung gibi rakiplerini endişelendirmeye başlamış olsa gerek. Snapdragon 600 işlemci bazıları için yetersiz gelebilir, ancak LG'ye göre cihazın inceliğinin sırrı, daha az ısınan Snapdragon 600.

4. Sony Xperia Tablet Z

Xperia Tablet Z, hafifliği ve kaliteli görünümüyle dikkatinizi hemen çekiyor. Su geçirmezlik özelliğine de sahip Tablet Z, 2013'ün en iyi tabletleri arasında.

3. Google Nexus 7

Nexus 7'nin yeni sürümü, iPad mini'yi özellikleri ve fiyatıyla gözüne kestirdiği gibi Kindle Fire HD'den daha fazla işlev sunuyor. 1.5Ghz dört çekirdekli işlemci, 2GB RAM, 16GB veya 32GB depolama alanı, Android 4.3, tabletin özellikleri arasında.

2. iPad mini 2

Alüminyum gövdeye, çok hızlı A7 işlemciye ve yüksek çözünürlüklü ekrana sahip iPad mini 2'nin pil ömründe herhangi bir kayıp yok. Tek kelimeyle müthiş bir cihaz. Listemizin ikinci sırasında olmasının nedeniyse iPad Air'in tablet uygulamaları için daha büyük ekran sunması.

Piyasadaki en iyi 10 tablet!

1. iPad Air

İlk iPad çıktığında birçok kişi onu eleştirmişti ancak Apple, iPad Air'le formülü tutturduğunu gösteriyor. Daha ince ve daha hafif bir tasarıma sahip iPad Air, kaliteli yapısının yanında güçlü A7 ve M7 işlemcisiyle en zor işlerin bile altından hızla kalkabiliyor.

Okuyucu Yorumları