Michael Jackson'un son filminin fragmanı

Efsanevi Yıldızın Son Provalarını ve Kamera Arkası Çekimlerini İçeren ve 28 Ekim'den İtibaren Tüm Dünyada Vizyona Girecek Olan Film Türkiye'de 29 Ekim, Perşembe Günü Vizyona Girecek.

Michael Jackson's THIS IS IT, Jackson'ın hayranlarına ve tüm dünyada onun müziğini sevenlere, bu yaz Londra'da O2 Arena'da başlaması planlanmış ve tüm biletleri de satılmış olan konserlerinin, olağanüstü prova ve kamera arkası görüntülerini izleme fırsatı sunacak.

Film, Nisan-Haziran 2009 döneminde çekilen görüntülerden, Michael Jackson'ın yakınlarının tam desteği ile yapılıyor. Yüz saati aşkın kamera arkası çekimlerinden, Jackson'ın birçok şarkısının, hazırlanmakta olduğu şovu için prova ederkenki görüntüleri filmde yer alıyor. Film izleyicilerine Jackson'ı daha önce hiç görmedikleri bir şekilde görebilme ayrıcalığını sunuyor.

Michael Jackson's THIS IS IT, ana hatları ile şarkıcı, danscı, film yapımcısı, yaratıcı ve büyük bir sanatçı olan Michael Jackson'ın son şovunu yaratma sürecini konu alıyor. Michael Jackson'ın hem yaratıcı ortağı, hem de sahne şovunun yönetmeni Kenny Ortega, Randy Phillips ve Paul Gongaware ile birlikte yapımcısı olduğu bu filmin yönetmenliğini de üstleniyor. Filmin yönetici yapımcıları John Branca ve John McClain. Filmin vizyonda kalması planlanan iki haftalık limitli sure için billet satışları 27 Eylül tarihinden itibaren başlayacak.

Michael Jackson's THIS IS IT, Türkiye'de 29 Ekim, Perşembe günü vizyona girecek.

Okuyucu Yorumları