Windows Media Center'ı Windows 10'a yüklemenin yolu!

Windows Media Center tutkunuysanız, onu Windows 10'a geri getirmenin bir yolu var!

Windows Media Center'ı geri getirin!

Windows 10'un çıkışıyla birlikte Windows Media Center'a elveda demiştik. Media Center'ın gidişi çoğumuz için hiçbir şeyi değiştirmedi; çünkü programın birçok iyi alternatifi var. Ancak Media Center'ı çok özlediyseniz, onu ücretsiz olarak indirip Windows 10'a geri getirmenin bir yolu var.

Windows Media Center'ı Windows 10'a yüklemek ve videoları TV'nize yansıtmaya başlamak için birkaç adımı tamamlamanız gerekiyor ama merak etmeyin, yapacaklarınız sizi zorlamayacak. ZIP dosyasını buradan indirdikten sonra içeriğini sabit diskinizde rahat ulaşabileceğiniz bir konuma kopyalayın.

ZIP dosyası 32-bit ve 64-bit Media Center sürümlerini ayrı ZIP dosyalarında saklıyor; işletim sisteminize uygun ZIP dosyasını seçip içeriğini çıkarttıktan sonra, _TestRights dosyasına sağ tıklayın ve Yönetici Olarak Çalıştır'a tıklayın. Bir komut satırı penceresi açılacak ve birkaç komut çalışacak. Bittiğinde C:\Windows> satırını ve yanıp sönen imleci göreceksiniz. Pencereyi kapatın ve PC'nizi yeniden başlatın.

Windows Media Center'ı Windows 10'a yüklemenin yolu!

Windows yeniden başladıktan sonra ZIP'ten çıkardığınız klasöre geri dönün, Installer dosyasına sağ tıklayın ve Yönetici Olarak Çalıştır'a tıklayın. Yine bir komut satırı penceresi açılacak ve gerekli dosyalar kopyalanacak. Bu işlem biraz zaman alabilir, donduğunu düşünmeyin ve bekleyin. Bittiğinde "Press any key to exit." satırını göreceksiniz, herhangi bir tuşa basarak çıkın.

Artık masaüstünüzdeki Windows Media Center simgesini kullanarak medya koleksiyonunuzu hazırlamaya başlayabilirsiniz. Masaüstü simgesi görmüyorsanız, programı Başlat menüsünde aratmayı deneyin.

Okuyucu Yorumları