Burgut avatarı

Burgut

Yıllanmış Üye

Son Çevrimiçi: 12-07-2010, 00:17
Kayıt Tarihi01 Ağustos 2005, 16:01
Son Giriş12 Temmuz 2010, 00:17
Yorum Sayısı1
Forum Mesajı236

Hakkımda

İnsan yaşamında görülebilen birkaç güzel şey için!
For a couple beautiful stuff that can be seen in our life!

Biyolog, Dış Ticaret Pazarlama ve Proje Uzmanı, Webmaster

Burgut'un dünyasına hoşgeldiniz.. Burgut, Özbekçe'de ve bazı Orta Asya Türk lehçelerinde "kartal" demektir. Bu ismi bana üniversitede okurken bir Özbek arkadaşım vermişti. Yaklaşık 1992 senesinden bu yana bu adı kullanıyorum.

Ben Bülent Turgut, 1972 senesinde İstanbul'da dünyaya geldim. İzmir ve Manisa illerinde büyüdüm. Ankara Hacettepe Üniversitesi Biyoloji Bölümünü bitirdim. Ankara'da 1991'de bilgisayar kursunu ve 2002 senesinde de website tasarımı kursunu tamamladım. Yorktrade e-Dış Ticaret kursu da dahil birçok kursu ve eğitimi tamamladım. İyi derecede İngilizce, az biraz da Almanca, Arapça, Rusça, İtalyanca, Özbekçe biliyorum. Edebiyat başta olmak üzere birkaç konuda başarılarım ve ödüllerim vardır; TSE (Türk Standartlar Enstitüsü)'nin konulu yarışmasında mansiyon ve NT Kitabevinin Ankara genelindeki ya

İlgi Alanlarım

web tasarımı, müzik dinlemek, kitap okumak, avcılık, grafik dizayn, fen bilimleri, elektronik, uydu sistemleri, casus sistemleri, profesyonel model araçlar, mekanik aksamlar, alternatif tıp, Hat ve Tezhip sanatı, İslami ilimler, dış ticaret projeleri, iletişim teknikleri geliştirme..

BilgisayarBurgutex Özel :)
İşletim SistemiWindows XP Proffessional 32-bit
İşlemciAMD 5400+
AnakartMSI
Ekran KartıAMD (ATI) Sapphire GDDR5 256 MB
Ses KartıRealtek Onboard + Creative 5+1
TarayıcıMozilla Firefox
AntivirüsNOD32 (Eset)
M_NAME