Wi-Fi destekli 34 kamera!

Wi-Fi bağlantı desteği sunan tam 34 birbirinden güçlü dijital kamera galerimizde sizleri bekliyor...

Wi-Fi destekli 34 kamera!

Wi-Fi bağlantı seçeneği sunan dijital kameralar son yılların en heyecan verici ürünleri arasında. Bu kategoride en az bir ürün sunmayan üretici bulmak zor. Kablosuz bağlantı teknolojisini, kompakt kameralardan doğa sporu yapan kullanıcılar için tasarlanan dayanıklı kameralara kadar her türden dijital kamerada bulmak mümkün.

Wi-Fi dijital kameralar kullanıcılarına iki önemli avantaj sunuyorlar: Öncelikle kayıtlarınızı arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz. Wi-Fi sayesinde akıllı telefonunuza gönderdiğiniz fotoğrafları işleyip mesaj olarak ya da Facebook gibi sosyal paylaşım siteleri üzerinden paylaşmak sadece birkaç dakikalık bir iş. Hatta bazı kameralar paylaşım işini de kendileri görüyorlar. Bu durumda akıllı telefonunuzu sadece cep telefonu üzerinden bağlantı yapmanız gerektiğinde kullanıyorsunuz. Bu kameralarla çektiğiniz fotoğrafları ağa bağlı televizyonlarda görüntüleyebiliyor, yazıcılara ya da bilgisayarlara gönderebiliyorsunuz.

Bu kameraların ikinci avantajı, akıllı telefon ya da tablet kullanılarak uzaktan kontrol edilebiliyor olmaları. Kameranın zamanlayıcısını ayarlayıp koşarak fotoğraftaki yerinizi aldığınız günler geride kaldı. Artık kameralar Wi-Fi bağlantıları sayesinde karşılarındaki görüntüyü akıllı telefonlara gönderiyor. Size de sadece fotoğraf çekme komutunu vermek kalıyor.

Wi-Fi destekli kameralarla bağlantı kurmak çok kolay. Wi-Fi özelliğini açtıktan sonra kamera ayrı bir ağ açıyor. Ağın adı ve güvenlik kodu kamerada görünüyor. Akıllı telefon ya da tabletinizden bu verileri girerek bağlantıyı kuruyorsunuz. Eğer iki cihazda da NFC özelliği varsa, ikisini birbirine yaklaştırmanız yeterli: Cihazlar Wi-Fi bilgilerini otomatik olarak paylaşıyor ve bağlantı kuruyorlar. Ayrıca eğer isterseniz Wi-Fi destekli bir kamerayı mevcut ev ya da ofis ağınıza bağlayabilirsiniz.

İşte, tüm bu imkanları sunan tam 34 farklı dijital fotoğraf makinesini galerimizde bir araya getirdik. Makinelerle tanışmak ve özelliklerini incelemek için galerimize davetlisiniz...

Okuyucu Yorumları