Sıra dışı profil fotoğrafı ve kapağı için 5 site!

Facebook'ta profil fotoğrafınızı ve kapak fotoğrafınızı sizi daha iyi temsil edecek biçimde değiştirmeye ne dersiniz?

Daha iyi Facebook kapağı için 5 site!

Facebook profil fotoğrafınız ve kapak fotoğrafınız, gizlilik ayarlarınız nasıl olursa olsun herkes tarafından görüntülenebiliyor. Bu yüzden profil fotoğrafınız ve kapak fotoğrafınız, kim olduğunuzu temsil eden iki önemli öğe durumundalar. Ancak elbette herkes tasarımcı değil. Peki normal bir kullanıcı olarak nasıl iyi bir izlenim oluşturabilirsiniz?

Bu konuda size yardımcı olacak birkaç web sitesi ve uygulama var.

LaMem (Web): LaMem, fotoğrafınızın hatırda kalma özelliğini kendi algoritmaları yoluyla "ölçüyor". Aracı kullanarak profil fotoğrafınızın yüksek bir puan alıp almadığını kontrol etmenizi öneriyoruz.

Profile Overlays (Web): Facebook, profil fotoğrafınızı çeşitli filtrelerle düzenleyip, geçici bir süreyle değiştirmenize izin veriyor; bu sayede yaşanan bir olaya veya etkinliğe desteğinizi gösterebiliyorsunuz. Ancak Facebook'un kendi filtreleri sizin için yeterli değilse, Profile Overlays'e göz atmanızı öneriyoruz. Site, o an çok kullanılan filtreleri öne çıkardığı gibi, birçok filtre arasında arama yapmanıza da olanak tanıyor.

Cover Junction ve diğerleri

Cover Junction ve diğerleri

Cover Junction (Web): Kapak fotoğrafınızda nasıl bir fotoğraf kullanacağınız konusunda kararsız iseniz, Cover Junction'un yüzlerce ücretsiz Facebook kapak fotoğrafından oluşan kataloğuna göz atın. Site, kapak fotoğraflarını kategorilere ayırıyor ve bu sayede aradığınız fotoğrafı daha kolay buluyorsunuz.

Canva (Web): Ücretsiz bir grafik tasarım uygulaması olan Canva, nereden başlayacağını tam olarak bilmeyenler için bir dizi şablonla geliyor. Canva içerisinde faydalanabileceğiniz bol sayıda stok fotoğraf da bulunuyor. "Elements" bölümünde çerçeveler, sevimli simgeler ve fazlasını bulabiliyorsunuz. Çalışmanıza filtre eklemeniz de mümkün.

Tricked Out Timeline (Web): Profil fotoğrafınız ve kapak fotoğrafınız birbirinden ayrı olabileceği gibi, onları bir araya getirip, eşsiz görünümlü kapak fotoğrafları oluşturabilirsiniz. Tricked Out Timeline, dört farklı stil ile bu tür kapaklar oluşturmanızı sağlıyor. Büyük fotoğrafı yükleyip, profil fotoğrafı yapmak istediğiniz kısmı seçmeniz yeterli.

Okuyucu Yorumları