kurs avatarı

kurs

Taze Üye

Son Çevrimiçi: 23-12-2012, 18:41
Kayıt Tarihi30 Ocak 2012, 11:38
Son Giriş23 Aralık 2012, 18:41
Yorum Sayısı0
Forum Mesajı8

Hakkımda

WEB TASARIM KURSU

Kısa Sürede 4 program öğrenip web tasarımcısı olmak isteyenler: HTML, Dreamweaver, Photoshop, Flash ve Animasyon Programları ile Web Tasarım kursumuz tam size göre. Web Tasarım Kursumuzda bir internet sitesinin tasarımından başlayıp, Web Site şablonunun tasarlanıp slice ile kesilmesi, Yerleştirilmesi, Animasyonlarının hazırlanması, Menülerinin tasarlanması, Fotograf galerisi ekleme, iletişim formu tasarlama ve formdan doldurulan bilgilerin email olarak gönderilmesi ve alınması, internet ortamında yayınlanması, dahil tüm aşamaları öğrenebilirsiniz. Ayrıca Web Tasarım Kursu içerisinde Web Sitesinin Arama Motoruna nasıl kayıt ettirileceği, Seo Teknikleri, Google'da üst sıralara çıkma, Domain, Hosting İşlemleri, DNS güncellemesi, FTP işlemleri de uygulamalı olarak gösterilir.



 GRAFİK TASARIM KURSU


Kursiyerlerimiz Grafik Tasarım Kursunu alarak Photoshop, Freehand, CorelDraw, QuarkXpress grafik programlarının yanı sıra grafik tasarımının temellerini, renk bilgisini, broşür, afiş, logo gibi firmaların kurumsal kimlik tasarımlarını, tekstilde kullanılan çizim ve desenleri oluşturma tekniklerini öğrenirler. Ayrıca yapılan tasarımların matbaa ve baskı süreci ile ilgili teknik bilgileri, çıkabilecek sorunlarla ilgili detaylar hakkında da bilgi sahibi olurlar.Grafikerlik Kursu alan kursiyer gazetelerde, dergilerde, reklam ajanslarında ve matbaalarda çalışabilir.



 WEB PROGRAMLAMA KURSU


Asp - Php - SQL Web programlama Kurslarımız başladı. Arama motoru, e-ticaret siteleri, internet uygulamaları yazmak istiyorsanız acele edin Web Programlama kursumuza katılın. Web programlama Kursu sonunda her bir kursiyer ASP ve PHP ile veritabanı etkileşimli, dinamik web siteleri oluşturabilir, Yönetim Paneli ve Üyelik sistemleri ile her an güncellenebilen bir web sitesi tasarlayabilirsiniz. Asp Php ile oluşturduğunuz siteleri web bilgisi olmayan kişiler rahatlıkla yönetebilir.



 AUTOCAD KURSU


AutoCAD kursumuza katılarak, alanında en az 5 yıl piyasa deneyimine sahip Mühendis, Mimar ve Teknik Öğretmenlerden oluşan kadromuz rehberliğinde autocad programını tüm detayları ile öğrenebilirsiniz. Bu sayede makine, inşaat, mimarlık ve diğer sektörlerdeki tüm teknik çizimleri autocad kursu sayesinde 2 boyutlu ve 3 boyutlu olarak hızlı ve doğru bir şekilde çizebilirsiniz. Autocad kursu sonrasında öğretmenlerimizden takıldığınız konularla ilgili destek alabilir, kendinizi yetersiz görürseniz de bir yıl içerisinde ücretsiz tekrar autocad eğitimi 'ne katılabilirsiniz. Autocad Kursu sonunda Milli Eğitim Bakanlığı sınavlarına katılarak Milli Eğitim Bakanlığı onaylı autocad sertifikası da alabilirsiniz.


 3D MAX KURSU + PHOTOSHOP + VRAY RENDER KURSU


3D Max Kursu ile projelerinizi 3 boyutlu olarak modelleyebilir ve görselleştirerek gerçekçi sunumlar hazırlayabilirsiniz. Ayrıca 3D Max de hazırladığınız projelerinizi Adobe Photoshop kullanarak daha da görsel hale getirebilirsiniz. 3D Max Kursu esnasında bir projenin sıfırdan başlanarak max programı ile modellemesi yapılıp, Vray render motoru ile görselleştirmesi tamamlanıp ve Photoshop ile sunum paftası haline getirilmesi uygulamalı olarak yapılmaktadır.



 BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ KURSU


Bilgisayar İşletmenliği Kursu Bilgisayar kullanan yada kullanmak isteyen herkese hitap eden bir programdır. Bilgisayar işletmenliği kursu içerisinde Windows, Word, Excel, Powerpoint ve İnternet öğrenerek işyerlerinizde veya günlük çalışmalarınızda daha verimli olabilirsiniz. Ayrıca Bilgisayar İşletmenliği kursu sonunda sınavlara katılarak Devlet Memurluğu sınavlarında ve resmi kurumlarda geçerli olan Bilgisayar işletmenliği Milli Eğitim sertifikasını da alabilirsiniz. 


 BİLGİSAYARLI MUHASEBE KURSU


Bilgisayarlı Muhasebe Kursu içerisinde Temel Muhasebe Bilgileri, Eta ve Logo programlarını öğrenip Şirketlerin Muhasebe departmanlarında ön muhasebe elemanı olarak çalışabilirsiniz. Şirketlerin Stok, Cari, Fatura, Çek, Senet, Kasa, Banka, Borç, Alacak takibini yapabilirsiniz. Ayrıca Genel Muhasebe Eğitimini alarak da Muhasebe Bürolarında veya Mali Müşavirlik bürolarında Muhasebe elemanı olarak çalışabilirsiniz.


 İNGİLİZCE YABANCI DİL KURSU



İngilizce Eğitimlerimiz Elementery, Pre-intermediate, Upper intermediate ve Advenced olmak üzere 5 temel seviyeden oluşmaktadır. Kursuyerlerimiz İngilizce Kursunu alarak İngilizce dilini doğru okuma, anlama ve konuşma yeteneğini kazanarak günlük hayatta yeni bir dil öğrenmiş olacaklar. İngilizce Kurslarımız için www.englishcolic.com' a tıklayınız.


 NEDEN BİLGİ TEKNOLOJİLERİ BİLGİSAYAR KURSU?


Bilgi Teknolojileri için en büyük öncelik öğrencinin memnuniyetidir. Her hangi bir eğitim programına kayıt olduktan sonra 1 yıl boyunca kendinizi eksik ya da yetersiz hissederseniz, ücretsiz kurs tekrar hakkınız vardır. Daha detaylı bilgi almak için online destek ya da kayıt formu doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. Tüm öğretmenlerimiz ilgili alanda üniversite mezunu, en az 5 yıl piyasa deneyimine sahip, özel olarak oryantasyon eğitimi almış kişilerden oluşmaktadır. Tüm sınıflarımızda dev ekranda projeksiyon sunumu ile görsel anlatım yapılmaktadır.


Bilgi Teknolojileri Bilgisayar Kursu Şişli Şubesi


Büyükdere Cd. Tankaya Palas Apt No:14 Kat:3 D:9 Şişli/Istanbul - Mecidiyeköy 


Tel : 0(212) 291 72 02 - GSM: 0554 341 17 35


Bilgi Teknolojileri Bilgisayar Kursu Bakırköy Şubesi


Cevizlik Mah. Hüsreviye Sok. No:20 Kat:1-2-3-4-5 Bakırköy/İstanbul


Tel: 0(212) 572 34 00 - GSM: 0554 341 17 27









M_NAME