Huawei P9 Video İnceleme

Çift Leica kamerasıyla fotoğraf konusunda iddialı yeni amiral Huawei P9'u A'dan Z'ye inceliyoruz.

İncelememizi toparlayacak olursak, Huawei P9'un şu ana kadar incelediğimiz en iyi kamera yeteneklerini sunan amiral gemisi telefonlardan biri olmayı başardığını söyleyebiliriz. Özellikle profesyonel fotoğraf makineleriyle yarışacak ölçüde alan derinliğini analiz eden telefonu, gün içinde çekilen fotoğraf ve video kalitesiyle de fazlasıyla beğendiğimizin altını çizelim. Fakat ne yalan söyleyelim, düşük ışık yetenekleri noktasında telefonu çok da başarılı bulmadık. Profesyonel ellerde iyi işler çıkartabilir, fakat her kullanıcının profesyonel olmadığını göz önünde bulundurmak lazım.

Huawei P9'un diğer özelliklerini kısaca gözden geçirecek olursak, işlemci performansıyla tepe noktasında bulunan telefonun, grafik birimi ise umuyoruz halef modelde karşımıza daha sağlam çıkar. Ekranıyla Full HD çözünürlük sunan Huawei P9, önemli rakiplerinin QHD hamlesini görmezden gelse de canlı ve doygun renkler sunmasıyla kullanıcıların beğenisini kazanacaktır.

Öte yandan tasarımıyla, parmak izi okuyucusuyla, hoparlörüyle ve diğer bahsettiğimiz detaylar neticesinde, amiral gemileri arasında kendine iyi bir yer edinen Huawei P9'un, fiyatıyla ise 2500 TL'nin üzerine çıkmayacağını umuyor ve incelememizi bu temennimizle noktalıyoruz.

Okuyucu Yorumları